Отговори
# 150
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ!!!
Да са живи и здрави и да жънат само успехи в живота!
Ние в събота сме на бал на братовчедка ми, вече купихме и подарък - много красим комплект сребърни бижута - колие с огромна висулка, гривна и пръстен. Чак и на мен ми се прииска пака да съм абитуриентка...
Ще показвам снимки. Нещо се затруднявам с избора на тоалет за Нена, защото хем искам да е хулава, хем знам, че ще стане на пресенце  Rolling Eyes и искам да е нещо по-практичко и удобно, щото ще търчи из ресторанта и ще обира всякякви мъръсотии...
Нещо ми избяга мисълта... Айде да поработя, пък ако се сетя още нещо - ще пиша.

# 151
  • София - Младост 1А
Хелоу и от мен набързо.
Честито на всички именници днес! Живи и здрави, весели и щастливи... и никакви грижи!

Зорииии що си си сменила телефона бе душа. Танчето за утре няма да може, ама пък аз мислех да те видя. Звънни ми моля те!

И ние в неделя сме на бал, на сестра му на Ники. Както се сещате аз съм в адски екшън и нито подарък съм купила, нито ще успея тоалет да си взема. Пешко реших да не го водя.

Айде толкоз - 5 минути почивка и айде на тръстиката. До скоро.

# 152
  • до морето
Честит имен ден на всички празнуващи днес  !

# 153
  • София
Ехоу! Най-накрая се наканих да ви пиша. Колко пъти почвам и нещо ме разсейва и ми се отписва.
Дааам.. В неделя ходих в парка в Надежда и както си седя на пейката гледам Бини... Като и се метнах на врата и запрегръщах... Как не ме наби не знам, ама явно ме е познала коя съм в последния момент преди да я разцелувам. Все пак с нея не сме се виждали от... година и половина и повече даже. Много за мъничко се видяхме, но аз много и се радвах. Видях и адашката Ивка, която за разлика от Нати е доста пухкава.
Иначе ние сме добре... Макар че Иво пак беше болен, но се оправи вече. Аз си взех изпитите и сега ми предстоят поредните очни, което е супер, аз обичам да ходя на училище Simple Smile Освен това сигурно съм най-щастливия човек на земята, защото съм много влюбена и си имам човек, който да ме обича и да се грижи за мен. Жалко само, че не можем да сме постоянно заедно, но и това ще стане някой ден при попътен вятър Simple Smile Друго интересно при мен е, че Иво се отби или аз го отбих, или де да знам, ама вече не суче и то от почти 2 месеца. Изкарахме 2 години и 5 месеца. Идеално си беше. Отбиването си стана естествено, просто в един момент ме заболя едната гърда и го помолих да не суче от нея известно време, той разбира се, се отнесе с разбиране към моя проблем и чинно ползваше самото другата цица като не пропускаше всеки път да спомене как имам ранички на цицата и как ме боли. После обаче ме заболя и другата гърда и човека кво да прави... Всяка вечер ми казваше "Мамо, имаш ранички на циците и те болят и аз няма да цокам. Хайде намажи ги с крем" и аз известно време бях принудена да се мажа всяка вечер с Бочко (като най-безобиден). И не само това, ами детето като отишло в яслата и като седнало пред директорката и лелката и нам още колко публика е имал и обяснил как майка му я болели циците и си ги мажела с крем... Добре, че бях споменала на лелката преди това, та бяха подготвени и не са се смяли твърде. Сега вече не се и сеща даже. Преди време му казах да цока и му дадох цица за да видя какво ще направи. Той първо се срамуваше, после тръгна да лапа цицата, ама беше забравил как се цока и просто не засмукваше, ами само я лапна. Много интересно как забрави бързо бързо. Стига толкова за мойто кърмене, вече две години и половина все за това ви надувам главите. Честито, това ви беше за последно Simple Smile
Какво ли друго да ви пиша... Не се сещам, пък и вече много ми се спи, така че - целувки на всички ви и много ви обичам!

П.П. : Днеска нещо пръскам любов нявсякъде... ходя и обичам навред!

# 154
Добро утро мацки!
Ние днес сме си взели почивка, защото Рали в 10ч ще има тържество в ДГ, а следобяд от латиното. Вчера й взех "костюма", щях да падна просто, ето да се посмеете:
http://www.bgphoto.net/photos/7848/o633471287511895000.jpg
Само си ги представям какви ще са сладурчета и много се надявам да не се откаже да излезе на сцената като ни види, че сме там, защото имам чувството, че ще се втурне при нас като ни види.

Манди, страшна си, много позитивно действат твойте постове.

