Да си я карате безаварийно
Мъжо е купил едно бмв х5 новия модел бяло. В щатите това е най-модерния цвят в момента и анистина много красиво стои. Ще пристигне след около 2 седмици с контейнер. Мъжо каза, че с процента за човека, който му я купи, с поемане на разходите му по пътуване, с подаръка за бившето ми гадже, което е кантакта с прекупвача /те двамата се разбират чудесно
/ и с разходите му по пътуването до щатите и хотел 5 звезди в Ню Йорк, пак му излиза с около 10 000 евро по-евтина колата, отколкото ако ис я купи от Германия
В момента нали е много нисък долара и излиза на сметка да си купиш луксозен автомобил от щатите. За малък не си заслужавало.Виличка, подаръка ми е дамска чанта, същата като на Бионсе. На братовчеда на Асен жена му в щатите се подвизава с такава и миналия път се загледах в нея, защото много се коментираше каква е и колко пари струва, та мъжо се сетил и отишъл да я купи. Не съм си и мислила, че ще ме огрее, струва маса пари
Аз никога не бих ги дала
Но това е положението - като съм я викнала да я загледа малко, сега ще си сърбам попарата. 

В събота видях Ади с близначките и 2 жени(едната може би беше ти) на спирката пред Морската градина.Познах ги от снимките
Друга кола не признава, а тук в квартала, където живеем и където строи е като Клондайк разкопано, така че освен джип друго трудно минава по улиците

)Лекуваха я с Гентамицин(венозно).Той е универсален АБ, но може да се появят проблеми със слуха.Това е притеснителното за този АБ, което знам.В края на лечението, направихме един преглед при специалист УНГ,(още като бяхме в болницата) нямаше нищо притеснително.По-нататък пак ще заведа Поли да я прегледат.Засега не забелязвам някакви отклонения, слава Богу 
Разгледах снимките.Последната на 5 стр. най-много ми харесва
и още 2 подобни на 2-ра
милото дете