Отговори
# 180
  • Варна, България
Честит рожден ден, Джулка!   bouquet
Да си много щастлива, обичана, обичаща!
Целувки и хубав празник!

Мишленце, Раличка е страшна танцьорка с хубав кавалер! Много хубави снимки - толкова цветна публика и красиви деца!
Дрина, много елегантна абитиурентка! А пък Пепи какъв сладурко е станал - първите снимки са на някакво друго момченце - гледам и се питам - чак пък толкова да се е променил, или пък аз да съм забравила как изглежда...  Wink
Чао

# 181
  • София - Младост 1А
Ох Юлка, ще ме караш да цивря ти с тоя подпис. Ама нали знаеш че много си те обичам. Добре че цветарката се оказа разбрана, че знаеш ли как се обяснява какъв букет искаш по телефона. Като почна да ми реди какви цветя има... че аз половината не им бях чувала имената. Да си ми жива и здрава и дано по скоро се организирам да дойдем да се видим.

Зори, ама всеки път ли трябва да я чакам тая кака да ми обяснява как си се възползвала от услугата... и дрън дрън. Нямаш ли си някакво ново 089... нещо си отпред на номера.

Боги, другото детенце е племенника. Той сега на 19 май стана на 2 годинки. Голямо гушкане му падна с Пецата. Сладури големи са.

# 182
Честит Рожден Ден Джулка! Бъди много щастлива и влюбена!

Манди, влюбената мандаринка! Така се зарадвах на пролетното ти настроение  Two Hearts!

Волтаж, сайта е прекрасен! Успех в бизнеса  Hug!

Дринка, нагледах се на снимки, много са хубави   photo!

Смайли Таня, и ти си ни беше рожденичка, пропуснах да те поздравя  Embarassed. Нека се сбъднат всичките ти мечти  babydust7!

Мишленце, много е красива малката танцьорка  newsm51! Не знам защо, но когато гледам спортните танци, изпълнявани от дечица - винаги плача.

mmz, ако не намериш рокличка, мога да услужа с едно боди-балеринка с бели крилца  Flutter.

Малко съм разсеяна днес, затова се извинявам, че със сигурност ще пропусна някого. Да, честито на бъдещите новодомци  Flowers Bouquet! Някъде есента ние също ще се местим в много малко, но най-накрая наше жилище. Уж временно, преди да започнем да строим. В тази връзка търся идеи за малогабаритни апартаменти - осветление, цветови решения, идеи за стълби (ще имаме една таванска стая), идеи за оптично увеличаване на пространство  Joy. Идеи приемам всякакви  Hug!

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЖУЛКА  bouquet Пожелавам ти да си здрава, защото от това най-вече всеки се нуждае, пожелавам ти да си щастлива и все така усмихната и очарователна и нека всяко твое желание се превърне в реалност, защото ти го заслужаваш Heart Eyes
Волтажче, сайтът е прекрасен, пожелавам много успехи Peace
Дринка, Бини, страхотни абитуриентки Flutter И ние бяхме на бал на страхотен сладур, но за съжаление забравих апарата Crazy та не мога да покажа за какъв мачо иде реч Wink
Мишленце, малката е страхотен бонбон, браво Hug
И тъй като вече сме 30-ти ви черпя всички за моят имен ден Laughing Пийнете по едно, хапнете по две или на който каквото му душа иска Heart Eyes

# 184
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 185
  • София - Младост 1А
Честит имен ден и от мен!
Да сте много здрави и супер щастливи!

# 186
ЧРД, Юлка!!! Да си много здрава, щастлива и всички около теб да те радват!!!   bouquet

# 187
  • София - Младост 1А
  bouquetЧестит Рожден Ден babka_jabka!  bouquet
Да си много здрава и много обичана! Пожелавам ти всичкото щастие и късмет на света!

# 188
Бабка-Жабка честито и тук. И нека и тук ти кажа... Пожелавам ти много внуци да отгледаш... Hug newsm51

# 189
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Благодаря ви Ади , Верче!   bouquet
Обичам ви , айде да се почерпим па макЪр и виртуално. Crazy

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!   chef

# 190
Честит рожден ден Бабка Жабка - да си жива и здрава, желая ти много радости вкъщи и много екскурзии по света    Hug

(ей такава бабка искам и аз да стана)

Джулка, и на теб Честит Рожден ден мила (с малко закъснение)   bouquet
Бъди винаги такава каквато си

# 191
Благодаря , Светли.   bouquet
Пожелавам ти да станеш бабка като мен , важно е само духа да ти е млад , па муцката може и бръчици да има.  Hug (като мен) Joy

# 192
  • София - Младост 1А
Ох не мога да не се похваля. Пепи са го приели в детската градина. Номер 11 от 12 деца. Направо последния влак сме хванали.

# 193
  • София
Мими, ЧРД! Бъди здрава, щастлива, винаги така усмихната!
Адиии, честито. Кога са излезли резултатите?

# 194
Танче , благодаря ти мила.   bouquet

На Ади и Верчето честито за детската градина.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт