Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 834
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН!!!

Честит имен ден на всички, които носят имената Георги, Гергана, Галя!!! Специални поздрави и на теб Галита!

Two Hearts

Честит професионален празник на всички! 

Ние сме добре като изключим факта, че Коко още покашля. Сиропи за кашлица не давам отдавна, защото от тях груха още повече, а при него кашлицата не е от гърлото,а от сополите, които се стичат в гърлото. Има някакъв заден секрет дето периодично го тормози.

Да ви се похваля - махнахме памперса  newsm44 Стана някак си от раз... Просто реших да го пробвам и да го понауча през почивните дни, а то взе че за ден и с две напикавания само.  Mr. Green Слагам памперс на обяд като спи и нощем, но са сухи. не мога да се накефя. Дано сега не вземе да се провали в градината  Praynig

весел празник на всички  Hug

# 271
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит имен ден на
 всички празнуващи!!!!
Здраве , късмет и сбъднати мечти!!!

Да почерпя, за здравето на  мъжлето , че и той е  именник!!!

# 272
Vivka, да ти е жив и здрав мъжа, да е много щастлив и много да се обичате!

Мерси за почрпката...  Wink

# 273
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
Да са живи и здрави и близките ви, които празнуват!

...
Ние сме добре като изключим факта, че Коко още покашля. Сиропи за кашлица не давам отдавна, защото от тях груха още повече, а при него кашлицата не е от гърлото,а от сополите, които се стичат в гърлото. Има някакъв заден секрет дето периодично го тормози.

Да ви се похваля - махнахме памперса  newsm44 Стана някак си от раз... Просто реших да го пробвам и да го понауча през почивните дни, а то взе че за ден и с две напикавания само.  Mr. Green Слагам памперс на обяд като спи и нощем, но са сухи. не мога да се накефя. Дано сега не вземе да се провали в градината  Praynig
...

Патенце, Мъри също има някакъв заден секрет, който също периодично го тормози. Сополи няма, но се е случвало 2-3 пъти през последния месец да се закашля и прави едни физиономии сякаш му е гадно, аз му казвам да плюе и изплюва по една жълто-зелена храчка. Но като го вземем другата седмица от баба му ще го заведа при педката да видим какво ще каже по въпроса.

С памперса същата работа като вас. Натоварих цял сак с гащи и му махнахме памперса. Имаше напишвания първите дни(за разлика от февруари когато му го бях махнала за един месец).
Реших когато се изпиша в гърнето да го награждавам с парченце бонбон, хареса му тоя вариант. Обаче оня ден се напишал в гащите и вика на баба си - Аз пишах се, бабо, дай бонбон!

Чета, че много от вас оставят децата на бабите, а на мен ми е за първи път да се разделя с него за повече от 12 часа. Много ми е странно...
Вчера гледаме със Здравчето Мюзик айдъл - Божеее, то няма кой да те дърпа да му дадеш жълтата кола, никой не крещи -Музик Айдааааааал!, никой не ти се катери по гърба - абе, направо скука! Laughing
Единственото хубаво е че можем на спокойствие да попалавстваме с татито luvbed

Изобщо не е плакал, махаше ни усмихнат като тръгвахме с колата, а даже много дивял вчера. През нощта се събудил и казал на баба си - Бабо, гушни ме! и пак заспал. Тази сутрин като го чухме по телефона вика - Аз съм много добре! Айде тате, приятна работа!

# 274
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО ГЕОРГИ И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМЕНА!!! Hug
ДА СЕ РАДВАТ НА ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!
Честит празник на Вивкиния мъж!!! Да се слушат взаимно!!!  bouquet Hug

# 275
VIVKA ,честит ти именник!
Стягам малкото утре за яслата и лягам.

# 276
  • Madrid
Вивка,да е жив и здрав съпруга ти!!! Hugготин подпис Mr. Green
Мишленце,и аз участвам в тази "разкрасяваща" тема,но рядко,по-скоро чета.В албума имам качена снимка. Grinning

Оох,момичета,аз съм в депресия-върнахме се от морето,бяхме при едни приятели там и децата си играха много добре.Имаше басейн за тях...Сега пак на работа,а и ме чака основно почистване,понеже идва свекърва ми,сестрата на мъжа ми и дъщеря и.Та така...

Ще ви прочета утре примерно,понеже съм достатъчно уморена,за да не го правя сега. Tired

# 277
Първо да честитя на именниците, на Вивкиния мъж специално, много да те слуша и да ти е жив и здрав, за да те носи на ръце цял живот Mr. Green

Вивка, аз ли нещо не съм в час? Ти близначка ли си?

За кашлицата какво ли не. Стодала вече на Ники му е като сиропа с витамините. Рядко ползвам друго, но и кашлицата му е постоянна на него. Явно пак ще тръгваме по доктора, че ми писан да го слушам и да го гледам как се мъчи Rolling Eyes Ще взема да го заведа на уши нос гърло да видя там доктора какво ще каже.

