Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 863
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Аз пък вчера пих кафе с Ани. Mr. Green Много приятна беше компанията! Тя е супер готина, мъжът й също. А бе как сме се събрали тук все такива... Laughing

# 256
  • София
здравейте! ами ходихме в този Джъмбо, нямаше никакви комплекти за изписване. Изобщо откъм дрешки ми се стори много зле магазина. И всичко в класическите - розови и синьо.  Sick Почнах да зяпам нещо за Вики да взема, но мъжа ми като видя тук-таме качеството и барбенските цветове отсече - 'забрави'. Сигурно, ако бях сама щях да се полутам и да изровя нещо,ама с мъж на пазар - така е.
Всъщност, сега като се замисля, както Дес е написала, що ли ми беше точно 'комплект-за-изписване' да търсим, а не някой тоалет и готово. Ходихме и в центъра в някои 'маркови'  Mr. Green магазини и направихме бегли покупки (и Вики намаза естествено - най ми харесва една червена рокличка тип ризка от Le Petit Bateau). А комплекта в крайна сметка го купих на Fuar - ама абсолютно нищо особено Rolling Eyes Е, за третото ще ми дойде акъла, хахаха   Laughing Laughing Laughing
Галитка, не мога да препоръчам магазин с комплекти за изписване, защото отдавна не ми се е налагало и не вярвам пак да ми се наложи :lol:
Позасмях се на това,мишленце hahaha Не вярваш да ти се наложи а Mr. Green?
Ааа, мишленцее,недей така, спомням си как сме си говорили на една среща, че с мъжа ти и двамата обичате пълна къща и дори пак би се навила. Heart Eyes Laughing
А това, Дес с племенницата на шефката ти - дето са омешали втората двойка близнаци е наистина впечатляващо.
Пепито, аз имам спомен, че съм гледала репортаж по телевизията за тази среща и точно това си спомням - най-малките и най-възрастните близнаци. А, мишленце, не беше ли ги водила и тя?
Аз пък вчера пих кафе с Ани. Mr. Green Много приятна беше компанията! Тя е супер готина, мъжът й също. А бе как сме се събрали тук все такива... Laughing
Нали!  Sunglasses А за Анту не се и съмнявам.

# 257
Галитка, съжалявам, че съм те заблудила за Джъмбо, лично аз за себе си открих много готини комплектчета за яслата на децата - панталонки плюс блузки и роклички за Ели. В никакъв случай не могат да се равняват по качество с Пти Бато, както и по цени Laughing Аз за ясла им взимам по-обикновени неща, да не ме е яд като ги направят на лекета Peace

За трето /четвърто #Crazy / дете избощо вече не си и помислям. Преди са ми минавали такива мисли през главата, но вече изобщо не Peace Поне не от този мъж Peace

Иначе в близнашкия също има две майчета с по две двойки близнаци. Просто на някои жени на цикъл им се отделят все по две яйцеклетки и затова така се получава Simple Smile

Ние до сега на среща на близнаците не сме ходили. Ако решим да ходим тази година ще пиша Sunglasses

Дес, пожелавам на твоите госпожици да оздравеят до кръщенето и да си изкарате много хубаво Hug

# 258
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте ,готини! Hug

Дес
, дано до кръщенето госпожиците да са здрави!! Praynig А за близнашките мами съм съгласна че са героини , трудно се гледат две на веднъж-иначе дечицата са много са сладки (като ги гледаш отстрани)!Моята майка като я питах хубаво ли е да имаш близнаци , все ми пожелаваше -две едно след друго да са , но да не са близнаци !

galita, щом и за трето мислиш......  Mr. Green Hug

Пепито(със закъснение , но от сърце ), да ти е живо и здраво мъжлето и много да те слуша (те телците са си готини мъже Wink )!Честита награда!!  bouquet

Ние пък в сряда се видяхме с Росита и сладката Бояна , която направо остана онемяла от изпълненията на Калоян Embarassed !Показа и  как се мъчи да се налага и колко не ме слуша Cry!За да го накараме да върви мирно до нас им предложих ме да се хванат за ръце , а тя милата си  скри ръчичката  в джобчето !!!Накрая си поиграха заедно де , а ние си пихме кафето на спокойствие!!

# 259
  • София
ехей, браво, още една форумска среща се е организирала!

galita, щом и за трето мислиш......  Mr. Green Hug
ха! човек да не се помайтапи!  Mr. Green

Аз за ясла им взимам по-обикновени неща, да не ме е яд като ги направят на лекета Peace
а пък в нашата ясла незнам как го постигат - Вики си я взимам така както съм я завела сутринта!  Peace Та камоли петна да носи от там ... и други мами се оплакват от техните ясли, че и дрехите им се съсипвали и от препаратите, но при нас поне досега не ми се е случило такова нещо. Някакъв късмет сигурно. По-скоро като си дойде вкъщи или ходим в парка веднага се накапва като яде или се цапа (нали ни е много чист града!). Иначе, наблюденията ми са, че момата ми не е от големите чистници - в смисъла да се пази чиста (като други деца, примерно) Rolling Eyes  Crazy

# 260
За трето /четвърто #Crazy / дете избощо вече не си и помислям. Преди са ми минавали такива мисли през главата, но вече изобщо не Peace Поне не от този мъж Peace
Laughing  Laughing  Laughing

Hug И на мен ми беше много приятно! Въобще цялата разходка до Варна беше супер приятна, надявам се много скоро да имам възможност да повторим. И си купих долнище на анцуг за 6 лв... Joy
Пепи, честита ти награда!   bouquet Очевидно си страхотна домакиня!  bowuu
Вивка и Роси, браво за срещата! Къде се видяхте?
Галита, не се притеснявай за кг-те. Доста майки (в това число и аз) споделят, че след второто раждане кг-те се свалят много по-бързо, така че ако не прекаляваш с манджите, ще успееш.  Peace
Хайде до скоро милички, приятни празнични дни и много настроение!  Hug

# 261
Здравейте, милички!

Тук е много пусто - явно празнувате качествено!

Ние с мъжа ми оставихме Али на майка ми и ходихме за 3 дни до Халкидики - супер си изкарахме! И тен малко направихме, и узо пийнахме и така  Mr. Green

# 262
Ние пък днес заведохме Мимито при баба и дядо , ще си я прибера чак на 7-ми...
А и хремата още не й е съвсем минала... ама оставих на бабата  Стеримар  ...
От клеевата тинктура и бирената мая поръчах да й дава  Rolling Eyes

# 263
И Ади е при баба. Wink

# 264
  • София
а Вики днес ми я докараха. Беше 10ина дни при баба си. Много ни беше димъчняло за милата. И на  нея за нас. Та в събота ходи мъжа ми без мен (нали съм го ударила на лежане напоследък) да я види и да успокои страстите. И тя е почнала едни сополчета прозрачни да точи, а от 2-3 дни и кашлица да се обажда.  Sad  От вчера майка ми почнала Коризалия да й дава и Проспан. 
... Я пак да раздуем сиропите за кашлица, какви сте давали най-често? Ние като че ли Проспан ... Хустагил, Стодал, веднъж Суметролин ... Кларитин (накрая вече) ... пили сме и още май  newsm78 ама не се сещам кой още  Thinking
Поздрави на всички и хубави празници!

# 265
  • там където ме зове сърцето!!!
Калоян  тази сутрин се разкашля  и аз съм на вълна сиропи , но още умувам какво да му дам , ще го изчакам и утре ...Давала , съм Проспан , Мукосолван , Солволан и винаги в комбинация с Вентолин и Ксизал и веднъж + Суметролин !От ноември не ми беше кашлял Sad
galita, леко и безпроблемно раждане !! Hug Hug Hug

# 266
Привет от мен!
Ние се върнахме от Русе в събота /бяхме там при свекъра и свекървата/. Бяхме оставили Бояна за 2 седмици.

И аз доста съм се омързеливила , въпреки че не съм бременна. Добре си починах този път, много ми се бяха насъбрали умора и стрес.

Галя, за кашлицата съм давала  АСС, Хустагил, д-р Тайс, Муколизин, Вентолин, Калциев глюконат. За кашлицата, причинена  от пневмония най-много помогна инхалацията с натриев хпорид в болницата - с инхалатор.

Бояна има обрив по носа и над горната устна- малки червени пъпчици. Водихме я в Русе на детски лекар, който каза че вероятно се касае за алергия и изписа крем Дипрогента. Обривът почти изчезна, но от днес е зачервена цялата област над горната устна. Имам чувството, че от слънцето се активира. А и изобщо не дава да я мажа. Имали ли са подобни обриви вашите деца? И дали е възможно да е от слънцето, при положение, че до сега не е имала такива прояви?

Видяхме се с Вивка в Русе, потвърждавам Simple Smile, Както всяка година, впрочем Simple Smile
Бояна винаги успява да  остави впечатления за почти идеалното и послушно дете. Mr. Green
Но от събота насам не е заспивала преди 24:00 вечерта. За всяко нещо, което я накарам да направи е против първоначално и след много уговорки се съгласява.

Забравих да напиша, че от Русе се отбихме до Букурещ. Не съм особено впечатлена от видяното.

Галя, мислено съм с теб и те подкрепям! Simple Smile Heart Eyes Бъди спокойна и нека всичко мине добре и бързо Simple Smile

# 267
За кашлица - единствено Хустагил съм давала (някъде 2- 3 пъти досега ) Други сиропи за кашлица не сме изпробвали  newsm78
А за сополи , сме ползвали Виброцил , коларголовите капки за нос , и Коризалия. А този път - правени капки- 5 капки клеева тинктура + физиологичен разтвор 10 мл (само че аз сложих 5 к-ки в 5мл физиол. р-р  Embarassed  Rolling Eyes)

# 268
ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЯНУАРЧЕТА И НА ВСИЧКИ ЯНУАРСКИ МАЙКИ, ТАТКОВЦИ, ДЯДОВЦИ И БАБИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО НА СВ. ГЕОРГИ!   bouquet   bouquet   bouquet

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВОЕННИ!   bouquet

# 269
Честит празник на всички!!!

Галитка, честит имен ден! Пожелавам ти много здраве, късмет, леко раждане и много щастие! Кога е денят?

За сополи + кашлица обикновено започвам с вит.С, панадол, Проспан и ако се налага - Вентолин и за носа вече Виброцил или тези правените Коларгол.

Ще празнувате ли днес? Аз съм метнала дрехите в пералната и пия кафе.Мислех да водя Али на парада, но много гадно време се падна.Но за обяд сигурно ще си спретнем една трапеза и ще си празнуваме в къщи, нищо че не сме Герганки и Гошковци  Joy

Весел ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт