Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 820
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • там където ме зове сърцето!!!
galita, съчувствам ти! HugНа мен и трите имена  ми харесват!

Rosita, тези дни в нашия парк срещнах едно синеоко момиченце , което не мога да объркам , ама беше с баба си !!! Hug Имам и снимка , като  мия пратят ще ти го покажа , да видим дали го познаваш!!! Wink Историята за името на Бояна и аз не съм я "чувала" !

# 46
Вивка, душице златна, на прав път си. Hug
Ще ти казвам вече Монк Simple Smile Наистина е с баба си момиченцето, по цял ден са в парка- те живеят точно там.
Заведохме детето за няколко дни в Русе, че в градината имат вирус пак.

# 47
Окончателно оспамих темата, но приемете моите извинения:  bouquet

По въпроса за сините очи: напълно е възможно детето да е с такива, ако и двамата родители са с кафяви.
Но приносът за това имат и двамата родители, защото е необходимо да са носители на рецесивен ген за сини очи. Това го прочетох наскоро. А ако и двамата са със сини, просто няма как детето да е с кафяви или други.

Росита, и дядо ми по бащина линия и прадядо ми по майчина са били очно с такива сини очи, та имам на кой да се метна Mr. Green Майка ми ми го е обяснявала много пъти. А за второто, при родители със сини, детето да е с кафяви, имам една приятелка биоложка, която е такъв случай и твърди, че можело newsm78

Иначе и аз си тъсих мъж със сини очи поради тази причина, ама нещо все тъмни мъже ми хващат окото за гадже, въпреки че много ми харесват русокоси и синеоки иначе Laughing Та сега ще чакам синеоки внуци Whistling

# 48
  • там където ме зове сърцето!!!
Вивка, душице златна, на прав път си. Hug
Ще ти казвам вече Монк Simple Smile Наистина е с баба си момиченцето, по цял ден са в парка- те живеят точно там.
Заведохме детето за няколко дни в Русе, че в градината имат вирус пак.
Joy Joy Joy ще ми ходи Монк -мноооогоо hahaha Ти не си казвала , че ще я пратиш в нашия край  и представи си учудването ми като я видях в парка (отдавна не бях ходила там )!Естествено я закачих , а баба и ме гледаше доста озадачено в началото , но после  всичко ми разказа  Mr. Green!!А  Калоян не се прояви като кавалер , но Бояна ще ти се оплаче!! Wink

mishlentze, и аз знам , че няма вариант при родители със сини очи да има  дете с кафеви  (освен ако не е намесен трети  Mr. Green)

# 49
Четох,че сте писали за яйцата-ние ядем по 1-2 варени на седмица(подсетих те ме да  сваря да хапне и сега.
Бети спи на голяма,но ниска възглавница,а най-много обича да спи на моята.
Илиндичка,хляб си похапваме,предпочита да не е надробен,като го надробя не го яде.
Sea woman,не ми се говори за гърнета,но и при нас напредъка е равен на 0.Няма да се отказваме. Naughty

# 50
Алекса от няколко дни иска бъркани яйца  #Crazy Една приятелка беше у нас и й бях приготвила бъркани яйца и Али като седна и й ги изяде половината  Joy Та сега е на такава вълна и й правя по 1-2 пъти седмично:)

# 51
  • София
Честит рожден ден и от мен, Мишленце!

Да си все така енергична и много да те слушкат мишките!

Детенцето на нашите кумове е също със невероятно сини очи, а те и двамата са с кафяви. Но, едната баба и другия дядо са със сини. Такаче, всичко е възможно.

Някой кърми ли още?
Аз още да, но от няколко дни започнаха да ме болят зърната. Май новоизбилите кучешки зъби напоследък променят захапката на Мърчито - а ме е разранил, а съм го отбила!Той намери наскоро една стара силиконова биберона(която никога не рачи да лапне) и я дъвче като бесен. Явно много го сърби венеца.

