Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 846
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро, момичета!
Кафенце:

Как изкарахте празника?

Ние вчера ходихме на църква, после бяхме у нашите. Али си подремна на обяд,  докато ние се черпим, после стана и яде питка като невидяла  Joy Вечерта нещо много се въртеше насам-натам и по някое време през нощта я намерих с краката при мен, а главата - в нейното легло и цялата отвита (нашата спалня е допряна до нейното креватче)  #Crazy.Как се е въртяла неразбрах  hahaha

Весел ден на всички!  Hug

# 241
  • София
Добро утро!

Vili4ka, май сами ще си пием кафето (то ти сигурно вече си си го изпила, де Laughing)

Ние си изкарахме в къщи сами празника, защото ще си пътуваме за Свищов след 30-ти, когато са повечето почивни дни. Иначе вчера изкарахме слънчевия следобед в Борисовата градина и беше много хубаво - возихме се с лодка, бяхме на концерт на открита сцена, пяха Роси Кирилова, Богдан Томов и др. и Мъри много си игра по детските съоръжения, много добре са ги направили. Ето няколко снимчици:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210559&photo=42

А аз да ви споделя как малко ми се е посвило сърцето-решихме с мъжа ми да оставим Мъри за една седмица при свекървата(след празниците да си дойдем без него на София), а досега не съм се делила от него нито за ден. Освен това ще последва рязко отбиване най-вероятно и направо не ми се мисли как ли ще реве първата нощ без мен. Макар, че той е свикнал с нея защото когато се разболееше винаги тя го е гледала и проблеми не е имало, възможно е и да не мине чак толкова страшно. Уф, дано да е готов за тая стъпка, че...аз май ще рева повече от него. Решихме така, защото нали през август са почивка яслите и така или иначе ще трябва да го водим там, та по една седмица на месец дотогава за да свиква, как мислите правилно ли сме го замислили newsm78

Опаааа, пак щях да забравя ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ ИМЕНИТЕ ДНИ(на патерица),да сте живи и здрави и мнооооого щастливи!

# 242
Христос Воскресе, приятелки! Мир и любов в семействата ви и много здраве на всички!  Hug
Аз изобщо нямам време за нет, честно казано, нямам и много желание Wink - толкова много неща имам да върша с децата, преди да дойде пак работата, че не ми се мърда от Силистра. Децата са направо щури, но за добро - постоянно се кискам с тях. Здрави са, слава на Бога.
Надявам се, че всички сте здрави и сте имали страхотен празник! Пожелавам ви и прекрасен дълъг уикенд, ако можете да мръднете някъде по празниците (поредните) - възползвайте се. Стига времето да е с нас де, че тук при нас е просто  Sick, дано при вас е по-добре.
Бистре, вдругиден идвам във Варна, тоз път със сигурност вече Joy, ще ти звънна. Peace

# 243
  • София
Во истина воскресе, момичета!

добре съм, добре.  Simple Smile Нали Вики е при нашите, та съм се отдала на лежане и ядене - мале, през 2 часа съм гладна, ужас направо незнам как ще се чувствам после като трябва да свалям килца  Sick Чакам утре да отида до някой друг магазин да поприключим с покупките (още не сме взели комплекта за изписване!) Между другото, кажете някой магазин с по-хубави комплектчета? Имам чувството, че все не намирам каквото търся и все взимаме нещо компромисно, а другите хора все намират!  Rolling Eyes

А аз да ви споделя как малко ми се е посвило сърцето-решихме с мъжа ми да оставим Мъри за една седмица при свекървата... Освен това ще последва рязко отбиване най-вероятно и направо не ми се мисли как ли ще реве първата нощ без мен.
няма да ви е леко и на двамата, но за 2 седмици ще си се отбие екстра.  PeaceНо защо рязко отбиване? Ти не си ли го планирала по-отдавна, как така? Нали трябва да намалиш кърменията само на 1/ден и то поне 2 седмици да си така! Ти се подготви с лецитин, а Мъри - с много любов и разнообразие да го обгрижват!

