Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 821
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Хайде и аз да се включа, за да мога да ви чета Hug. За съжаление моят син хич не е от бъбривите Cry. Повече "Ъъъ"ка и казва отделни думи за различните предмети. Отдавна ни назовава с мама,тате,баба,кака....и.т.н.,но не образува изречения. Рано ли е да се консултирам със специалист?Или да го пусна на градина,а?

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 08:34 от nellykoyo

# 31
Честит Рожден Ден, Мишленце!
Пожелавам на теб и цялото семейство здраве, любов и разбирателство! Весел празник!

# 32
  • там където ме зове сърцето!!!
Мишленце,
Честит Рожден Ден!
Здраве , любов ,късмет!
Весел празник !!!

# 33
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИШЛЕНЦЕ!
Бъди здрава и щастлива!!!

# 34
  • там където ме зове сърцето!!!
nellykoyo, да те успокоя ,и моят син не е от бъбривите ! Не повтаря ,казва доста думи като си играе сам,но  като го накарам да ми ги каже почва да се смее и ми казва -куче бау-бау(това му е любимото и винаги с него се измъква)!

# 35
Честит Рожден Ден, mischlentze!

Бъди все така свежа!Пожелавам ти здраве и много щастие!

# 36
nellykoyo , не се тревожи!Ако до 3г. детето не проговори, тогава се прави консултация със специалист.Ще напреднете с думичките, спокойно WinkА за ДГ съм ЗА Peace

# 37
ООО,имаме рожденничка!Честит празник Мишленце!Желая много здраве,любов и семейно щастие!Весел празник!

Ще пиша по-късно,че отдавна не съм ви чела първо това да свърша.

# 38
Благодаря ви, милички, тук е като в градина, всичките тези букети, много ви благодаря  bouquet

Заповядайте да се почерпите за мое здраве Mr. Green

Мисля, че стана ясно, че ме гони глад Laughing

Да ви е сладко  bouquet

Ние вчера бяхме пак в зоопарка, моите много добре се забавляват там, но този път не бяха изкарали всички животни Rolling Eyes А в 12 на обяд вече беше лудница и 100 човека чакаха поне на опашка като си тръгвахме по това време Rolling Eyes

Иначе днес пак са на ясла, като мине седмицата може пак да ви черпя Joy Ха дано Praynig

Днес вя слата казаха, че в четвъртък ще имат тържество newsm78 Забравих да питам за повода, може би за цветница нещо Thinking А в сряда в тяхната градина ще има лекция за сексуалното възпитание, та мисля да я посетя, че Ники вече взе да обяснява наляво - нодясно че той имал пишка, пък Ена /той така й вика и в яслата май така се подвизава мойта щерка, че са 3 Елита/ си нямала, видите ли hahaha Та да видя какво ще ме посъветват за моя случай Laughing

Лилия, това за семейноо щастие много ми хареса, амин дай Боже Praynig

Мъжо днеска се прибира от щатите, беше там за уикенда да си/ми /още не знам за него или за мен ще бъде/ купи кола. Излизала много по-евтино. Дано успее да се прибере навреме, за да отидем да хапнем някъде.

Днес свеки също е рожденничка, ние с нея сме на една дата и именния ни ден също е един и същ, та всички лични празници са ни общи Grinning Та, сутринта понеже спа у нас, като започнахме да си честитим и мишките взеха да се чудят какво става и започнаха да обясняват, че и те имали рожден ден Crazy

# 39
  • София
mishlentze, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти здраве, късмет, много да те слушат и много да те гледат всички около теб!

М/у другото, и аз съм родена на една дата със свекърва ми  Mr. Green ... ама вие пък и именни дни заедно имате - много сте 'навътре'  Grinning А мъжът ми е роден един ден след баща ми (е, 20ина години по-късно, де ), та и там за малко да се улучат.

# 40
Мишленце, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet  bouquet  bouquet
От сърце ти пожелавам да си все така заредена с ентусиазъм и положителна енергия!
Много щастие и любов на всички от сем. Мишкови Heart Eyes
Ама това овните сте страшна напаст. Казвам го с най-добри чувства, разбира се Simple Smile

Галя, в коя болница ще раждаш? Предполагам, че ти е доста тежко накрая. Как се чувстваш?
Телма, а ти как се чувстваш? Предполагам , че ще ражад пак в Майчин дом?
Кураж момичета, стискам палци да ви е по-леко накрая Heart Eyes

# 41
  • София
оспамихме темата, ама да си се оплача, щом питате  Simple Smile Heart Eyes
тежка работа е това последния месец, нали знаете. Като спя си слагам корема на възглавница и едвам си го премятам нощем  Tired Спомням си я Мишленце на снимки в напреднала бременност с Огромен корем - само мога да й съчувствам, ама нали се е отървала наведнъж  Hug Иначе съм планирала в Токуда да раждам - при д-р Диков (предишното секцио беше в Шейново).
Хайде помагайте с имена, че още не сме се спрели: Даниел (моя фаворит), Константин (на мъжа ми), или Боян. Май на 3 сведохме листа.  Thinking Телма, вие докъде го докарахте?

# 42
Не мисля, че е спам, но както и да е.
От посочените имена ми харесва най-много Боян /може да се предположи/ и Даниел.

За името Бояна при мен съм казвала как си дойде... /и друг път съм разказвала/.
В третия месец ми бяха казали, че бебето по-вероятно ще е момче, а аз вечерта сънувам, че
имам дете на 2-3 годинки, момиче със сини очи, на което казвам Бояна Simple Smile
В четвъртия месец вече познаха пола, но аз и без това вече си го знаех.
И така решихме да се казва.

# 43
Галитка, ще мине и това, дано поне успяваш да спиш, аз бях като кит, ако трябваше да се обърна на другата страна се събуждах, надигах на лакти, което ставаше с доста пъшкане, и премествах шкембето, след 20 минути пак така Cry Направо ми се ревеше, а мъжо само мрънкаше, че като спя хъркам като за световно /беше ми се подул дори носа отвътре hahaha /, а като не спя охкам и пъшкам и цялото легло се тресе Laughing Последните 2 месеца спях в детската по случая, та да може поне мъжо да се наспи Laughing То така си и остана - аз в детската на пангара, а той да си спи отатък Joy Не искам да си спомням Rolling Eyes Разбирам те много добре какво ти е Confused

За името - и трите ми харесват, Боян и Даниел повече обаче. Ако имах дете Контстантин бих му викала Тино, но знам, че мъжо би му викал Коце, както казва Кольо на Ники Rolling Eyes Та моя избор би бил Боян или Даниел. Peace

Росита, тази история с Бояна не съм я чувала, много ме впечатли, явно имаш силна интуиция или просто детето си е по поръчка Laughing Майка ми мен също ме е поръчвала и затова съм със сини очи, те и двамата с татко са с кафяви и кафяви коси, много пъти съм проверявала къщата за документи за осиновяване Laughing Майка ми вчера ми разказа една история как съм наджапала като малка с белия чорапогащник в локвата на път за зоопарка и съм отнесла шамарите и някаква жена на улицата казала на нашите - ми да, те като са го взели сега само ще го бият hahaha Представете си колко различна от родителите си съм Laughing

# 44
Окончателно оспамих темата, но приемете моите извинения:  bouquet

По въпроса за сините очи: напълно е възможно детето да е с такива, ако и двамата родители са с кафяви.
Но приносът за това имат и двамата родители, защото е необходимо да са носители на рецесивен ген за сини очи. Това го прочетох наскоро. А ако и двамата са със сини, просто няма как детето да е с кафяви или други.

Общи условия

Активация на акаунт