А, аз, послучай смяната на работата и изобщо пролетното настроение, си подстригах косата, вече съм с нова прическа. След празниците ми стискайте палци да ми потръгне на новото работно място Praynig

Приятна вечер на всички.

# 52
Честит Рожден Ден  mishlentze !!!

Влизам само да ви кажа че Ади пак е болна,фарингит.За сега се мъчим да се оправим без АБ,пък да видим.
ЛЕКА ВЕЧЕР.

# 53
Честит рожден ден , Мишленце! и от мен и от Мимито -добричкото   bouquet

Помня от педишната тема Илинда пита за хляба - ама нещо не прочетох отговори - Вики не му е голям фен (като по чудо, иначе имам наблюдения, че на нейната възраст много хляб ядат). Слагам (още сухари, ако са свършили - тогава хляб) в супи и някои по-течни маджи, рядко - на сандвичи. Иначе като си има ориз и/ картофи в яденето, и е достатъчно гъсто, за да си го гребе  - не слагам хляб. Смятам, че и без това зърнени си набавя - от бисквитки, от закуската и т.н. Вие как давате хляб вече?

И ние така - ако яденето е гъстичко , не слагам хляб .Слагам в супа и каша и когато е по-чорбаливо яденето...Сухар не купувам , зашото не го харесва...

Ние бяхме на рожден ден на едно детенце , много емоции , трудно заспа ... Много играха Party , торта изяде повече от половин парче , а после вкъщи си излапа и вечерята   Shocked

За името - аз харесвам името Даниел   Simple Smile
Пепито - Дано се размине без антибиотик , да оздравява Ади  Praynig

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 23:41 от Мимито & Светла

# 54
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
mishlentze - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ БЕЗКРАЙНО ЗДРАВЕ, НЕСТИХВАЩО ЩАСТИЕ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ В ПРЕКОМЕРНО КОЛИЧЕСТВО!!! МНОГО ДА СИ ТЕ ГЛЕДАТ И ОБИЧАТ ДОМАШНИТЕ!
/на този ден си е редно да си е за теб автомобила/

Vili4ka, VIVKA, sea woman, niunia - благодаря ви милички!

galita - стискам палци всичко да е както е планирано и да леко и безпроблемно! Ако тръгнеш да раждаш, да пратиш татито да ни извести! Да не ни оставиш в неведение ...
За името - аз давам глас за Даниел!

nellykoyo - като чета написаното, все едно аз съм го писала за мойто синче. Не мисля, че имаш повод за притеснение /кой го казва - дето се бях изприщила от притеснения/. Ние сме решили, че ще пробваме с детската, пък да видим!

ludmilana
- браво на теб! аз отбих Алекс преди близо 6месеца, но сега  не мога да го откожа от бъркане под блузата ми - толкова е напорист, че ужас! Дано работата да ти тръгне по вода!

Пепито - ужас, мила! ДА преборвате бързо болеста!

Аз имам да се похваля отново - Алекс вече трета поредна вечер заспива сам /да не повярва човек, че не се оплаквам/. Иначе при нас нищо друго интересно!

Целувки на всички!

# 55
Лика, честито ви заспиване самички, дай Боже все така  bouquet Мерси за поздравленията, автомобила май няма да е за мен, но мъжо се отчете много повече от очакванията ми с подаръка и съм много доволна. И мишките намазаха, нали снощи се прибра от щатите, та им донесе 2 чувала с играчки и джунджурии, та умряха от кеф. Сутринта искаха да си носят играчките в яслата. Crazy Такъв зор за мъкнене на неща в яслата досега не е имало Laughing

Пепито, бързо да се оправяте и дано успеете без антибиотик Praynig

Людмилана, дай снимчица, бе жена Heart Eyes С новата прическа Praynig Разкажи за новата работа, къде се местиш? Дано се чувстваш добре там където отиваш  bouquet