# 244
Аз пак съм много щастлива.Преди няколко дни тук във форума имаше конкурс за рецепта за чистота.Просто на шега пратих отговор и сега гледам -ми печеля награда. Laughing

# 245
Пепито, честита награда  bouquet Дай сега рецептата насам, че имам нужда с тези две хуни Joy

Людмилана, вашата ясла кога я затварят? При нас ще има сборни групи и аз съм заявила моите да са в такава. Всъщност и в момента са в такава група, сутринта бяха само 4 деца /с моите/ Shocked Как така всеки е успял да си вземе отпуск не знам newsm78

Аз открих във форума една рецепта за маска за коса, в темата в красивата мама видях впечатляващи резулати, така че мисля да започвам. Имам нужда от възстановяване на косъма определено Rolling Eyes

Галитка, не мога да препоръчам магазин с комплекти за изписване, защото отдавна не ми се е налагало и не вярвам пак да ми се наложи Laughing Но ако все пак ми се случи бих отишла в Джъмбо или в магазина на предпоследния етаж на сити центъра на Хемус. Там съм виждала хубави дрешки за бебоци.

Аз онзи ден направих опит да опразня Джъмбото и видях там сума ти форумки. Има много хубави комплектчета от къси гащи и блузки, особено за момичета има страхотни. Синковеца намаза само 2 комплекта и едни панталони, него ще го издокарвам от друго място, но Ели намаза доста. И рокли и какво ли не. А, има и страхотни шапки с козирки, всякакви видове Peace

Онзи ден от Арената им взех също филмчетата 101 далматинци и Книга за джунглата. Вчера гледахме далматинците и им беше много интеесно. Особено на Ники. Ели се кипреше през цялото време с новите тоалети и ги нахлузваше един върху друг, като етикети стърчаха във всички посоки hahaha

# 246

Честит Великден!Нека любов и разбирателство царят в семействата Ви!

С малко закъснение
Честит рожден ден Петенце!Бъди обичана майка и съпруга!

Пепито,честит рожден ден на мъжлето!Много да ви слуша и обича!  bouquet
Честита награда!

Светле,ние ходихме с Бети на черква,тя така или иначе ляга късно(е не чак толкоз,но издържа).Интересното беше,че цял ден духаше вятър и като тръгнахме вечерта я бях наоблякла добре,излизаме вятърът стихнал,едно приятно време.

Мишленце,вие сигурно сте правили изследвания за яслата,и на 2год.да не е нужно пак да правите нови.

Нашите изследвания нещо не са много добри-високи левкоцити,нещо и в урината има,ама мъжът ми ги взе и на него са му казали така,а пък не мога аз да ги разчета.Доки е чак след празниците,та ще изчакаме,дано не е нещо сериозно,въпреки,че ми е притеснено.

Галитка,комплекти за изписване и други бебешки неща има в БОКАЛ.Незнам къде ти е удобно:маг.са с/у зала Универсиада,градинкатаКристал,Стамболийски-Опълченска с/у МОЛ,подлеза на ЦУМ,Младост-ХИТ,Люлин-ХИТ,Надежда.Дано съм ти била полезна.

# 247
mishlentze,аз никога не съм имала проблем с чистенето и готвенето,но ти си с 2 деца на  една и съща възраст и е  много трудно.Аз нали съм свидетел -сестра ми и сега й е трудно.Децата са на 7 год.,но много се дразнят,постоянно се бият и заяждат.
Аз като започвам да чистя,казвам на Ади че трябва да чистя и готвя,пускам й филмче и тя от време на време ме проверява само.Когато сме самички в къщи много ме слуша.
galita ,то не ти остана много време вече,ще чакаме да се похвалиш скоро.Пожелавам ти леко раждане и едно голямо бебе  ylinfant
ludmilana аз не съм оставяла Ади за повече от 1 ден на никого и те разбирам какво ти е.Ади много плаче когато заминавам дори до магазина.Също плаче и за баща си.Но когато съм я оставяла на майка ми  за през деня тя казва че постоянно е питала:Де мойта мама и моя тати.След време се успокоявала.Така че не се притестявай,пък и ако нещо Мъри е неспокоен мисля че ще ви се обадят да ви информират.А това за отбиването  незнам,аз не съм кърмила и немога да ти дам съвет.