# 155
хе хе - много се смях на това как е забравил малкият да цока, защото и при нас така се случи - просто беше забравил да цока(при нас той гледаше как бебето цока и  искаше той, затова му дадох да видя какво ще направи - ами нищо не направи - само допря устичка до гърдата и това беше - човека си мислеше че цока Simple Smile) Манди, много се радвам за теб че си така влюбена и щастлива - време беше както се казва Simple Smile
Иначе - аз казах на Дринка , ама и на вас да кажа- телефона не ми е сменен, само го прехвърлих от Мтел на Глобул, нали вече я има тази услуга и се възползвах от нея Simple Smileтака че който иска може да ме намира на него - само дето звъни вече на глобул вече.
Ади - ти не се обади, явно пак си се увъртяла в работа.
Танче- ще чакаме пак да наминеш та да се видим на кафенце.
При нас вчера слагаха климатик - и аз с децата навън във вятъра, щото няма как , то е прах, тое чудо. Това с климатика голямо чудене беше 2 години - все си казвам - може да разболява децата, май е по добре без, пък после като дойдат жегите се бия по главата ще не сме го сложили, та тази година сложихме. искахме и в двете стаи да сложим - спалнята и хола, ама човека ни каза- през нощта работи ли климатика - разболяването става неусетно, та с е отказахме - да видим дали сме били прави - реших че ще пускам климатика в хола и ще оставям вратите отворени за да може да охлажда спалнята - така ми се струва че ще е по безпроблемно. Та кажете - при вас как е работата. иначе климатика ни е мощен, спокойно може и целият апартамент да охлажда самичък, така че не се притеснявам от този момент - дали ще смогва.
Друго - ние сме още сополиви, нещо бавно ни минава тази хрема - Алек мина и през жълто зелените сополи, и кашля по малко, но се надявам да му мине - лекуваме се с хомеопатия Simple Smile

хайде стига толкова - пак ще пиша.

целувки от нас.

# 156
  • София
Здравейте!
Не  съм писала отдавна, истината е, че нещо нямам желание... Само разни нерви и претеснения!
Като цяло сме добре! Краско се е кротнал и не мога да се оплача, добро си ми е детето! Станал е малко не толкова общителен, какъвто беше в по ранен период. Когато отидеме на кафенце и ако на детската площадка има деца той ми казва да съм ги гонела и да били плачели. Когато обаче си е с неговото приятелче (на моята приятелка сина) вече не се претеснява дали има или няма други дечица. Станал е като латерна, само приказва, става и почва нещо да ляля, вечер не може да заспи от приказки. Това е общо взето. Аз поработвам междодругото и така го караме. Чакам с нетърпение другия месец и да заминаваме по морета и планини, че вече съвсем се смачках в тази гадна София.

Зори, ние от миналата години сме с климатици и цяло лято си спинкахме блажено на включен климатик и не сме се разболяли... Разбира се зависи как е разположено тялото де, но и варианта, който си решила също е удачен.
Мандарински, радвам се че си щастлива! Много целувки!

# 157
  • Варна, България
Здравейте, момичета!
Привет от работническо-мениджърската класа! Ние вече усилено работим. Заповядайте в нашия сайт:
http://www.dete-gledachki.com/index.php?ch=1
Свиквам вече да съм заета по цял ден, да имам много други ангажименти, освен грижите за Самуил.
Със Сами сме добре, той изкара преди седмица ангина и си беше вкъщи - с тати и при двете баби. Днес не му се тръгваше за яслата... Бабите го гледат коя от коя по-добре, а мами и тати разцъкват из кръчмите  Laughing
Каним се да ходим на Шабленска тузла на 6,7 и 8 юни, на 1 юни за деня на детето мислим пак с приятелски семейства да ходим на пикник, защото не сме за заведения.
Вчера с приятелката ми водихме децата на куклен театър - децата се държаха чудесно и решихме да ги заведем на една пицария с двор. Е, не е истина! Ошетоха цялото заведение- разнасяха солници, оливерници, клечки за зъби. В заведението има 2 шадравана и наоколо камъни и малка оградка. Докато се усетим Самуил хвана един от камъните и хайде в шадравана, след малко и другото момченце - ама един голям, как успя да го вдигне, не ми стига акъла. Наоколо народът се смее, мен ме налегна една истерия от смях. Събаряха чадъри, катереха се навсякъде, скачаха, викаха. Просто станахме луди. Накрая един младеж им се развика, и с право. И сервитьорката каза другия път сами да дойдем.
Това е кратко описание на излизането ни със Самуил. Винаги се дъпра, инати, и бяга, накъдето му видят очите! Това е по темата, повдигната от Надина! Само  с тази разлика, че и вкъщи е малък терминатор. Много е импулсивен, когато нещо не е както той иска (което не е лошо, тъй като си отстоява неговото), хвърля и тръшка, и се сърди, но и бързо му минава.  Wink
Дете-чудо! приказва, бърбори, напоследък много пее и то песнички, които не му пускам толкова често, но явно или в яслата, или подсъзнателно от преди ги помни, но сега ги интерпретира.
Любими са му Пляс, пляс педалите, водно колело
Асерехе ( сори, ама не се сещам как се пише на испански -една песен на Ласт кетчуп) и е много смешен като си пее някакви негови си думички.

Бебе Кремена ще я изписват тази седмица и всички сме много ентусиазирани. Голяма радост за цялата рода - моята кръстница ми се пада и първа братовчедка!

