Ние сме добре.Нати има ново колело,та сега сме на вълна въртене на педалите,ама този мързел ако е по-малък сигурно бързо ще се научи,че по-лесно е мама да вози.Ивето е кротушанка и много ме слушка.
Нати ще я давам направо на градина,ако се класираме някъде.От яслата твърдо се отказах и си изгубихме мястото,а сега горчиво съжалявам,че така глупаво постъпих.Но...дано да е за добре!
voltage13 ,прекрасни рисунки!Браво на Сами!Радвам се за детенцето на кръстницата ти!Дай Боже да порасне,да е здравичко и скоро да се прибере у дома при мама и тати!

zoroto,добре сте си дошли!
Хайде дай някоя снимка,де,плийз!Лу,честито моченце!
Да са ти живи и здрави,мъжка мамо!С нетърпение чакам да се пооправи времето и да се видим някъде навън!Дринка,разказвай и за вашите пътувания!
Сега за ТЕО,Момичета,гръдния кош е затворен,но възстановяването на сърчицето ще продължава около една година.Има опасност от инфекций,но съм видяла не малък брой пациенти,минали по този път и оцеляли.Тео все още има нужда от нашите молитви и занапред.За сега той е стабилен,но е рано за прогнози.
Злато,прегръщам те,моля те,пиши ни!
Малка Миа,

Целувки от нас.

обяснявам неправилното. Не е написано до кого е молбата - и не е посочено че детето не е омъжено. Докато ни обяснява как да напуснем опашката , за да не бавим хората, можеше да драсне едно Х и да напише ОД Полиция- Габрово. Но не. Тя любезно ни обасни ,че трябва да изчакаме още веднъж 20 човека
От утре всички спонсорства към полицията ни са отрязани. Щом ще ни разиграват - ще плащат!!!!
,до сега не ми се беше служвало подпбно нещо.Вечерта продължава в ресторант с компанията на приятели....ех,то е хубаво да се чувстваш таак специален.
и ще ви казкажа как е минало.
.