# 248
Лили, възможно е и заради това да не са ни искали тези изследавния или просто аз съм изкукуригала съвсем newsm78 Дано всичко да е наред с изследването и мъжа ти да не е разбрал Praynig

Пепито, ще ми биде интересно да прочета рецептата ти Heart Eyes

# 249

--------------------------------------------------------------------------------

Рецепта от Петя Андреева:

Чистя всеки ден, важно е поддържането на дома да е всекидневно, за да не се натрупва мръсотия. Използвам всички препарати и консумативи, които щадят ръцете. Никакво търкане, винаги ръкавици и специални гъби и кърпи. Много важно е също така на малък интервал от време да се подменят с нови. Мръсните гъби и кърпи бъкат от бактерии.
За мен най важното е поддържането на дома чист. За мен това е удоволствие.

mishlentze ето това бях изпратила.Хареса ли го хората.... Wink

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 16:40 от Пепито

# 250
  • Варна
Пепито, честита награда! Ами така де-хубаво си го написала! Hug

Ние бяхме от неделя до днес (сряда) на гости на по-далечните баба и дядо. Grinning Лудницата беше пълна, защото зълва ми имат едно момченце на година и 3 месеца. Обаче контактува с Александър чрез бутане и блъскане, което никак несе харесва на нашия и беше ....Постоянно висеше в мен и ми се жалваше. Crazy

Утре имам уговорка с Ани (Анту) да пием кафе двечките предиобед! После ще се похваля. Wink

# 251
Честито възкресение христово!!! Много здраве пожелавам на всички!

Благодаря на всички за милите пожелания! Да ви се въща тъпкано момичета!!!  Laughing

Пепито, със закъснение ЧРД на мълето ти, а на теб честита награда   bouquet

Поздрави на всички, весело изкарване на празниците. сега ви оставям, че Коко ме гони "Стани ми от стола, искам Шреки"  ooooh! Mr. Green Joy

# 252
Къде сте бе хораааааа?Много се трудите днес.
Времето е  прекрастно,само за разходки.......
Е,това ще направим и ние следобед,че аз бях на работа.

love001  love001  love001

# 253
Хайде да се разпиша и аз,че напоследък все немога....
То не че има какво да кажа съществено.Вяра се разсополиви във вторник,а от днес и покашля.Не позволява да и сложа икакви капки,даже и сополите да и забърша не дава.Голямо гонене и ревове из къщи стават,ужас.Хриска и тя нещо хърка с нослето,сигурно и тя ще ме изненада "приятно".Ще я кръщаваме на 6ти,та ако се разболее направо незнам Rolling Eyes

Галита,за комплект за изписване питаш.Аз исках да ти споделя моето,а и това на много от ноемврийките решение относно този въпрос.Купих едни сладки дрешленца,дебел гащеризон и една пелена тип порт бебе и си реших въпросът.Не харесвам класическите комплекти,исках да е облечена с дрешки които аз съм нагласила.А пък вие ще се раждате в топло време,толкова неща могат да се комбинират.Сигурна съм,че юначето ще е прелестно в деня в който се приберете у дома.

Галитка, не мога да препоръчам магазин с комплекти за изписване, защото отдавна не ми се е налагало и не вярвам пак да ми се наложи Laughing
Позасмях се на това,мишленце hahaha Не вярваш да ти се наложи а Mr. Green?Винаги съм се възхищавала на близнашките мами,направо такива като теб сте героини не ами направо супергроини.И в този ред на мисли се сетих,че племенницата на шефката ми е бременна за втори път с близнаци,скоро се очакват двойка момченца.За такъв феномен не бях чувала поне в България.Имат си две момиченца в първи клас и сега и две момченца.Щастливици хора,Господ си знае работата и дарява рядко такова щастия,на когото трябва Peace Малко се отнесох,извинете ме,ама първото нещо,след като прочетох тази част от поста на мишлето,за което се сетих беше това и реших да споделя.

И аз откога искам да го навестя тоя Джъмбо,ама все не стигам до там Simple Smile

Пепи,честита награда  bouquet

# 254
 А ,Дес има и  други такива в Б/я с две двойки близнаци.Когато сестра ми  роди,научихме че всяка год. има събор на близнаците на Зл. Пясъци.Записахме бебетата и отидохме с покана там.За наша изненада ниебяхме най-малките бебета и спечелихме награди,а най-възрастните баби близначки бяха на съседката майка й и леля й.И знаеш ли какво се оказа ,че племенничките ми бяха на 88 дни,а бабите на 88 год. Wink
И там имаше двойки близнаци от едни родители,все момчета Laughing
А когато сестра ми ражда са й казали,че следващия път има голяма вероятност да са отново  близнаци Grinning.

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 12:03 от Пепито

Общи условия

Активация на акаунт