Отговори
# 165
  • до морето
Трябва ми хотел във Варна, който да е близо до летището (където и да е то).
От моето търсене в Интернет най близкият хотел се оказа този - http://www.hotelgranivan.com/ .Летището се намира от дясно на магистралата от София точно преди Варна - виж тук .А ти за кой точно МОЛ говориш?

galentina бързо оздравяване    Hug

voltage13 сайта е много добър ,БРАВО!Но то от теб лошо не може да се очаква  Hug .Ако ми се наложи да търся дето гледачка  съм при вас  Grinning

Чао и целувки от нас Heart Eyes

# 166
  • София - Младост 1А
Привет и от мен,
седнала съм да си изпия кафето и реших да драсна някой ред, че през деня съм много в движение и няма кога. Вече избягвам да си пускам компютъра вечер вкъщи. То и без това редовно закъснявам, та не мога да си обърна внимание на семейството. Вече с нетърпение чакам да дойде време за отпуска и да се засилваме към морето. Направихме си резервация на Арапя. Ще ходим през август.
Иначе сме добре. Като изключим една случка вчера. Пепи тръгнал да скача от една люлка в движение и майка ми като се спусне да го хване, та люлката я цапардоса по главата и... то кръв, то чудо. Сцепила се е до веждата. Пешко бая се е стреснал. Майка я цепи главата, но няма сътресение. Само има рана, синьо е и малко подуто. Предупредих я ако не се почувства добре веднага да ми звъни да се прибирам и да я водя на лекар.
В неделя бяхме на бал на сестрата на Ники и изкарахме много хубаво. Абитурентката беше много красива и сред тази феерия от рокли и на мен ми се прииска пак да завършвам училище.
Ето малко снимки:
http://picasaweb.google.bg/adi.dimitrova/20080525AbiturentskiBalSasi

Боги сайта ви е чудесен. Пожелавам ви много успешен бизнес и много клиенти.

Мандаринке, кога ще ходиш по Варна душко? Щеше ти секцията да ми пращаш ама нещо си се отнесла. То пък и ние сме го закършили с финансите нещо, та и аз не съм те тормозила. Ако ги давате без пари вашите мебели съм първа в списъка.

Зори, извинявай за миналата седмица. Бях се наканила да идвам, ама сутринта нали валя и аз реших че ще пропадне вижданката. Направих си няколко срещи и той си мина деня. Много ми се иска да ви видя, ама пусто все няма време. А с кой код ти е сега телефона. Щото мен ме прехвърли към Глобул, ама не ми каза новия номер.

Галка, да се оправяте бързо и да пишеш повече, че съвсем се забравихме.

И понеже гледам че нещо не можем да се организираме предлагам СРЕЩА ГОРЕЩА - 4 или 5 юни, от 19:00 часа, примерно в О'Шипка или ако предложите на друго място. Дайте да се видим преди отпускарския сезон, че иначе ще остане чааак за есента.
А сега записвайте се!!!

Толкоз от мен. Хубав ден на всички!

# 167
Здравейте,
първо да кажа нещо за нас,че от много време не съм писала-принципно сме добре,като изключим сополите сега.От няколко месеца се лекуваме за свиване на трета сливица и за сега уж има ефект,но в яслата ни постоянно има болни деца и все нещо лепваме и ние.Вики като цяло е станала голямо диване и изобщо не слуша,но какво да се прави да е жива и здрава.Последната новост,която донесе от яслата е "мамо искам да те целувам с език" Laughing Направо не знаех да се смея ли или да плача,щото от ден на ден все по-нови глупости учи. След няколко дни излиза класирането за детската градина и силно се надявам да ни приемат,уж сме 4 номер.
Иначе при мен все едно и също много работа,свършиха ми изпитите за този семестъри нищо интересно.
Мандаринка,радвам се,че си щастлива и че сте добре с Ивчо. Дано си намерите хотелче, а ко не ще те приютим.
Верич,много се радвам,че ще ставаш отново мама,пожелавам ти леко бременеене!
И за всички други,които съм пропуснала,а имат хубави новини като Верич!
Боги,много ви е хубав сайта и успех в новото начинание!
Мишленце, страхотен костюм,от кога посещавате танци,аз явно съм изпуснала?
Дринка,жалко за майка ти и дано се оправи бързо.
Надинка,четох май,че имате трета сливица увеличена,аз обиколих лекарите във Варна и много ме бяха наплашили с операции и какви последствия имало,но попаднах най-сетне на свястна,която лекув Вики и съм доволна-Щерева се казва,сигурно си чувала за нея.
Поздрави и целувки на всички,сигурно съм пропуснала някой,но трябва да ставам Hug  bouquet

