Отговори
# 135
  • София
Танче, ЧРД, да си здрава и много щастлива.
Наде, не се притеснявай, добре си е детето, ама лелките ги мързи много. От Вал не са се оплаквали, от Наско също, ама като си дойдат вкъщи, все едно не са моите. В градината цял ден седят на едно място, а те са деца и им се вилнее....нормално за тази възраст. Моите деца изобщо не вземат под внимание какво им говоря, вечно крещят, бият се, хапят се, а навън са послушни. Деца...
Миринда, честито! Скоро да се нанесете в квартала, ама аз вече се надявам да сме в новия апартамент. Ние стигнахме до етап, да не можем да си изберем цвета на кухнята. Сега вече е проблем, все сме на различни мнения с моя мъж, ама те кво ли разбират от цветове... Joy. А като стигнете до кредита, обади ми се, ще те заведа да видиш нашите условия, за сега са много добри.
Ади, мерси за снимките, добре, че дойдохте към нашия вилает, да можем да се видим. А за син ти и мъж ти да не съм чула да се оплакваш, че ще те бия. По пътя детето си седеше кротко и си играеше с играчки, само на няколко пъти каза, че иска мама да го гушка. Пък тя майка му се беше разсъскала.... Joy. Моите да бяха обърнали колата през това време, да не говорим, че столчетата са ни само за украса  ooooh!.
Джулка, успех с бюрократите в мевере. И приятно изкарване на Мими във Фр.

# 136
  • София
Здравейте и от мен! Всички, виждам, сте изкарали добре по празниците. Аз също  Flutter. Ходихме си до Шумен и ни поглезотиха родителските тела. А тази седмица брат ми ни изненада, като си дойде за 1 седмица от Англия (не знам дали съм писала, но преди 2 месеца заминаха с приятелката си в Лондон за неопределен период от време  Sad ).
Преслава я държахме 1 месец вкъщи след изписването ни от болницата, Ники трябваше да излезе тази и следващата седмица отпуска и да я гледа, но не го пуснаха, а аз си пазя отпуската за лятото, че имаме карта за почивка, та нямаше как и от 4 дни е на ясла, но от снощи пак е с хрема. Само дано да е хрема да не стане пак бронхит, ларингит или не дай си Боже, бронхоспазъм, че така ми е писнало през седмица да сме болни и то все сериозно болни.
Юни месец предстои тържество на детската градина по случай 30-годишнина на ОДЗ-то им. Преславка ще е пеперудка и трябва да е с бяла рокля, на която ще закачат цветни крилца, които ще се открояват на белия фон. Обаче, не знам откъде да наема такава рокля, сякаш не си струва да купувам за 1 ден рокля и то бяла?
Аз, междувременно се явявах на изпити за владеене на чужд език по стандарти на НАТО (това е периодично), та английският и руският минаха и съм доволна от себе си, остана ми на 22-ри френския, ма както не съм чела, може и да се издъня  newsm78.
Смайли Танче, ЧРД и от мен   bouquet! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!
Мъжо нещо го обземат едни депресии. Шефът му е от този тип хора, които като им докривее нещо и си го изкарва на другите, а Ники е най-младши там и всичко се разтоварва върху него. Поизнервил се е, все е изморен, не му се говори на тази тема ... Не трябва да си го трупа, в края на краищата всички и големи и малки началници сме смъртни, но някои хора се самозабравят. И аз имах такъв период на вътрешен потрес и шаш и паника и разтреперване разтреперване, само като видех някои началници, но го преодолях. Сега съм в другата крайност, не ми пука особено. Приоритет са ми семейството и детето. Иска ми се да му помогна на мъжа ми, но той се е затворил в себе си и не ми позволява.

# 137
Еййййй колко ми стана приятно да прочета за старата дружина... Hug

Не може да не се запиша и аз.  Joy

Първо да си призная имам грях към Джулката, за което се извинявам   love001, защото по празниците 6 дни бяхме в Габрово и обикаляхме местности, манастири, пещери. Бяхме десетина семейства все с малки деца и за целта си запазихме цял хотел, лудница... Laughing

Снимки нямам още не са ми ги дали, аз бях с камерата  Crazy

И само да зачекна пак темата за среща, аз съм много, много ЗА... Peace

# 138
Танче, ЧРД, да си здрава и щастлива!!!!!
Нямам много време, само да кажа на Зори- в началото винаги плачат, няма как. Йони си ревеше в яслата, сега не, но и тя опитва сутрин, аз нещо я залъгвам и така. Успех и бързо свикване  Hug
За Злато не знам какво да кажа, Мия е едно ангелче и ще ги пази отгоре  Praynig Няма утеха за тази болка........... моята мама е загубила 7 месечно момиченце преди мен  Cry тъжно е.......нямам думи.........

Сори, нямам време да чета.
Целувки на всички дечица!
Верче, с нетърпение чакам какви ще са бебочетата  Hug

# 139
  • София - Младост 1А
Здравейте момичета,
аз днес се наложи да се прибера и да си гледам Пешко. Майка имаше много неотложен ангажимент. Та се прибрах по обедно време, поработих малко от вкъщи и сега чакам съпружеството да се прибере.

Смайли Танче зло да те забрави... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава и мнооооого щастлива!   bouquet

Mirinda много си харесвам аз Младост. Цял живот съм живяла тук. Има си всичко. Вярно много се застрои, но това е тенденция и в другите квартали. Иначе магазини бол, детски градини (въпреки че няма места), училища, поликлиника... абе всичко ти е на един хвърлей разстояние. Аз си мечтая да работя един ден в Бизнас парка, та да си ходя на работа по пантофи.  Joy

Royzi списанието е ново. Казва се .net и е английско, а ние го издаваме лицензно тук. Сега излиза трети брой. С две думи списание зе уеб дизайн, програмиране и т.н. Аз пусто исках малко да сменя бранша ама на... явно ми е писано все нещо с информационни технологии да ми е в професията.
Пожелавам ви да си направите къщичка за чудо и приказ... ще ударим по едно като дойде време да режете лентата newsm24

Nadina не сте само вие така. Нали знаете Пешко какво кротко дете е. Как си играе вкъщи, не прави пакости, не маже с храна, не рисува по стените... седи и си върти колелата на колите и гласчето не му се чува. Да ама като излезе навън... да видите какъв разбойник става. А види ли деца пощурява. Търчи като изоглавен и крещи с пълно гърло. Не мога да го измъкна от площадката. После реве за децата чак до вечерта.
В този ред на мисли два пъти избягал на майка ми. Единия път в БИЛА. Тя не се е усетила веднага, защото плащала на касата. Той се измъкнал от количката и щипнал навън. Майка ми и персонала претърсвали магазина, а диването направо навън на паркинга излязло. Майка ми направо е щяла да умре.
Втория случай е бил на пазара. Тъкмо плащала майка ми и той се отскубнал от ръката й и беж лиске, да бягаме. Фърлила торбите жената и след него.
Обаче аз намерих решение на проблема. Една приятелка, която често пътува и предвид престоя по летищата с малко дете ми спомена, че се продават каишки за деца. Завръзват се за китката на детето и за китката на родителя.
Ето това представлява:
http://www.safety1st.com/product/detail.asp?ID=217
Та си поръчах няколко и днес за първи път я пробвах. Еййй няма такова нещо. Каишката е ластична и е дълга малко повече от метър. Тоест свободно детето си върви близо до мен, но няма опасност да зачезне. И в БИЛА ходихме и не ми пречеше нито да си избирам продуктите, нито да плащам. На Пепи му беше интересно и доста се забавлява. Дадох една и на майка ми днес, но сигурно още не я е ползвала. Аз съм страшно доволна. Определено няма да го водя на каишка непрекъснато, но когато съм сама с него и трябва да пазарувам, определено ще ми е от полза.

Спокойната... това за съскането ще си го пусна покрай ушите, щото сме от един животински вид все пак... Simple Smile
Вярно е, че детето си седеше кротко в колата, ама да го беше видяла в кръчмата...  newsm44, а аз ей така изглеждах   tantrum

mmz за рокличката единственото което се сещам е костюм под наем. Ама и те са по 50 лева за един ден.
http://www.partyhouse-bg.com/customes.php?idtypecostumes=1&idagecostumes=3
http://www.magicland.bg/index2.php?Id=12
http://fashionkids.hit.bg/
Иначе племенницата има крилца - розови и ако не са сдали багажа мога да ти ги дам. Имам спомен че имаше и костюм на пчеличка. Ако искаш ще питам сестра ми.
Другия вариант е да идете до Джъбмо. На племенницата тази година от там й купиха принцеска рокля. Там знам че се продават такива костюми. Още някъде съм виждала ама сега не се сещам. Като си спомня ще ти пиша.
А за вкъщи и мъжете... ох всеки си има периоди през които преминава. Ама трябва да се споделя и да се говори. Иначе по-лошо става. Дано бързо ви премине и му кажи на мъжа ти да не се впряга толко на шефа си. Както всички знаем, накрая тиквените медали са за нас.

Верче, радвам се да те видя при нас. Ще чакам да пишеш малко повечко как си?
Божеее като прочетох... 10-тина семейства с деца... не мога да си го представя това...  Shocked #Crazy Shocked

Хубава вечер на всички!

# 140
Ади, тези каишки са добра идея за летището, като си спомня само как Ралица мина през загражденията и търчи на вътре, митничарите я подгониха, мен не ме пускат, абе кошмарно си беше. Другия месец ще лети с нашите за Турция и няма да е зле да им подсигуря подобно нещо  Laughing
Иначе за големите магазини тя е много доволна като се вози в колите и там нямаме прблем.
Наде и ние имаме моменти, в които е много дива, търчи като изоглавена. В градината е много кротка и като се прибере подивява.
Другият петък ще имат концерт от латино танците в зала Христо Ботев, нямам търпение да ги видя какви са сладури и какво са научили, ще им раздадат и костюми. Само дано сме здрави.

# 141
Късен привет от мен.
Аз с ръка на сърцето мога да кажа, че моето дете е диво и в къщи, и в яслата. Всеки ден има някое набито, ухапано, ускубано или бутнато дете. Не че е лоша, просто си пада командор (ако питате баща й - "същата като майка й"  Mr. Green) Това обаче не й пречи да е най-обичаното от лелките дете. И вкъщи е пожар, особено като съм втора смяна и се прибера в 21.30. Просто не е за описване какво положение заварвам. После ми трябват поне два часа за да оправя къщата  ooooh!. И не слуша - кима с глава и вика, че ще е послушна, обаче след 3 мин. вече търчи с всичка сила и не помни какво е обещала.
Надявам се този период за отмине скоро, щото не знам докога ще издържа.
Наде, хубаво е, че харесваш Перник. Калкас е добър квартал, то е някакво бивше село, дето са го приобщили към града (както впрочем са повечето квартали). Аз лично не го харесвам като град, никога не бих се върнала да живея там, мръсно е и хората не са особено добри. Има и страшно голяма престъпност.
Дринка, тази мисъл за Бизнеспарка и на мен ми се е прокрадвала  Mr. Green но засега се въздържам. Иначе наистина до новия блок ще имаме всичко - ДГ, училище, Фантастико, поща... само поликлиниката още не знам къде е, но живот и здраве и това ще науча.
Танче, благодаря ти за офертата  Hug, непременно ще ти се обадя. Това ще е януари догодина, може би.
Ми това е, изчезвам, че сме канени на гости, пък аз още на работа вися  ooooh!
До скоро!

# 142
Здравейте,момичета! Hug
От тези разходки сутрин и следобяд не остава време за вас.Дано временцето да е все така хубаво,че и настроението друго,бе!
Надина,честито и на вас бъдеща къща!Няма по-хубаво от къщичкатааа!Израснала съм така и сега все още се побърквам в кутийката апартамент,явно няма свикване!
Мишленце,чудесни снимки!Ади вашите също!Гледам ги порасналите дечица и си мисля,Боже как бързо минава времето!А пък и са толкова сладки!
ММZ,дано Преслава да се справи с болестите!И вече само здраве!
Верче,чакам с нетърпение и вашите снимки,а и новини за бебчетата! Grinning
Mirinda,ще се укроти Невенка,не и се притеснявай!Няма вечно побойничка да е !
Имам наблюдения върху две наши приятелчета,родени 2005 г.Те са през юни обаче,бяха най-големите побойнички в градинката,сега вече не е така.Вярвам,че никой от нас не си учи децата да се бият,но те просто са такива,добрата новина е,че се променят един ден.
Джулка,не ни забравяй,плийз!Много ми е хубаво да те чета!
Спирам засега,че трябва да звъня на доктори разни.
Целувки от мен,Ивето и Нати!

# 143
Здравейте и от мен,

гледам и не мога да ви прочета бре- бравос Simple Smile
аз се побърках с моето синче - в градината първият ден си бил съвсем ок, ама  след това елате да видите - не реве, яде си храната, но постоянно пита за мен, последно в четвъртък не е искал да спи, започна да заеква, разсополиви се, от петък си е в къщи. в пътък следобед спа на пресекулки и проверяваше през 5 мин дали съм при него, но май се пооправи от това, но големи сополи голямо чудо вадим. по лошото е и че Ива започна от днес да пуска прорачни сополки ( на Алек са едни жълто зелени - направо се чудя от къде успява да ги извади това дете). та започна негативите на градината да се проявяват  - а засега не съм усетила особено позитивите. последно говорехме да ходя да го взимам вкъм 2,30 следобяд - тоест ще се опитват да гоприспят там - и ако не стане - да си го взимам че се разстройва съвсем хлапето........
Меги - мерси много за подкрепата. какво да ти кажа- аз знам че ще е трудно в началото , ама все се надявах да е по лесно, пък и уж вече е по голям - ама не съм била права както се видя.....
та това е - разбита съм, имам едно стреснато дете в къщи дето е като залепено към мен, освен това е кисело и сополиво, но за сметка на това малкото бебенце е на път да се разболее и в крайна сметка и то си иска внимание и грижи.
исках и друго да пиша- ама излетя......

хайде чаоо

ПС - кафенца - обаждайте се когато кажете - аз съм и моторизирана - само малко по рано да знам щото като заспи моята гледам да не я ръчкам много много и кафенцата требе да са сутрин в общи линии. нека само тръгне пак ан градинка малчо.

За среща- винаги ЗА

# 144
  • София
Зори, не се притеснявай, всички минават през този етап. Моите също. Минава, ако успееш ти да издържиш. За болестите е неизбежно, независимо дали ще го дадеш на 1 или 3 год, дали пролет или есен. Пийте повечко вит.Ц, а ако можеш и Цитросепт да му пробуташ най-добре. Ще идвам четвъртък към Дружба, сутринта към 10, ако е удобно, мога да звънна и да се видим. Само трябва да кажеш къде да дойда. С една дружка от Дружба сме, и тя с кола и с деца на възрастта на твоите.

# 145
обаждай се.
аз съм сувсем на входа на дружба - като влизате има едно ОМВ - там спрете и ме изчакайте, аз ще дойда там. само ми звъните и толкоз Simple Smile.
обади се и ще се разберем Wink дано дотогава да сме здрави и на детска градина....

# 146
  • София - Младост 1А
мисля и аз да се присламча към срещичката ви...

# 147
ще те чакаме да знаеш -само да ми се оправят дечицата ....

# 148
Eй, че е хубаво като пишете!!!!!
И особено като чета хубави новини!!!
Мене така ме завъртя въртележката, че отпуската ми излезна през носа....и с тези работни съботи ...просто ужас. А и др събота съм пак цял ден....въобще весело...
Разгледах вс снимки- мнооого са хубави!
На който е имал повод за празнуване и черпене- честито и от мене с гоооолямо закъснение.
ММЗ- имам рокля с крилца- комплект пеперудка- роклята обаче не е чисто бяла(отгоре е тъмно розова в тон с крилата). Няма проблем да ти я дам за Преслава. А имам и (само) крилца на пчеличка.
Верче- пиши ни повече как сте тримата!
И хайде срещаааа!
Целувки

# 149
Ей,пак зачезнахте!
Да ви се похваля,в неделя се видяхме с Мандито Портокаловата,голяма радост!Ивчо е станал голям пич,а и тя изглежда чудесно!
Та по този повод,много ми липсвате всички,но и дечицата най-вече!Да вземем една среща да направим,а?
Ние другата седмица сме в Димитровград,сега в събота е бала на голямата ми племенница и ще поостанем.
Дано само да сме здрави! Praynig
Целувки от нас.

Общи условия

Активация на акаунт