Отговори
# 105
Една хубава новина-преди около година ви бях помолила да се помолите за хлапето на братовчедката ми, което беше с рак на костите и след дълго и тежко лечение, малката Мила е добре и може да се каже че е излекувана, е от сега нататък и предстоят редовни контролни прегледи, но детето вече се възстановява и едва сега успявам да се зарадвам за нея.

Мила, много се радвам за Мила  Hug

# 106
Здравейте! Hug
Радвам се,че се получи леко раздвижване!
Наде,чудесна новина!Колко е хубаво,когато децата са здрави! Grinning

Hug на всички!

# 107
Наде, радвам се за Мила, дано всичко продължи да се развива добре.
Вие къде бяхте в Гърция, ние бяхме на Халкидики, на Атон. Беше пълно с българи, даже бях много учудена, че има толкова коли от Варна. И нашият комплекс беше страхотен, особено пък за тези цени. Прати снимки, ако имаш.

# 108
Халкидики, но на Геракини бийч, бунгалца и хотелска част около 1000 човека почти всички бг, но оснвоно от София и Перник, Плевен, Габрово, нашата беше единствена варненска кола и честно освен нашата само още една бургаска видях, а доста се разхождахме, ходихме и до Мармарас и все така само софийски и други коли. Определено си заслужава, ами да ще пусна но утре или вдругиден, че днес много ангажименти   bouquet

# 109
Гале, приемете и нашите съболезнования... Моля се Господ да ви даде сили и да се съхраните, знам, че е много трудно сега. Бог да ви пази! Целуни Тони!

# 110
Ние сме добре, бебето е пак момченце Simple Smile, онзи ден бях при д-р Марков.
Бини, много ще се радвам да се видим, само да ги улучим здрави едновременно  Simple Smile. И ние карахме разни вируси, един след друг, но вече са добре Стоян и Камен. Трети ден на ясла пак. Пускам ви линк със снимки от почивните дни: http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=8495, има и снимка на бебето от онзи ден. Целувам ви, пазете се и бъдете здрави!

# 111
Здравейте,

и ние се завърнахме от испанията- много хубаво беше,Ива геройски издържа пътуването, даже на връщане в самолета само слуша как реват всички останали деца (имаше поне 5 такива деца), а тя скромно си седеше вмен Simple Smile. хубаво е навън - определено човек трябва да пощъка- много ми липсваше ходенето насам натам с това заседяване в къщи с децата - та затова си спретнахме такава програма- мадрид, после сеговия - едно старинно градче с огромен аквадукт от римско време - много ме впечатли това градче и ако някога някой ходи - заслужава си да се види, след това Толедо - старата столица- тя не ме впечатли особено, не знам защо. от там към Албасете. ходихме и до Валенсия - страхотен град - ама наистина страхотен.... на моренцето - абе красота. посетихме и Картагена и Мурсия, обиколихме и няколко селца типични за област Кастиля Манча - видяхме как живеят в къщи издълбани в скалите за да се спасят от жегата..... абе видяхме красоти  - не е като да не видяхме.....вече правя планове къде другаде в испания искам да ида и да видя. За да можем да направим тез преходи си наехме кола и си джиткахме насам натам - абе направо не се спряхме. Това е в много кратце.
някак си като се прибрах и като прочетох новината около Злато не ми се пишеше - и все още тя не ми излиза от главата, но........ЖИВОТ!!!

сега сме пред следващата голяма стъпка в нашето семейство - Алек тръгва на детска градина от понеделник. да видим какво ще се случи - ако някой има да дава съвети за по лесно приемане на детската  - сега е момента да ги дава.......

Лу - много се смяхме на новината  - честито ви трето момченце - както каза моят мъж- ще си правите футболен отбор Wink определено се възхищавам да хора като вас - ние сме три деца и знам каква радост е когато децата са повече Simple Smile

аз като го пусна моят на детска градина съм планирала (стига да няма проблеми де) да почна да щъкам насам натам - за по кафенца и прочие - така че можете да давате адреси и обяснения кой иска да му ходя на кафенце да се видим Simple Smile

момичета- много целувки на всички дечковци и дано всички да са здрави и безпроблемни - спирам дотук сега.

# 112
Лу, честито още една мъжка рожба  Mr. Green  Hug Много са пораснали батковците  Flutter
Зори, и ние от понеделник сме на градина  Hug Тя Йони нали ходи на ясла миналата пролет и есен, после половин година си е у нас. Да ти кажа само не се шашкай, защото първите дни сигурно ще пореве, това е нормално, после може нещо леко да преболедува, това ще отмине. Аз пак съм на тръни де  Crazy ама знам какво следва.
Ако имаш въпроси-питай  Hug успех му желая на Алек  Hug
Чакаме снимки от пътуването!

Момичета, помолете се за малкия Теди от февруарчетата, днес сутринта му оправят операция на сърчицето  Praynig Дано Бог му помогне и малкия сладур да се оправи  PraynigБини, възхитих се отново какъв прекрасен човек си   bouquet Hug Praynig

# 113
Успешна операция на Теди  Praynig!

# 114
  • Варна, България
Здравейте, мили момичета!
И аз си мисля, че на Злато ще й е по-добре като чете за нас хубави неща...
та за нас,
Самуил е добре, ходи на ясла, много приказва и си ги измисля разни /както сигурно и вашите деца/. Последното е като му се караме и той: "Стига бе мамооооо", "Стига бе таткоооо" с един провлачен и дяволит глас. Напушва ме на смях!
Ние на 7 май прерязахме лентата на офиса, но все още имаме организационни неща преди да започнем работа. Има доста тичане и мислене... Живот и здраве от другата седмица вече съм на работно време  newsm78 Честно вече 3 години съм вкъщи и направо ми е странно това да имам работно време, ама ще свикна  Wink
Успяхме по празниците да отидем до една хижа на яз. Ген. Киселово и на разходка до Ботаническата градина- Балчик. Доволна съм. Ето малко снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7415&AlbumId=11633 … p;PhotoId=6666415
Нади, радвам се за хубавите новини за Мила!
И аз да ви се похваля - нали си спомняте моята кръстница, която преди 1.5 години роди в 6-тия месец и бебенцето почина. После забременя, правиха й серклаж, но въпреки всичко пак роди в началото на 7-мия месец - това се случи на 6 март 2008 г. Малката Кремена /символът на името е да е здрава като "кремък"/ се роди 1000 г., но благодарение на грижите на лекарите и обичта на мама, тати и всички близки, два месеца по-късно тя вече е 1700 г. Все още е в кувьоз, но прогнозите са обещаващи. Правили са й изследвания на мозъка и очите за увреждания - всичко и наред!  Praynig Може би до месец Кремена ще си вече у дома!
Зори, много хубаво звучи разказа за Испания! Аз също имам голямо желание да отида в Испания, но до Барселона - обожавам Гауди и искам да се докосна до атмосферата на неговите творби. Това за мен е изключителен гений! Това може би е най-голямото ми желание, свързано с ходене до друга страна. Имам желания и за други дестинации, но засега са в рамките на фантазията - Карибски острови, Бали, Малдиви..
Нади, и вие сте изкарали чудесно! Не е истина обаче - Гърция е една от най-скъпите страни в Европейския съюз, а ние българите ходим да пазарим и почиваме там, защото ни е по-евтино!  И това ако не е пълна спекула! Ей, няма оправия Майка България!  
Лу, честито ви момченце! видях му снимката - сладур ще е като батковците. А те какви са порастнали големи и красиви момчета, и с тези букли са... муц да ги нацелуваш! Heart Eyes
Роси, сигруно вече сте по-добре с Вики! Хубаво е да се изкарат тези шарки на детски години, че тогава минават по-лесно. Моят зет се беше заразил от племенничката - тя се оправи за нула време, а той - просто е бил някакъв ужас! Ще ми се и Сами да изкара шарките, ама не ми стиска да отида и нарочно да го заразя отнякъде. А в нашата ясла няма никаква карантина, т.е. нямаме случаи с болни деца.

Моето малко момченце много обича да рисува- играе си с нещо и по някое време седне да рисува. Ето какви неща е сътворил сам.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7415&AlbumId=11633 … p;PhotoId=6666424
Напоследък много се занимава и с конструктора. Един ден аз докато работя на РС - тоой направи квартал на животните - всяко животно си има къща, паркирани коли...
http://www.bgphoto.net/request/photo/7415/116337/6666443/.jpg

И накрая: Злато, миличка, много те прегръщам! Исках за РД да ти подаря най-цветната рисунка на Сами! Тогава не успях - затова сега ти я изпращам заедно с много обич!  Според Сами има нарисувано море и делфин.

Моля се с цялото си сърце за Теди!  Praynig

# 115
Здавейте,момичета!
Сега нямам време да пиша повече.
Молете се за Тео!Операцията е успешна,сърчицето е заработило,но възстановяването също е трудно.
Молете се,милички! Hug
Ще пиша подробности за него в отчетната на февруарките,когато имам новини.
Боже,бъди с малкото юначе и му дай сили! Praynig

# 116
Стискаме палци намалкото сладурче - дано се възстанови бързо. пращам му всичката си любов- дано му помогне.........

# 117
Волтажче - големи красоти прави твоят юнак - все така да е - а като гледам какви гаражи е построил - браво, браво......
виждам че и хубаво сте си изкарали. За барселона- намислила съм следващият път да е Барселона и изобщо северна испания - баските да видим, и североизток ми казаха че било красиво и трябвало да се види- да видим дали ще стане, а пък на трети тур съм намислила да ида да видя андалусия - мургавите испанци с тяхното фламенко - както казах - планове имам - само да видим как ще стане - щото и пари требе да си изкарат за тези екстри - 10 дни в чужбина са си 10 дни, и доста пари хвръкват..... но, току виж си спретнем една ексурзийка до барселона заедно  Laughing

Меги - само да видя зор и веднага ще звънна - мерси за подкрепата Wink

Бини - пиши как са твоите хубавици? ще пускаш ли Нати на детска градина?

хайде стига толкоз пак

# 118
  • Варна, България
Браво на екипа хирурзи за успешната операция на Тео!  Hug
Моля се Тео да се възстанови бързо и да зарадва мама, татко, близките и всички нас, които се молим за неговото оздравяване!
Бини,  Heart Eyes, страхотен човек си! Носи ни пак хубави вести!  Praynig

# 119
  • София - Младост 1А
Чета ви активно, въпреки че не пиша. Някак не ми идват думите.

Бини стискам палци и се моля детенцето да се оправи. Невероятна си и това което правиш за тези хора е достойно за възхищение!

Ние сме добре. И ние поджиткахме по празниците, но ще ви разказвам по нататък.

Общи условия

Активация на акаунт