Орхидейке, струва ми се, че трябва да си позабършеш лещата на фотоапарата, май (или на телефона, не знам с какво си снимала)
Тоя ефект(тип романтична мъгла) се получава когато някой си остави отпечатъка по стъклото...
Стискам палци да се стабилизира малката ти кукла и скоро да е добре

Със здраве да ги ползвате!
Ти по колко пъти/ден кърмиш?Аз през нощта по няколко пъти.Като сме навън не се сеща, но приберем ли се и идва по няколко пъти при любимките си.Иска ми се да останем само с нощните кърмения, но кой ме пита мене

) От едно на по-силно лекарство и имунитета все пада и така се върти човек в омагьосан кръг, от който трудно се излиза. 

Вътре ли я сърби нещо, отвън ли ... суха ли й е кожата - незнам!
иначе видимо няма пъпки или др. Незнам да мажа ли с нещо, от какво ли може да е това?
Да не би да прави и Ади алергия към препаратите в яслата? Моите така реагират на хлора - сополи и после кашлица, която зимата ставаше ужасна и накрая се лекуваше с антибиотик. Сега пролетта по-добре се справят, но пак си имат сополи и кашлица. Точно днес говорихме майките за тези препарати, аз вече съм писала писма къде ли не и с директорката говорих, надявам се да успея да се преборя. Дано и при вас се окаже нещо по-леко 

И то съвсем нормално си го коментираха родителите 

И колите и чантите
И по едни близначета на второ раждане на който му предстои
Как ще излезете от това непрекъснато пиене на АБ!?
Горкото детенце, много мъчно ми стана за Ади ... пък и сега като не можеш ти да си я гледаш.
И то съвсем нормално си го коментираха родителите 
Мале, какво ни чака! Да споделят мамите с по-големи деца... 

странно ме гледа обикновено

(като се разболяваме да се разминаваме само с хреми и кашляне , без антибиотик)