Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 887
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
опа забравих да кажа че единственото мляко което ДИ яде е ДАНОНИНО.кой каза Рибарица????? Mr. Green Mr. Greenах как ми се ходи на хижа ВЕЖЕН тя е дело на моите баба и дядо благодарение на тях съществува и е кръстена такате са я построили  bowuu

# 166
# 167
Е , нашите са вече по-големи и по-хитри  Wink
Ама... добре че още не правят така :
http://www.youtube.com/watch?v=pSV7SLKAyuM&feature=related
 Joy Joy Joy

# 168
Момичета имаме страхотен напредък-пишкахме два пъти в гърнето,сега спим без памперс днес нямаме нито един чифт напикани дрехи.Ще видим като се събуди дали е устискала.
за дрехите,не иска да облича сукман,а само панталонки(икам  дунки),забелязах,че не може със сукманите да се катери,да седне на пейчицата.

# 169
ПепитоHug
А на твоите хора не им позволявай такива волности.Как така няма да зачитат мнението ти Rolling Eyes
кис.мляко доскоро давах "Елена" 2%, но вече сме на "Герма", пак 2% Peace
Светле, после ще погледна "пълната къща" Peace
liliq, браво на Бети GrinningСамо така занапред!

# 170
Дейзи, вие във Варненско гъмжите от този вирус, ние миналата година точно там си полежахме в болница, бяхме на почивка на Ривиера и отидохме до Варна да се видим с един приятели и дотам бяхме Rolling Eyes Радвам се ,че изследванията ви са хубави Hug

Във връзка с превръзките, моята явно ме е видяла като съм цикъл, защото само обяснява наляво надясно как ме било боляло дупето Embarassed А аз се крия най-старателно Embarassed

Моята щерка досега не е била нито лакирана, нито червена и се надявам бабите да пропуснат, иначе и двамата обожават да ровят по чантите на бабите си и един ден докато ровеха в чантата на свеки мъжо видя как отварят едно червило и червилото изхвърча през прозореца, та сега свеки  е внимателна поне като мъжа ми си е вкъщи Mr. Green

# 171
Здравейте, милички!  Hug
Аз се върнах. Много съжалявам, че не ви организирах за среща, но ми беше доста напечено. Сега пак съм в София, но ми е още по-. Rolling Eyes
Децата ми много са пораснали, има промени, Стефан бърбори страшно много, Максим вече май няма нужда от памперс  Thinking, дано да е така, абе въобще променили са се. Говорих ссъс Стефко по телефона, не се разрева, само дето в началото повтаряше само "мама, мама", сочейки телефона Mr. Green. После взе да ми обяснява разни неща. Сега си седя тука у дома и само им гледам снимките, дето сестра ми си е наредила по секцията и ми се ревеееее..... Sad Ама няма как, още 2-3 дни, докато си свърша работата и после някак ще трябва да се добирам до Силистра, точно преди Великден... ooooh! Но ако трябва и пеша ще вървя, само и само да си стигна при дечицата. Мъжа ми и той си е в Бургас, въобще цялото семейство сме разпръснати. Даже децата са в две отделни къщи в Силистра, но ги събират всяка вечер за игри в пясъчника. Мацо направо подскачал от радост, като видел батко си и протягал ръчички да го гушне. Heart Eyes Милите те...
Ами това е. Аз съм гроги, полетите този път, ама до един всичките ми 6 полета за тази една седмица, бяха пълна отврат  Sick но сега не мога да си легна, защото искам да си видя 3-годишната племенничка, поне нея да нагушкам, а тя ще си дойде след около 2 часа. освен това ще чакам наготово братовчед ми и жена му да сготвят нещо  Mr. Green, че от два дена съм на самолетна храна само. Sick
Надявам се, че сте здрави, аз не съм ви чела, но постепенно ще наваксам. Много ми е мъчно, че няма да ви видя, но наистина няма как. Като си преодолея погнусата от последното пътуване, ще отскоча до столицата специално да ви видя (ако вие имате желание да ме гледате де Mr. Green), обещавам!  Hug
Хайде лека и до скоро! (писане)

# 172
  • Madrid
Дейзи,защо даваш кисело мляко 2%?Понеже аз и лятото като бях в България умишлено купувах 3,6%.Останала съм с впечатлението,че децата трябва да консумират пълномаслени продукти като са малки,кажи ми ако бъркам моля те!И прясното мляко винаги купувам пълномаслено. Rolling Eyes
Анту,много си динамична,звучиш добре,браво!Пожелавам ти весел празник,прекаран с цялото семейство! Simple SmileАз имам леля и баба в Силистра,всяка година ходя там.Обажавам градината около Дунав. Heart EyesТази година като ходя,ще ти се обадя,ако си свободна,може да пием по кафе.  Grinning

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 19:15 от ilindi4ka

# 173
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет, милички!

Първо искам да честитя именният ден на всички цветя, които празниваха на Цветница /и големи и малки/! ДА са живи и здрави и с красота и цвят да е изпъстрен животът им!

Благодаря за поздравите!

Ние празнувахме в скромна семейна обстановка и може би затова ми беше така хубаво! Сутринта свеки направи жеста да вземе Алекс и да го изведе, а аз пих кафенце необезпокоявана от никого и дори намерих време за маникюр! Отдавна не ми се беше случвало!
Алекс е много буен напоследък и става все по-глезен и инатлив! В чудо се виждам на моменти ... ама да е жив и здрав!

ilindi4ka - благодаря ти за отговора! Звучи интересно олиготерапията! Снимките са страхотни, а Сами толкова е пораснал ... и каква поддържана мама си има - страхотно изглеждаш!

sea woman - браво на батко Светлин! Все така да се изявава на голяма сцена и с по-големи роли!

liliq - моренце, а?! И ние вече дадохме капаро, за края на юли! Нямам търпение да идва!

mishlentze
- много неприятно това с бенката! И аз съм в същото положение и съм си записала час за следващия месец в онкологията и отделно и на частно! Мен всички лекарски лица до които се допитах, ме посъветваха да не си правя експерименти и да не си и помислям да хода на прост дерматолог, а най-добре в раковата при прециалист в тази област!
Моите съболезнования за бабата на мишлетата ти!

Neda - един малък джентълмен си имаш в къщи!

*Daisy* - много хубави новини! Радвам се, че резултатите на Поли са добри!

liliq - браво на малката кукла Бети!

Анту - страшна програма имаш, ама горе главата - има само още някакви си три дни до Великден! Много мъчно ми стана за вас, така разделени със сигурност на никого не му е лесно! Желая ти от сърце, да искарате един истински топъл семеен празник и да се съберете по-бързо!

За пътуването по празниците - ние /да не ни мине котка път/ ще сме на гости, на 250км от вкъщи ...

За пъпчето
- и нашето е още у нас!

# 174
Здравейте и от мен!

Поздрави на всички празнували! Много здраве и безброй усмивки!  Hug  bouquet

Браво на всички напреднали по отношение на памперса  Peace При нас няма и сантиметр наяпред  Tired То не че съм се и опитвала де  Embarassed Ама като се постопли и като ми остане малко време ще пробвам.

За млякото - пие всякакво, но е на периоди - има дни в които изпива по повече от половин литър прясно, понякога хич не ще. Сам си избира какво ще чде и пие и сам се храни, което ми е страхотно улеснение  Wink Иначе захар не слагам нито на прясно, нито на киселото.

За дрехите - понякога само иска дънки или жилетка като татко си, но редовно се маже със вазелин и слънцезащитно мляко  Laughing

За морето - и аз нямам търпение вече  Crazy Вече сме резервирали за края на юни.

За Великден сигурно ще сме си в София, но за следващите почивни дни ще ходим на вилата - само дано да е хубаво времето. Искам малко тишина и спокойствие, че луднах  Mr. Green

Мишленце, моите съболезнования за баба ви. Иначе и Калоян помни басейна от Сандански и редовно ме пазари да ходим там. Даже като си види халата и вика "Тази хавлия е от басейна, от хотела"  Joy

Анту, добре се завърнала и безаварийно прибиране при малчуганите  Hug После да не забравиш да ни пуснеш снимки...

Лика, не знам колко инатлив е Алекс, ама да видиш Коко...... #Crazy

Мимито & Светла, това последното Калоян почти го прави (в смисъл, че излиза сам от леглото си и може да запали колата, а за гаджето не знам дали ще го качи)  Joy

Пепито, Калоян отдавна е запознат с предназначението на превръзката и ме пита "мамо, имаш ли ако"  Blush Grinning

Дейзи, браво за резултатите на Поли! Дано повече нямате проблеми   Praynig

Малко за нас - да чукам на дърво Калоян е още здрав и ходи на градина. Слуша ме, но е страхотен инат  Crazy Сватбата на сестра ми мина. Беше много хубаво и Коко се държа много добре (очакванията ми бяха, че ще се сърди и нервничи). Много се забавлява и даже вече играе хоро и кючек...  Wink

Айде, че стана много дълго.
Лек и успешен ден.

# 175
Жени23, виждам те, че четеш! Как е снахата? Отдавна не си се разписвала...

# 176

Мимито & Светла, това последното Калоян почти го прави (в смисъл, че излиза сам от леглото си и може да запали колата, а за гаджето не знам дали ще го качи)  Joy

Ще качи , как няма да качи ... Sunglasses
Освен ако не е "зает " с друго гадже - в детската градина  Whistling Heart Eyes
Те там няма ли те да го отучат от памперса , та да ти е по лесно  Whistling (за тебе само прането  Rolling Eyes) Или чакат майката като каже че го е отучила , тогава махат памперса  newsm78
Защото те там нали гледат от другите дечица и подражават  Simple Smile

# 177
Има някакви проблясъци, ама са крайно недостатъчни...

Иначе и в градината го учат на гърне, но не му махат памперса.

# 178
Има някакви проблясъци, ама са крайно недостатъчни...

Иначе и в градината го учат на гърне, но не му махат памперса.
Търпение , и това ще стане  Stop
Така поне на тебе ще ти е по леко (поне аз така мисля  newsm78) Защото аз направо се измъчих с  нея  Mr. Green от нова година вече сме без памперс, ама още ми препикава понякога (като се улиса , и забравя да каже ) Инъче често и сама си сяда и пишка в гърнето , и после ми го показва да го измия  Simple Smile

# 179
Ееееееееееееейййййййй изловихте ме. Днес нямаме работа и съм си в къщи и викам чакай да ви прочета, че иначе от малката не мога да се добера до компа.

Петенцето снахичката ходи на ясла с желание и си мисля че се разделихме окончателно с дневния памперс  Praynig Praynig Praynig Станала е една бъбривка неможиш и затвори устата.

Това е за сега че ще излизам на разходка САМА  Mr. Green Весел ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт