Наде, не се притеснявай, добре си е детето, ама лелките ги мързи много. От Вал не са се оплаквали, от Наско също, ама като си дойдат вкъщи, все едно не са моите. В градината цял ден седят на едно място, а те са деца и им се вилнее....нормално за тази възраст. Моите деца изобщо не вземат под внимание какво им говоря, вечно крещят, бият се, хапят се, а навън са послушни. Деца...
Миринда, честито! Скоро да се нанесете в квартала, ама аз вече се надявам да сме в новия апартамент. Ние стигнахме до етап, да не можем да си изберем цвета на кухнята. Сега вече е проблем, все сме на различни мнения с моя мъж, ама те кво ли разбират от цветове...
. А като стигнете до кредита, обади ми се, ще те заведа да видиш нашите условия, за сега са много добри. Ади, мерси за снимките, добре, че дойдохте към нашия вилает, да можем да се видим. А за син ти и мъж ти да не съм чула да се оплакваш, че ще те бия. По пътя детето си седеше кротко и си играеше с играчки, само на няколко пъти каза, че иска мама да го гушка. Пък тя майка му се беше разсъскала....
. Моите да бяха обърнали колата през това време, да не говорим, че столчетата са ни само за украса
.Джулка, успех с бюрократите в мевере. И приятно изкарване на Мими във Фр.
. Ходихме си до Шумен и ни поглезотиха родителските тела. А тази седмица брат ми ни изненада, като си дойде за 1 седмица от Англия (не знам дали съм писала, но преди 2 месеца заминаха с приятелката си в Лондон за неопределен период от време
).
.
! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!
, защото по празниците 6 дни бяхме в Габрово и обикаляхме местности, манастири, пещери. Бяхме десетина семейства все с малки деца и за целта си запазихме цял хотел, лудница... 
Няма утеха за тази болка........... моята мама е загубила 7 месечно момиченце преди мен
тъжно е.......нямам думи.........

, а аз ей така изглеждах 

дано дотогава да сме здрави и на детска градина....