# 56
Добро утро!

Кафенце:

ludmilana, ти си нашият герой - браво, че си успяла да кърмиш толкова време!  Peace

Лика, браво на Алекс!Али само в яслата заспива сама.Иначе в къщи ляга в лвглото, аз лягам до нея (спалнята е допряна до нейното креватче) и така заспива  Mr. Green

Мимито & Светла, гладна е била Мимито след толкова емоции!  Joy

Пепито, дано ви се размине АБ и бързо да се оправите  Praynig

Галитка, аз също май съм за Даниел  Peace

Ние сме си в къщи двенките (дано не ме изгонят от работа с тези болнични, дето взимам). Днес , ако не вали, следобяд ще идем до педито да видим може ли Али утре да ходи на ясла вече, а аз на работа Simple Smile

Иначе предната цялата седмица свекито я гледа у нас и така я е разлигавилааа - научила я е навън да я носи, за ядене - само сок, солети и ей такива неща , никакви манджи, за спането - гуши, люшкай незнам си кво и направо ми е направила детето на нищо за 5 дни!  #Cussing out Но това е положението - като съм я викнала да я загледа малко, сега ще си сърбам попарата. Crossing Arms

Весел ден на всички  Hug

# 57
Ееее, Мишленце, кажи какъв е подаръка деееее!!!!  Joy

# 58
  • София
добро утро!
тази нощ нямахме гостенин  в спалнята.  Peace Вчера не ви казах, но Вики дойде призори при нас (поне половината седмица идва при нас през нощта!  ooooh!) и сутринта я усетих, че се е напишкала  Rolling Eyes - за първи път се напишква нощем (откакто махнахме и нощния памперс от близо месец) ... и то не в нейния креват (където има под чаршафа протектор - а на нашия матрак  Mr. Green Тази нощ за първи път си спа без чувалче (че нали го намокри, а другото й беше още на простора ... но вчера й купих трето, пак с  дълъг ръкав ) - иначе, много си обича пухената завивка (на Печо Пух, естествено) и наобяд съм я виждала, че добре се овива, само като легне по корем и гърба й е гол  Crossing Arms
Ако имах дете Контстантин бих му викала Тино, но знам, че мъжо би му викал Коце ...
за Тино не бях се сещала ... също като нищо ще му викат Косьо, Коцето и т.н. ... ще видим какво ще измислим  Thinking
Благодаря на всички за мненията!  Hug

Пепито, дано да ви се размине този път АБ, че доста ви стана май напоследък  Praynig

Ние от снощи вече рискувахме най-накрая и взехме кортикостероида (Елоком) за обрива на Вики. Явно след напишкването толкова се е обострило, че вчера в яслата са я преобували, че се е разкървавила (от чесане на суха кожа) под дупето ... направо не знам вече какво да правим и при кой доктор да ходим! Tired Милата много се мъчи - сърби я, щипе я, боли я, явно и от това се изнервя ... а дерматолозите, при които сме ходили все едно казват - 'ще го израстне - трябва само поддържащи лекарства и козметика за АД' (и от време на време като се обостри много - кортикостроидче  ooooh!!) и така!

Мишле, а каква марка кола ще (ти) докара от щатите, ми стана интересно? Аз знам, че там европейските са доста по-скъпи, но явно с някоя Хамериканска  ще се гъзарееш?  Wink Heart Eyes
Аз пък с цялата суетня миналата седмица забравих да ви се похваля, че и нашата кола (ван) простигна и от няколко дни си караме черния Крос Туран 170 'коня' автоматик Mr. Green
И за да няма празно, днес аз черпя  Heart Eyes :

# 59
Галитка, честита ви кола!  Hug А за кортикостероида - аз съм мазала Али с този Елоком още като бебе и то по бузите  ooooh! Но беше много тежко положението, а крема помогна за 3 мазания  Mr. Green Така че споко-мазни я малко, нищо лошо няма да й стане!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт