Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 826
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Галитка, честита кола  bouquet Да си я карате безаварийно  bouquet Мъжо е купил едно бмв х5 новия модел бяло. В щатите това е най-модерния цвят в момента и анистина много красиво стои. Ще пристигне след около 2 седмици с контейнер. Мъжо каза, че с процента за човека, който му я купи, с поемане на разходите му по пътуване, с подаръка за бившето ми гадже, което е кантакта с прекупвача /те двамата се разбират чудесно Joy / и с разходите му по пътуването до щатите и хотел 5 звезди в Ню Йорк, пак му излиза с около 10 000 евро по-евтина колата, отколкото ако ис я купи от Германия Peace В момента нали е много нисък долара и излиза на  сметка да си купиш луксозен автомобил от щатите. За малък не си заслужавало.

Виличка, подаръка ми е дамска чанта, същата като на Бионсе. На братовчеда на Асен жена му в щатите се подвизава с такава и миналия път се загледах в нея, защото много се коментираше каква е и колко пари струва, та мъжо се сетил и отишъл да я купи. Не съм си и мислила, че ще ме огрее, струва маса пари #Crazy Аз никога не бих ги дала Laughing

# 61
  • София
Иначе предната цялата седмица свекито я гледа у нас и така я е разлигавилааа - научила я е навън да я носи, за ядене - само сок, солети и ей такива неща , никакви манджи, за спането - гуши, люшкай незнам си кво и направо ми е направила детето на нищо за 5 дни!  #Cussing out Но това е положението - като съм я викнала да я загледа малко, сега ще си сърбам попарата. Crossing Arms
Вили, не се ядосвай, те децата по си се глезят при бабите - така е било от край време, така и ще бъде. И аз Вики като я оставя при майка ми после 1 седмица ми е кошмарна,докато си влезем в крак с нашия ритъм - непрекъснато мрънка (изобщо забравя да говори нормално, а само мрънка!) и каквото и да й кажеш, все ще намери нещо да те обори. И всяка втора (ако не и първа) дума започва с' Амаа ...".
Аз пък да ви кажа миналата седмица, докато бях на преглед и свекърва ми се наложи да вземе Вики от яслата. Както обикновено се инатяла да пишка и се напишкала в парка. Като се прибрали да знаете как я беше преоблякла  Shocked - единя чорап наопаки, бикините настрани (не парчето да си е отдолу, а настрани се падаше), бодито - с картинката отзад  Mr. Green Абе като сираче беше направо детето, а ние ходихме така в една кръчма и чак после като я събличахме за лягане я забелязахме  Laughing
Мишле, честита чанта! Хайде, кажи на кой дизайнер е? Има ли я на снимките тук: http://hautenessmagazine.com/images/beyonce-bags-1.jpg  http://hautenessmagazine.com/images/beyonce-bags-2.jpg

# 62
Аз Simple Smile
Разкажи как се адаптира Мъри в яслите без амките на мама.Не мога да си представя как Поли ще заспива там Rolling Eyes
От 2 дни Поли също ме захапва.Да изникват тези зъби най-после и след това може да взема от горчилката.Кога ли ще стане....
lika , браво на Алекс за самостоятелното заспиване Peace
galita, дано скоро Вики да израсте обрива Praynig Praynigза имената-и Боян и Даниел ми харесват, но напоследък 2-то е доста популярно.Затова бих избрала Боян PeaceЧестита ви кола!И мерси за почерпката!
Пепито, да оздравява Ади!Дано се разминете с АБ Praynig PraynigМного боледуват децата в яслите Sad  В събота видях Ади с близначките и 2 жени(едната може би беше ти) на спирката пред Морската градина.Познах ги от снимките Wink
mishlentze, страшна кола сте си избрали.И аз харесвам BMW X5  Simple Smile

# 63
Галитка, ето я:

Везана е със сребро, на снимката не личи.

Дейзи, мъжо е луд фен на БМВ Crazy Друга кола не признава, а тук в квартала, където живеем и където строи е като Клондайк разкопано, така че освен джип друго трудно минава по улиците Rolling Eyes

# 64
  • София

Ехааа, честити ви нови коли, Мишленце и Галитке! Да си ги карате безаварийно и приятно!

На всички болни пожелавам бързо оздравяване, пууууу, дано по-скоро се стабилизила времето, чееееее
 baaa baaa baaaИс-кам-ляято! Ис-кам-ляято! baaa baaa baaa

Аз Simple Smile
Разкажи как се адаптира Мъри в яслите без амките на мама.Не мога да си представя как Поли ще заспива там Rolling Eyes

Ами, да ти кажа, при Мъри малко лошо се стекоха обстоятелствата и той започна да спи в леглото си на яслата една седмица след като му изби последния кучешки(това стана преди 2-3 седмици!). Много го измъчиха-цели пет месеца имаше 4 огромни зачервени подутини на мястото им. От ноември2007 до скоро той не искаше да спи там или спеше на дивана при лелите, в тяхната стаичка, лелята ми го е снимала как заспива седнал, но отказвал да си легне в леглото:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210559&photo=23

След като му се показаха кучешките, той като с магическа пръчка се преобрази - заспива си сам в леглото, даже лелята го хвали, че сам се завивал(той всичко иска да прави сам).
Така че, при него за неспането бяха виновни кучешките, а не кърменето. Иначе, до 3-4тата седмица напълно беше свикнал в яслата. Така че, спокойно, кърменето не е фактор за заспиването. Имаха едно момченце, дето не е виждало цица, но и то не искаше да заспива от септември до февруари месец. Даже го вземаха наобед цели 5 месеца, щото изпадаше в истерия направо...

Опа, аз пак се олях с писането, ае, като се снимам ще ви се покажа.
Чао

# 65
  • София
От ноември2007 до скоро той не искаше да спи там или спеше на дивана при лелите, в тяхната стаичка, лелята ми го е снимала как заспива седнал, но отказвал да си легне в леглото:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210559&photo=23[/quote]
оф, милинкия, хич не му е било лесно!  Hug
*Daisy*, да ти кажа, че и на мен най-големите ми страхове в началото за яслата бяха като теб - как ще заспива сама. Вики беше отбита май'07, но септ.'07 все още заспиваше (както и до ден днешен!) с някой друг в леглото й. Обаче, да ти кажа - това ще ти е най-малкия проблем, наистина! При нас въобще нямаше проблеми със заспиването - там стадния цикъл явно си казва думата - там така слушат и като гледат другите деца е съвсем дудо от вкъщи. Даже като сме си говорили с лелите, те очудено са ме гледали като им казвам, че у нас Вики заспива с човек - там въобще нямала проблем. И са ми казвали постепенно (поне обедния съм) да си я приучаваме да си следва ялсенския ритъм, ама нещо не успяваме ...

# 66
И са ми казвали постепенно (поне обедния съм) да си я приучаваме да си следва ялсенския ритъм, ама нещо не успяваме ...

И ние Sad Брей там сама заспива, а тука "Мамо, гуши, татко гуши" и докато не легне някой до нея не става!  #Cussing out Mr. Green

# 67
# 68
Нямам много време да ви чета,прехвърлих ви набързо.
mishlentze честита ти чанта.

*Daisy* мила добре си се ориентирала.Да Ади е била с близначките,сестра ми и майка ми.Аз бях на работа и те са ходили в Зоокъта.
Утре сме отново на лекар да видим да ли ще минаваме на АБ.Много кашля .
Когато ми остане малко свободно време ще пиша ПОВЕЧЕ.

# 69
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро !!!
Кафенце???

Галита , мишленце, Честито  bouquet  нови придобивки!!!  Hug

# 70
Днес бяхме на лекар,на инжекции сме Гентамицин,много ме е страх,тъй като знам,че е опасен до 3 год.Заедно с това и Медоклор,Вентолин.
Някой ще ме успокои ли,че направо незнам.Няма да си вземам болнични ще се редуваме с мъж ми и свекъра.
Това е от нас,отивам на работа.

# 71
Пепито, милата Ади SadСещам се като бях дете, колко плачех като ми поставяха инжекции SadПоли като беше на 1г.5м. бяхме в болница.(Беше с ужасен ентеровирус Cry)Лекуваха я с Гентамицин(венозно).Той е универсален АБ, но може да се появят проблеми със слуха.Това е притеснителното за този АБ, което знам.В края на лечението, направихме един преглед при специалист УНГ,(още като бяхме в болницата) нямаше нищо притеснително.По-нататък пак ще заведа Поли да я прегледат.Засега не забелязвам някакви отклонения, слава Богу PraynigДано на Ади й се последно Praynig Praynig, стига с тези билести!!!  Close

ludmilana, galita, благодаря за успокоителните думи HugДано пристрастеното ми дете се адаптира без проблеми и под контрола на възпитателките бъде послушна там Praynig Praynig
ludmilana, как се реши да отрежеш тази дълга коса?Не ти ли липсва Simple SmileПокажи снимка с новата прическа GrinningРазгледах снимките.Последната на 5 стр. най-много ми харесва Heart Eyesи още 2 подобни на 2-ра Wink
DIVA_ORHIDEQ, най-после се свършиха мъките при вас със зъбките PeaceТи по колко пъти/ден кърмиш?Аз през нощта по няколко пъти.Като сме навън не се сеща, но приберем ли се и идва по няколко пъти при любимките си.Иска ми се да останем само с нощните кърмения, но кой ме пита мене Mr. Green

# 72
Днес бяхме на лекар,на инжекции сме Гентамицин,много ме е страх,тъй като знам,че е опасен до 3 год.Заедно с това и Медоклор,Вентолин.
Някой ще ме успокои ли,че направо незнам.Няма да си вземам болнични ще се редуваме с мъж ми и свекъра.
Това е от нас,отивам на работа.

Ех  ooooh! милото дете  Sick
Много ми е мъчно , че ви се налага инжекции да слагате ...
Дано е за 2-3 дни и после да продължите през устата някакъв антибиотик... Praynig
За Гентамицина съм чувала това дето Дейзи казва- че има риск от увреждане на слуха , и затова май го изписват при деца максимум веднъж годишно... Абе , като ви се е наложило веднъж...дано повече не ви се налага....  ConfusedPraynig
КУРАЖ  Hug

# 73
  • София
Здравейте, и аз да напомня за нас, че обучавам нова колежка и съм мн.ангажирана с нея и направо отчаяна, затова нямам никакво време за писане.
Честити нови коли и силно се надявам да ни се връща! Wink
Мишленце чантата е страхотна. Със здраве да я ползваш и все пълни неща да слагаш в нея. Grinning Честит рожден ден и от мен /на патерица макар/! Да си все така лъчезарна и щастлива жена.
Ще метна някоя снимка в албумчето.

# 74
  • София
Утре...
Целувки на всички болни и много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт