Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 883
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 Hug Hug Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, petenceto!
Hug Hug Hug

Само най-най-най-хубави неща да ти се случват и-и-и-иии здраве!

# 211
Честит Рожден Ден Рetenceto !!!

Ние тази сутрин с Ади закусихме препечени филийки с пастет от сварени яйца.За мое учудване тя изяде почти 1 филийка.
Преди няколко дни баща й готви гювечета и тя е изяла цялото яйце което е отгоре.
Снощи яде за първи път и портокал Rolling Eyes
Баба й снощи боядисва техните си яйца,но Ади не прояви никакво желание.
galita и аз много  неможах да разбера,но явно е от пясъка.Изписа ни мехлем и сега се мажем.
Забелязвам че Ади е отслабнала ,храни се добре,но много се движи.Вече може и да бяга.Преди й тежеше дупето иедва се отлепяше от земята.

# 212
  • там където ме зове сърцето!!!
petenceto,
Честит Рожден Ден
Нека огнище да топли ръцете ти ,
вино да топли сърцето ти ,
обич да топли душата ти
и Бог да  те закриля в делата ти!!!

Н А З Д Р А В Е !

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 10:38 от VIVKA

# 213
petenceto , Честит Рожден Ден, и от нас !

Пепито , и на нас миналото лято на 3 пъти ни се появаваше така (аз мислех че лишей е)  малко грапаво петънце - два пъти на ръчичката и веднъж на крачето...И аз мисля че от мръсните пясъчници , понеже там едни котки има живеят в двора на детската градина , и една ненормална всеки ден ходи та ги храни вечер (след като персонала на детската градина си е тръгнал)  #2gunfire #2gunfire #Cussing out
А детската град е точно пред блока ни , и те децата все там искат да играят ( а и да не я водя там сега , то нали така и така юни тръгваме юни точно в тази детска градина ...)

Сега зареждам на сайта на Мимито- добричкото снимки от вчера - да ни видите как се мацаме с шарените яйца  Laughing

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 10:35 от Мимито & Светла

# 214
Момичета, благодаря ви за пожеланията!
Ама много сте ранобудни.   bouquet Hug

Почерпете се за мое здраве:

# 215
# 216
Мимито & Светла я се поспрете малко,не оставихте торта за нас! Laughing

# 217
http://www.whiskas-bg.com/kitten-subscription.html

Всъщност някой да има коте?

# 218
Петенце, честит рожден ден  bouquet Желая ти от сърце здраве за теб и цялото ти семейство и много щастие и любов  bouquet

Момичета, да знаете къде има богат избор от детски колела, че моите от няколко дни ме кандърдисват  да им купя. Те при бабите имат, ама искаме да им вземем и за в колата да седят, та да ходим по разходки с тях? Искаме да ги заведем днес след яслата да си ги изберат сами, та ако може да помогнете Praynig

# 219
  • София
Здравейте момичета!
Петенце,честит празник и всичко най-добро ти желая!  bouquet Не съм спирала да се черпя от сутринта. Wink
Камчо реши да ни пообърка плановете и вдигна температура в сряда, беше много ревлив и мислихме че е ухо,но се оказа проблемно гърло, а аз като е болен си лекувам мъката с Милка/сега съм пристрастена към новата златна и бронзова/, лошото е че ми личи по формите. Утре заминаваме и влизам само да ви пожелая весели празници и добро здраве! Hug Отивам да градя планина от багажа. ooooh! Мъжа ми като я види пак ще "запее песента за ван".
mishlentze, ние имаме Дино и сме доволни, мисля че имат нов магазин на бул."България".

# 220
  • Madrid
Патенце,честит рожден ден!!!Бъди много щастлива и късмета да не те напуска!!!  bouquet

Момичета,много благодаря за отговорите,относно киселото мляко.
Дейзи,ще имам предвид вече и това.Тук няма разграничение на киселото мляко по масленост,пък и аз не знам колко е истинско.Взимам често от една марка козе мляко,на която пише,че има бактерията,която успешно вирее в България.Самуил обожава Активиа/плодова/,като ме вижда да хапвам понякога и той бързо се присламчва,но рядко му се случва.Свикнала съм го да яде натурално,понякога разбивам плод и го смесвам.Много Е-та има в тези готовите,а постоянно ги рекламират колко са важни за растежа на децата. Crazy
Лика,мерси много за позитивните думи,винаги си толкова мила! Heart EyesНе знам колко ще те успокои,но Самуил също е голям инат.Често излизаме от магазина:аз червена от яд,а той от рев.Половината народ ме гледа укорително,другата съчувствено.Просто като започне да се тръшка и да крещи,а аз с пет,шест торби,доволно тежки...здравито ми се взима!!! CrazyЕми не разбира с обяснения и това е,не знам как се справят някой майки без да повишават тон,аз не мога!Неприятно,но факт. Confused
Пепито,според мен трябва да си щастлива от това,че Ади е прояла плодове. Wink
Не съм боядисвала яйца,може в събота,ако си остана вкъщи.Затова с удоволствие ще разгледам вашите. Grinning
Мимито и Светла,на аватара Мими изглежда с много порастнала косичка,голяма сладуранка,къдравелка! Party

# 221
Неда, не го откривам в нета този магазин, а и решихме в крайна сметка утре да се разходя сама до пакостник без децата и да си избера нещо с удобна дръжка Peace

Минах обаче през Джъмбото да проверя и профуках сума ти пари за къси гащи и фланелки Embarassed Ама са много хубави. Видях го онова магаре, дето се коментираше, ама не знам моите дали ще проявят интерес.

Утре сме на плуване от 9 сутринта и после ще разказвам как е минало.

# 222
Галита, за Мечо пух и аз искам да ги заведа, в яслата явно им пускат филмчето и постоянно мечо пух искат и гледат телевизора очаквателно, ама вкъщи го нямаме на касета. Та определено ще ги заведа, още повече Дисни няма да се изложат Peace Цените наистина са соленички, но аз мисля да питам не може ли децата да си ги гушкаме в нас с една от бабите и така да спестя 70 лв Laughing Ами, така де! Те и без това ням ада си седят сами на седалките, нали ги водихме на куклен и само в нас искаха да  седят Crazy И дано устискаш по празниците, ако не успееш ти пожеавам много леко раждане и много здраво бебе. Hug

# 223
  • София
petenceto, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet

Галита, за Мечо пух и аз искам да ги заведа, ... Цените наистина са соленички, но аз мисля да питам не може ли децата да си ги гушкаме в нас с една от бабите и така да спестя 70 лв
не става, цената се плаща за всяко дете на възраст над 1 годинка  Crazy Те са го измислили.
А ДВД на Мечо Пух ние сме накупували всички епизоди - от книжарниците (които продават СД, ДВД , книги и т.н.).
Иначе за колела (ако имаш предвид триколки) ние много смедоволни от нашето на КЕТЛЕР - то е точно съобразено за каране - да върти педалите детето, а не само напудрени и да го буташ отзад. При майка ми имаме и още едно (незнам каква марка е, защото ни е подарък) - пак е изчистено - жълто с едни очички само отпред. Недостатъка му е, че ако го буташ отзад педалите непрекъснато се вътрят  #Crazy, а Кетлера си е съобразен - педалите се въртят само, ако го кара детето. Една позната си купиха една ултра гъзарска триколка (100 и нещо лв. струваше), от магазин някъде из южните квартали. Ако се интересуваш ще попитам по-точно. Ама такова колело не съм виждала до сега - като мерцедес е Heart Eyes

# 224
Moмичета,поукрасих малко Великденски темата и от заглавията на Вили и Дейзи сътворих едно общо.Дано ви хареса!

Пете,да си жива и здрава и всичко за което мечтаеш да се осъществи! Hug Heart Eyes bouquet
Нашата триколка е на Чиполино,такава:

Общи условия

Активация на акаунт