Отговори
# 195
Честито, Дринка!

А аз съм пропуснала две страхотни рожденички. Често на Бабка Жбка и милата ми Джули!
Много щастие ви желая, и здраве, и да все така да плувате навсякъде в свои води! Околните основно да ви радват, изобщо всичко най-хубаво!

# 196
Честит Рожден ден Бабка Жабка! Желая ти много обич, щастие и здраве!

emym, честит имен ден! със закъснение

Дринка, честито! А ние сме в резерва до септември  Joy.

# 197
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Благодаря ви , момичета!   bouquet Hug  bouquet

# 198
Честито на бабка Жабка - ей, и аз искам такава баба да стана - в час с времетои да ходи на ексурзиики, да се радва на внучето (и дано има и още) - изобщо - мечта. Пожелавам все такава да си бъде - весела , усмихната и забавна Simple Smile

Ади - честито ви прием. И ние сме класирани - доволна съм, ама аз си го очаквах де -въпреки че не очаквах толкова предимства колкото изскочиха- все пак сме успели да влезем.
За телефона- не знам дали всеки път ще го има това или само за определен буферен период  ще бъде.

мишленце - и преди исках да пиша - ама не оставаше време - много готина Рали - и с това костюмче - напълни ми душата.

Волтажче - сайта е страхотен - да ти кажа , направо започнах да ровя за бавачки за софия- ама още не сте си набавили много много такива Simple Smile.

Облаче  -загуби се ти - няма новини от теб. разпиши се - кажи какво става- определено липсват твоите постове.

Верче - пиши повечко как сте и прочие.

За абитуриентките  - като гледах снимките и на мен ми се прииска да съм пак, ама......

Р-ката - месри за инфото за климатика, ние вече го ползваме - ама все още съм много внимателна- нека се оправят съвсем дечица и тогава ще тествам това и онова.

аз май ще го спра Алек от детската - засега нищо не се получи - 4 дни беше, разболя се , разболя и Ива, стресира се детето...... идеите ми отидоха по дяволите. в общи линии платихме 1 месец който той не го ходи. и май реших че ще изчакам Ива да е по голяма да видим как ще бъде тогава. то септември ей го къде е - ама за нея са си 3-4 месеца повече. ще видим както се казва. За съжаление - моя милост не е така свободна както се надяваше да бъде, че дори и съм истерясала много активно - тези деца се дерат и драчат само при вида на капките  и е една борба докато ги сложа- ужас. затова май по добре да си го гледам моят в къщи още малко , но да не са болни и двамата, че комбинацията е убийствена просто.
Друго няма какво да ви се похваля. пишете вие - че да се радвам малко и аз на света навън Simple Smile

целувки

ПС - за срещата - аз съм винаги ЗА!

# 199
  • София
Честит ви празник на детето! Да са ни живи и здрави малчуганите!Ние след миналогодишната истерия на 1ви юни на всички възможни места, днес моите ще ги водя на площадката до нас, където те ще се бият със съседски деца, а аз ще си пия кафето на спокойствие. На обяд сме на пицария, където моите диванета преди няколко дни измъкнаха всички цветя на хората, но ще ги водя да видим, да не са засадили пак  Mr. Green.
За среща и аз мога!
Зори, а вие в каква градина ходите? Няма ли начин да го подсилиш малко, всички боледуват в началото. Моите вече като ме видят с банката физиологичен разтвор и сами лягат. Пиши ми какво им даваш, ще обменим идеи.  bouquet
Валерия 1, ти някъде се загуби,а?

# 200
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит 1-ви юни на всички малки , големи и още по-големи момичета и момчета!!!  Hug

Зори , мерси за хубавите думи.   bouquet

# 201
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРЕКРАСНИТЕ НИ ДЕЧИЦА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАТ! baloni baloni baloni

Бабка Жабка, да си жива и здрава!  bouquet Да се радваш на много на деца и внуци!

Еми, и на теб желая всичко най-хубаво  bouquet

Честито на приетите ученици Laughing

# 202
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА!!!
Казвам така, защото вярвам, че във всеки от нас живее по едно максимум 5 годишно хлапе  Mr. Green
Аз днес съм дежурна на работа, но ще си тръгна по-раничко, защото от 16ч. фирмата ни е организирала детско парти в едно клубче наблизо. Нали са ни много децата (за последните три години - 6 + 1, което ще изкочи всеки момент от корема на мама)... Шефът ни преди време се бъзикаше, че било плъзнала епидемия в офиса и щял да търси подходящо място да ни прави собствена детска градина  Mr. Green Както и да е, ще попразнуват дечицата.
Относно класиранията - Невена също е приета в ДГ, която ни беше първо желание. Аз бях малко притеснена, защото молбата ни беше 52-ра за 25 места, но впоследствие се оказа, че на много малко деца е била първо желание. Та така, хубавото е, че поне 1-2 от децата в нейната група в яслата също са приети там и ще продължат да са си приятелки. А още по-хубавото е, че ДГ я виждам от терасата  Mr. Green, през 1 блок ни е.
В понеделник ще ходя да я записвам, че да съм си сигурна.
Това е при нас, друго ново няма. Все не мога да отделя време да отсея от снимките от бала на братовчедка ми и да ги кача.
Всички си показахте абитуриентките, само аз се помайвам... Но ще пробвам.
Какво стана за срещата? Коя дата избираме? 3-ти или 4-ти? Аз в сряда съм втора смяна на работа и ще мога да дойда по-късно, към 21ч. Но все пак е хубаво да се организираме и да запазим маса, да не се окажем без места. В О`Шипка е много хубаво, давайте да действаме.
Стига толкова, да взема да поработя, че днес и без това закъснях, пък и по-рано ще си тръгвам...  Blush

# 203
Честит празник на всички дечица!

# 204
  • София
Здравейте и от мен! Честит празник на всички малки и големи момичета и момчета! Пожелавам много здраве и безгрижни игри!  Party Time И аз съм навита за среща. Ние днес бяхме в зоопарка - голяма лудница, но Преслава си изкара много добре, а това е най-важното  Laughing. Аз, обаче, слънчасах и изгорях.

# 205
Честит празник на мъниците  baloni!

# 206
  • София
О, мацки, къде се затрихте? Утре вечер последно ще се виждаме ли?

# 207
Ами никой нищо не казва... Освен двечките да седнам на по бира... и гъбено изкушение в О`Шипка  Mr. Green

# 208
ами организатора се затри.
аз съм за и утре и вдругиден, само кажете кога. по принцип утре ще си направя едно торте за 8 месеца на ива в къщи и може ако идвам да е по късно, но при всички случаи ще дойда. така че няма да сте двете само - три ще бъдем.

За срещата - ДАТА 04.06 или 05.06 (казвайте) ; 19 или 20.00 часа (пак уточнете)

1, Спокойната
2, Мириндата
3, Зорото

пишете още

# 209
  • София
Mnogo mi e kysno v 20 4asa  Tired

Общи условия

Активация на акаунт