Ние вчера се завърнахме от родната Рибарица, голям студ брахме, валя дъжд постоянно почти, само 1 хубав ден случихме. Общо взето не изкарахме много добре, чудихме се къде да водим децата, един ден ги водихме на риба в един рибарник, баща им хвана една пъстърва след  3 часа висяне, та децата се зарадваха накрая, но иначе бяха подивели тотално, обиколихме рибарника поне 3 пъти, поляхме всички цветя на собствениците, почистихме тревата, въобще голям трудов ден имахме Rolling Eyes

Илиндичка, аз преди малко измих маската, да видим ефект ще има ли Praynig

Галитка, не знам как успяват сестрите в яслата на Вики, но моите се връщат редовно омърляни и не само това, ами и понякога със скъсани дрешки. Веднъж Ники ми се прибра с голяма дупка на крачола. Още не съм питала от какво е, само кърпя засега, но повечето им дрешки са вече с кръпки Rolling Eyes Явно ще трябва да се заема със случая Whistling

# 278
Здравейте!

Никаква активност тук  newsm78

Мишленце, и Калоян се връща доста чист от яслата. Е, има и намазани дрешки, но повечето пъти е по-чист отколкото вкъщи. Даже горните дрешки ги носи по два дни...

Илиндичка, моренце а? И на мен ми е бая криво след тези почивни дни  ooooh!

ludmilana, палувате с таткото, а? То резултата ще се види след няколко месеца  hahaha

Аз Калоян за задния секрет съм го водила къде ли не... Отговора е "Нито е с болните болен, нито със здравите здрав"  Tired Затова вече не го водя никъде, не давам лекарства, само стеримар в носа и понякога капки.  Crossing Arms И май е по-добре детето да ви кажа  Peace

# 279
Искам да ви обърна внимание върху една тема, става въпрос за болно близначе, което се нуждае от операция в чужбина, нека който има възможност да помогне, парите трябва да се съберат до 27 май. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=288828.0

# 280
Научила е израза"Ей,гъбо отровна",и го използва постоянно.
Хе хе , умрях си от смях  Joy
 "гъбо отровна"  hahaha Joy
Адито и тя (подобно на Вяра на Дес ) все ще измъдри някое бисерче

# 281
  • София
Здравейте и честити празници на всички! Hug
Ние бяхме в Хисаря и изкарахме страхотно, заредихме се с енергия и опознахме всеки камък, магаре и кола в градчето. Успях да си халосам зверски коляното от пързалката на басейна на х-л Аугуста. Но и се добрах до бленувания младия масажист-мина ми мерака /засега/. Joy Най-вече бяхме заедно - цялото семейство и времето беше съвсем прилично. Разхождахме се доста и четохме за историята и легендите за града. За да угодим на Камчо, които премираше по новото влакче/дезире/, един ден го грабнахме и отидохме до Пловдив. Ходихме до стария град и обратно. На връщане минахме през Старосел ,за да видим тракийската гробница, но уви като всяко нещо у нас, беше затворена, а се бях подковала теоретично доста и много съжалявах. Имаше доста разочаровани посетители, които си върнаха парите, вместо да ги оставят там / образно казано де/.   ooooh!
Дейзи, как ми е снахичката?

# 282
  • Madrid
Ооо,Неда,много харесвам стария град на Пловдив,там е и музикалната академия,в която завърших.До античния театър...ех ,какви години бяха... Joy
Патенце,и според мен така е най-добре за Калоян.Ще го израсте,щом е жизнен,храни се добре,значи е здрав! Hug

# 283
Привет и от мен!

И ние бяхме малко на гости по празниците,също и на бал в Плевен.Хубаво е човек малко да се разнообрази.Затова със закъснение честитя на всички именници и на мъжлето на Вивкаbouquet

Неда,добре сте си изкарали.
Людмиланче,внимавайте вие с това палуване!

за сиропите,най-много съм доволна от Флавамед,иначе е пила Проспан,на докторТайс(абе и от него съм доволна).

Бети от няколко дни има афтички в устата и като тръгне да яде я боли и отново е голям киселяк.Гладна е миличката.Яде само мляко,буквички-супи въобще не ще да вкуси сигурно от соленото я щипе! newsm78Първият ден се чудя защо не яде и после сама ми казва"боли ме зъбчето"-мисля си,че не може да е зъб,отваря устата и гледам 2афтички.

# 284
  • София
здравейте момичета!
ето, празниците минаха и лека-полека се завръщате към добрия стар форум  Laughing
Много ви благодаря за поздравленията за Гергьовден и особено за пожеланията за леко раждане - трогнахте ме, момичета!  Hug
Ние сме още 2 в 1. Стискайте палци да мине всичко успешно - особено утре!  Praynig
Докторката вчера казала, че няма нищо страшно с кашлицата и сополките на Вики - и тя ги влачи повечето едни задни. Взехме й сироп на Др. Тайс (нас ни е за първи път). Мишленце, една педиатърка е казала на една позната, че е добре сиропите да се сменят, щом се използват 2-3 пъти, те свиквали с тях и не им действали, та и тях ги посъветвала да спрат Проспана за поне 6 мес.
Нали преди ви се хвалих как след мазане с кортикостероида (Елоком) нямаше и помен от обрива на Вики (така почти месец).  От вчера първи ден на ясла след 'ваканцията' е пак с гаден обрив по дупето, аман вече  #Cussing out И така се чеше, че сутринта от сърбежи се събуди в 6 ч. Казахме им пак да й отделят лично гърне и да не го дезинфекцират с препарати (те преди така ни предложиха лелите). Просто с този път ми става ясно, че нейните обриви на АД определено имат нещо общо с яслата.
liliq, лекуваш ли с нещо афтите? Мажи ги задължително с нещо, че са опасна напаст! Аз на тази възраст горе-долу съм лежала в болница с афти в цялата уста - било е малък ужас!

Общи условия

Активация на акаунт