# 168
  • София
Набързо само да споменa, че не е за мен хотелчето, аз ако можех да отида до Варна... ехеееееееееее... щях да се оженя Grinning

# 169
Набързо само да споменa, че не е за мен хотелчето, аз ако можех да отида до Варна... ехеееееееееее... щях да се оженя Grinning
Е, хайде де  Joy Mr. Green Hug

# 170
Ади, много е хубава абитуриентката, но и ти гледам не отстъпваш, страшна мацка си.

Гале, не я водим отделно на танци но от една школа идват в градината по 2 пъти в седмицата и определено има ефект. А най-важното е, че на нея й доставя безкрайно удоволствие.
Ето малко снимки, ако я разпознаете Рали:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=117372

Боги, браво на вас, много хубав сайт, желая ви успех в начинанието.

И аз вече направих резервациите, само чакам да идва почивката.

# 171
  • София - Младост 1А
Честит Рожден Ден Джулка!!!!

Изпълва се просторът със алени зари
Небето сe превръща в магичен балдахин
Кристалното шампанско във чашата блести
Светът край теб ухае на рози и жасмин

И слънцето римува в стих огъня водата
Камбани възвестяват рождения ти ден
Букет от звезден пламък поднася ти луната
Букет от стихове пък приеми от мен!

Използвам стиховете на мой много добър приятел, за да ти пожелая много здраве, късмет и всичкото щастие на света!

# 172
  • София
ЧРД, ДЖУЛИ. НЕКА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА МОИ ПОЖЕЛАНИЯ!
  bouquet

# 173
Ооо едно пораснало момиче има в отбора, Джулка всичко най-хубаво, много весел празник, все така послушно и кротко семейство и много усмивки в този празничен ден!!!!!   bouquet  bouquet

# 174
ДЖУЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet
МНГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 175
МИЛА ДЖУЛИ, ИЗПРАЩАМ ТИ НАЙ-ИСКРЕНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЕДИН ЧУДЕСЕН, ВЕСЕЛ, ИЗПЪЛНЕН СЪС СМЯХ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ВИНАГИ ЛЪЧЕЗАРНА (както досега) И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 176
Здравейте от Димитровград!
ДЖУЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
МИЛА,ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ТОЗИ СВЯТ!НАЙ-ВЕЧЕ БЪДИ ЗДРАВА!

Балът мина чудесно!Подробности ще разправям,като се приберем в София.
Ето ви малко снимки на абитуриентката и всички останали важни гости.  ЦЪК!
Има и още,но ще ги кача като се приберем.

Целувки от нас.                                                                 

Сега нямам повече време.

# 177
ЧРД -Джулка, все така усмихната и щастлива мама И жена. да се радваш на красотата и добротата на големите деца, на беличките на малкия и щастието в очите на мъжа до теб. много много целувки от нас.

Ади - телефона си ми е същият. Възползвах се от новата услуга- когато искаш да си прехвърлиш към друг оператор да си запазиш телефона. тоест набирате ме , изчаквате онази да си каже че телефона не е вече към Мтел, след коеот получавате сигнал и чакате да ви вдигна Simple Smile

аз само за толкова че имам да се занимавам с глупости - но довечера ако мога - пак ще пиша

# 178
ДЖУЛКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, УСМИВКИ И БЪДИ ЗДРАВА ТИ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО...
newsm51

# 179
Благодаря Ви момичета! Hug Прекрасни сте!
Не ме забравяте вие мене Mr. Green
Благодаря на всяка една поотделно. За всяко едно пожелание - стократно да ви се връща! Hug
Благодаря специално на Ади  Winkличи си в подписа ми защо!!! Благодаря за всички ЛС - те значат много за мен!
Много ме зарадвахте - още веднъж ви благодаря!!!! Hug

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 16:49 от JuliS

Общи условия

Активация на акаунт