Манди, радвам се за хубавите новинки! Поздравления и за отказването на Ивчо от цокането- той е голям мъж вече - най-вероятно цицоман!
Мишленце, много сладко костюмче! Чакаме снимки!
Р-ка, горе главата, мила! Всички имаме кофти мигове, ама само позитвно мислене му е цаката!  Hug
Зори, адаптирането в яслите и градините обикновено е трудничко! И май, колкото са по-големи е по-голям зор. Още повече, че в яслите са някак по-приветливи и по-състрадателни - все пак са мед сестри и лелки, докато в градините са вече ГОСПОЖИ и са с по-големи претенции. мое мнение. Трябва да покажеш на Алекс, че няма друга алтернатива и ще трябва за ходи - ако усети, че ти е мъчно, ще спекулира и ще се тормозите и ти, и детето. Обясни му точно какво го очаква (сигурно си го направила)- в смисъл, че ще се наобядва, ще остане да наспинка, ще закуси и мама ще дойде. Когато са наясно какво ги очаква, са по-спокойни.
Напр. Сами сутрин мрънка и не иска да ходи, но обикновено това е около 2-3 мин, след което приема, че това ще е положението и няма проблем.
Но една сутрин се спрях на вратата да говоря с госпожата и детето като се притесни, че нещо не е наред. Разплака се и казва "Става нещо", гушнах го, и пак разплакан влезе. Та мисълта ми е, че когато нещо е неочаквано и извън обичайните ритуали, много ги притеснява.
поздрави и целувки

# 158
  • София
Добро утро, момичета!
Имам спешна молба към варненските майки. Трябва ми хотел във Варна, който да е близо до летището (където и да е то). Моля ви ориентирайте ме към някой хотел, защото с търсене в гугъл нещо не пожънах успех. Говоря за две, максимум три звезди, защото не е за почивка и не трябва да е особено скъпо. Ще съм ви много благодарна, ако успеете да ми помогнете.

# 159
Мандаринка, не се сещам в близост до летището хотел. Летището е всъщност най-близо до Владиславово, а там не знам да има хотели. Някой друг ако има инфо да каже.
Аз мислех за Бизнес хотел Варна,но той е 4-ри звезди и е на центъра, но там има и други хотели,за цени не зная.
С две думи с нищо не ти помогнах. Но дано да намериш нещо.
Ние сме малко болнички и се гледаме в къщи.
Целувки от нас на всички!

# 160
Лелеее, Боги, сайтът ви е супер!
Поздравления за прекрасната инициатива, пожелавам ви мнооого успехи, разрастване и доволти клиенти/детегледачки!
При нас нещо особено, балът мина, всичко беше супер, ядене, пиене, танци-манци... Невена си отигра, милата, просто не мръдна от дансинга, на всяко хоро беше опашката, на всеки танц - в центъра. Имам много снимки и още не съм отбрала най-хубавите, но като го направя ще ви пусна линк да ни видите. Аз се прежалих цяла вечер на едни 7 см. токове, но пък те излязоха от танцувалните, та нямаше поражения по крайниците ми  Laughing
Сега отново сме на тръстиката, бачкаме яко, щото наближава датата за банките... Ясно ви е...
Нещо ми се е разплескал мозъка и никаква мисъл не се завърта... Ще поша повече когато съм в кондиция  Hug
А, и последно, но не по важност - айде на срещааааааааааааааа....

# 161
http://www.hotel-color.net/bg.php

http://www.chernomorebg.com/

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=158935.msg3177290

около летище хотели няма , но при нас не е като у ваше града всичко на 3 часа път, спокойно ако се вземе хотел в центъра няй-много 30 -40 минути в час пик

http://hotelpalitra.eu/

http://www.galia-online.com/antik/

има и един хотел Арго, ама нещо все ми излиза през търсачката в Рибарица такъв
http://www.bgglobe.net/index.php?l=0&mi=1&c=8&s=-708 иначе за този става въпрос

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 13:21 от Nadina

# 162
  • София
Надина, хиляди благодарности за инфото за толкова много хотели, само дето ми е много трудно да се ориентирам по адреса на хотела дали е в тази част на Варна, която ми трябва, а на мен ми трябва да е сравнително близо до строящия се МОЛ... та ако ме ориентирате той в кой квартал се намира и до кои големи улици е близо ще съм ви още по-благодарна.

# 163
новите молове са 2-3 и се строят все на един и същи булевард, който е от летището и до козирката( катедралата, което се води баш центъра на града) мисля, че повечето хотели, които съм ти дала са все на центъра в една или друга част, но то нашия център се обикаля без зяпане по магазините за около 20 минути. А до моловете от центъра се стига с 148 автобус, но не вярвам администраторката да не може да те упъти. Виж обаче за квартал май се води в Трошево или Младост да кажат и другите девойки, че не съм много сигурна.

# 164
Днес,когато влязох във форума не забелязах заглавието на темата ни,нито разбрах какво се е случило, но сега вече знам и съм потресена и толкова разстроена,че думи нямам да опиша. Съжелявам за случилото се, мила Гале,моите съболезнования към цялото ти семейство. Просто нямам думи и не знам какво да кажа.Живота е твърде несправедлив, щом отнема живота на такива малки душички.
Исках да пиша още,но може би друг път,защото сега не мога да проумея какво се случва изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт