Отговори
# 210
Привет на всички!  bouquet

Аз нещо се по изгубих последно време. Почти не ми остава време за форума.
Имах доста лоша серия с неприятности и така като гледам още не е приключила. Всичко започна от март месец когато баба ма ми почина, бог да я прости милата. После на няколко пъти бях на изпитателен срок на различни места за работа, но когато Райчо се разболееше нещата се объркваха и изпитателния срок изтичаше преди да е свършил.
Не ми стига това, но и на всичкото отгоре не приеха Райчо в градината Cry. За другите неща няма да ви говоря, просто те минаха.

Слава богу с Райчо всичко е наред. Расте мъника.  Той в момента е при баба си в Разград и на мен ми остана малко време.

# 211
  • София - Младост 1А
ами организатора се затри.
Ей я организаторката бе. Бях на концерт на Lord of the Dance и беше направо страхотно. Днес споделих с Танчето че може да отпадне сбирката ама... аз съм за четвъртък. Трябва утре да ходя до поликлиниката. Танчето е ОК за четвъртък!

Аз предлагам 05.06. - 19:00 часа - остана заведението ама ако искате отново в ОШипка. Друго което се сещам е Мис Кприз на Плиска - хубавичко е направена, или Дон Домат.

1. Спокойната
2. Мириндата
3. Зорото
4. Дринка

Райчева, много ми тъжно ми стана от постинга ти. Моите съболезнования за баба ти. Няма да се отчайваш. Пиши каквото ти тежи на душата. Тук ще намериш приятелски рамена и подкрепа. Целувки на Райчо!

# 212
  • София
Аз предлагам 05.06. - 19:00 часа - остана заведението ама ако искате отново в ОШипка. Друго което се сещам е Мис Каприз на Плиска - хубавичко е направена, или Дон Домат.

1. Спокойната
2. Мириндата
3. Зорото
4. Дринка
5. Грейпфрут
6. Мишленце
[/size] [/color]

Sunglasses

# 213
За Дон Домат на Дондуков ли говорите? Аз съм за, даже ми се струва по-централно. Не че О`Шипка е лошо  Wink В крайна сметка където кажете. И по-добре, че остана за утре, аз днес съм на работа до 20.30 и докато дойда ще трябва да си тръгвам  Mr. Green Та утре в 19ч. е екстра.

# 214
  • София
За Дон Домат на Дондуков ли говорите? Аз съм за, даже ми се струва по-централно. Не че О`Шипка е лошо  Wink В крайна сметка където кажете. И по-добре, че остана за утре, аз днес съм на работа до 20.30 и докато дойда ще трябва да си тръгвам  Mr. Green Та утре в 19ч. е екстра.
Кой е този на Дондуков? На Веслец, този по трамвайната линия ли? От него не съм доволна, ако ще е дон домат, да е на Славейков....Този на Веслец, ни обслужване, ни сервитьорки, много са ми странни...

# 215
Аз съм за О'Шипка на Шипка или тази Мис каприз на Плиска- не я знам къде точно е , но ще я намеря;, че ми е по бързо за отреагиране с тез моите две деца, особено едното дето още цока. ако нямате против де

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 21:48 от zoroto

# 216
Хелоу!
Ние вече сме си у дома,болни... Sad Писна ми,но...
Срещичка заформяте,която аз отново ще пропусна,но такъв е живота.
Ето още снимки от Димитровград,ако ви се гледат. http://nataliiiii.multiply.com/photos/album/19
А,и да ви се похваля,Нати от септември е първа ученичка,класирана е по първо желание. Simple Smile

Райчева,колко тъжно...Нека почива в мир,баба ти! Flowers Rose Flowers Rose
Дано вече да има само хубави новини от вас! Hug

Целувки на всички от нас.

# 217
  • София
Momi4eta, za dove4era ostava v 19 v O'6ipka?

# 218
Екстра. Имаме ли запазена маса или ще караме на принципа "кой превари, той завари"? И ако имаме - на чие име е?

# 219
и аз идвам довечера - така че даносе съберем.
за маса не знам има ли...........дринка требе да каже

# 220
  • София
Drinka ima rabota dnes po detski gradini. Nqmame maj zapazena masa. 6te se vidim v O 6ipka v 19.

# 221
а пък колко ни беше добре - не се спряхме да говорим, само дето кратко ни дойде...

# 222
  • София - Младост 1А
ууу чудесно си изкарахме. Не знам някой дали носеше фотоапарат, ама пусто една снимка не си направихме.

# 223
Добро утро! Мммм, още имам вкус на боровинки от вчерашните топени сиренца... Който иска да научи повече за тях - другия път с нас в О!Шипка  Mr. Green
А за фотоапарат - ми руса съм, нямам друго оправдание... Хем имам нов-новненичък... Ама си взимам бележка и другия път първо него ще сложа в чантата...
А сега ви пожелавам лек и бързоминаващ последен работен ден, и после - два дни пълноценна почивка  Sunglasses Ние по случая заминаваме към Сандански, че да избегнем гадното софийско време и прогнозирания дъжд...

# 224
  • София
И аз много хубаво изкарах, иска ми се да е по-често   bouquet
Аз да ви почерпя виртуално, че днес Вал има имен ден!
 cheers

Общи условия

Активация на акаунт