Отговори
# 90
Христос Возкресе!
Пожелавам на всички ви здраве, мир и благоденствие!
Да се помолим за малката ана-Мария Praynig

# 91
Христос възкресе!
Бъдете здрави,нека мир и любов да изпълват душите и сърцата ни!
Боже пази и бди над децата ни! Praynig

Нека малкото ангелче Миа да почива в мир!

Злато,честит рожден ден!
Мила приятелко,прегръщам те силно!

# 92
  • София - Младост 1А
Честит рожден ден Злато!
Силна прегръдка и от мен!

# 93
Злато, честит рожден ден мила!
Пожелавам ти да си жива и здрава- това е най- важното  Hug
Бъди силна и знай, че всички тук те обичаме и подкрепяме  Hug

# 94
  • Варна, България
Христос Возкресе!
Нека светлината от тези дни ни дава сили! Да вярваме и да се молим за нашите деца, любими, близки!
На разпети петък запалих свещичка и се помолих за Миа- да е на едно по-хубаво и светло място!  Praynig

Злато, честит рожден ден!  Heart Eyes
Много здраве, сили, кураж!
Прегръщам те  Hug
Нацелувай от нас сладкия Тони!

# 95
Честит Рожден Ден мила Галя Hug

# 96
  • София
Честит Рожден Ден Злато!
Желая ти много здраве!
Прегръщам те!

# 97
Злато, честит рожден ден!  bouquet

# 98
  • до морето
Здравейте момичета!

Злато прегръщам те силно Hug!Моля се за малката душичка да е на по добро място и да ви пази отгоре!Завинаги ще остане в сърцата ни !И за теб да ти стигнат силите и да продължиш напред заради Тони,защото той има нужда от теб!

А аз да ви се оплача,зная ,че в сравнение с всичко това което преживява  Злато моето е нищожно ,но ........ като ти е на главата ....  ooooh!
от 20 април насам двете с Викито караме варицела  Sick Тези пъпки са на всякъде и те докарват до лудост.Викито го прекара по леко ,а аз бях по зле.Иначе почти отминава ,но пъпките още стоят.Аман от болести  Crossing Arms
Ето оплаках ви се  Blush

Чао и целувки от нас!

# 99
Здравейте!
Отдавна никой няма тук. Sad Е,да...и на мен не ми се пише!Но все пак е хубаво да зная,че всички сте добре,така че моля ви,драснете по някой ред!
Злато,прегръщам те,мила!Споделяй своите мисли и изобщо всичко с нас!Малката Миа сега ни гледа...

Честито и на именниците Жорко lovekiss,както и на Геритата! smile3525
Бъдете здрави най-вече!

Днес и моят любим е именник.Но,нямам никакво настроение.

# 100
Мила, Бини, ние сме добре.

На мен също не ми се пише, не ми се чете, само за Злато мисля и за малката звездичка и се питам постоянно Защо Господи.................... това винаги е било непосилно за мен да разбера, защо се случват такива неща..............
От една година насам всеки ден се питам: Защо Господи отне принцеса Дари  Cry.......... защо, на 30 май става една година......... майчицата и никога няма да забрави и болката е все по-силна........................

# 101
Moмичета- къде сте всички???
Благодаря на всички ви, които се сетиха за вчерашните именници!!!
Честито и от мен на тях!!!
И аз като Бини апелирам да излезете от анонимност...за да знаеме поне как сте...
Мисля, че с това мълчание, липса, отсъствие и затваряне в себе си не помагаме на Златото....нека ни чете, нека знае че сме тук, нека ни пише и тя някой ред,,,и да си останеме същия сплотен и готин отбор. Всяка от нас преживява трагедията и знам как се чувстваме всички,,,ама за съжаление  земята продължава да се върти въпреки всичко. Нека да продължаваме да даваме до колкото можеме сили, усмивки и подкрепа на Злато като ни има тук и сега.
Тъпо звучи, като знам какво ни е на всички в душата, но ми липсвате ужасно много. Мисля, че като сме заедно по- лесно ще станат нещата. Както и за Злато. Приятелите са за това- да ги има и в такива моменти.
Роузи- как сте с малката?Минаха ли пъпките вече?
Ние да чукна на дърво сме добре, вече и хремата и мина, че 10 дни беше ужас с тези сополи и запушен нос.
 А в петък съм отново на работа,,,свърши отпуската вече.
Мн целувки и поздрави от мене!

# 102
  • София
Здравейте и от мен, и ние сме вече тук; кой на градина, кой на работа. Сравнително сме добре, като изключим спуканата устна на Вал. Къв бяс е мойта щерка, снощи падна пак от леглото. Вчера за 1ви ден на ясла, след месец и нагоре почивка и си поплакахме....снощи беше крива...Наско е на градина и е доволен.
Аз на работа, сега с тия празници ми се скъси месеца, та изчезвам, пак ще пиша.

# 103
Здравейте момичета, и на мен през почивните дни не ми излязоха Злато и семейството и от главата ми но......

Една хубава новина-преди около година ви бях помолила да се помолите за хлапето на братовчедката ми, което беше с рак на костите и след дълго и тежко лечение, малката Мила е добре и може да се каже че е излекувана, е от сега нататък и предстоят редовни контролни прегледи, но детето вече се възстановява и едва сега успявам да се зарадвам за нея.

А иначе ние изкарахме много дълги празници-ходихме до Гърция за 4 дена и изкарахме повече от чудесно, преди това до Перник за 2 дена и въобще голямо обикаляне си направихме. Коко беше абсолютен герой изкара пътя стойчески, без мрънкане и без противене от дългите часове завързан в столчето. Упсяхме да си попечем задниците на плажа и се връщаме с доволен тен, че даже и поизгорели малко. Дребо не излезе от морето и на няколко пъти се позамислих сериозно за евентуални последствия от рода на разтройство или темп. от студената вода, но дали заради климата последствия нямаше.
Комплекса в който бяхме беше повече от страхотен, бунгала пред които имаше оргомни поляни и .... абе само за деца. Имаше и детска дискотека с аниматорка, която страхотно забавлявяше децата.
Като цяло на мен от тука ми е супер далеч, но определено си заслужава пътя до там и ако някой се интересува за прекрасно място за почивка с деца с две ръце препоръчвам комплекса и цената беше идеална 19 евро нощувката със закуската и вечерята, абе ... супер беше.
Е признавам си абсолютно честно че сега не ми се работи след дългата почивка но няма как.
Хайде спокоен следобед и гледайте по позитивно на нещата .  bouquet

# 104
  • София
Наде, бързо дай координати за Гърция, че тамън се чудя за морето....

Общи условия

Активация на акаунт