Мила, много се радвам за Мила
, онзи ден бях при д-р Марков.
. И ние карахме разни вируси, един след друг, но вече са добре Стоян и Камен. Трети ден на ясла пак. Пускам ви линк със снимки от почивните дни: http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=8495, има и снимка на бебето от онзи ден. Целувам ви, пазете се и бъдете здрави!
. хубаво е навън - определено човек трябва да пощъка- много ми липсваше ходенето насам натам с това заседяване в къщи с децата - та затова си спретнахме такава програма- мадрид, после сеговия - едно старинно градче с огромен аквадукт от римско време - много ме впечатли това градче и ако някога някой ходи - заслужава си да се види, след това Толедо - старата столица- тя не ме впечатли особено, не знам защо. от там към Албасете. ходихме и до Валенсия - страхотен град - ама наистина страхотен.... на моренцето - абе красота. посетихме и Картагена и Мурсия, обиколихме и няколко селца типични за област Кастиля Манча - видяхме как живеят в къщи издълбани в скалите за да се спасят от жегата..... абе видяхме красоти - не е като да не видяхме.....вече правя планове къде другаде в испания искам да ида и да видя. За да можем да направим тез преходи си наехме кола и си джиткахме насам натам - абе направо не се спряхме. Това е в много кратце.
определено се възхищавам да хора като вас - ние сме три деца и знам каква радост е когато децата са повече 

Много са пораснали батковците 
Тя Йони нали ходи на ясла миналата пролет и есен, после половин година си е у нас. Да ти кажа само не се шашкай, защото първите дни сигурно ще пореве, това е нормално, после може нещо леко да преболедува, това ще отмине. Аз пак съм на тръни де
ама знам какво следва.
успех му желая на Алек 
Дано Бог му помогне и малкия сладур да се оправи
Бини, възхитих се отново какъв прекрасен човек си
Честно вече 3 години съм вкъщи и направо ми е странно това да имам работно време, ама ще свикна 
Може би до месец Кремена ще си вече у дома!