Отговори
# 75
Златце, моите най-искренни съболезнования на теб и семейството ти Flowers Rose Каквото и да ти кажа в този момент няма да има смисъл, защото никой не е на твоето място. Все пак бъди силна, защото има хора, които имат нужда от теб. Прегръщам те.
Аз рядко пиша, но чета редовно и сега като влязох с ясната мисъл да споделя радостите, които вие обсъждате направо ме поля студен душ. Защо, бе Господи, кажи ми защо, защо винаги на най-добрите им се случва, а на други им се разминава, а, кажи де............
Мълчиш....

# 76
От вчера не съм на себе си... Cry Злато,днес отново живея с твоята мъка...
Не мога спра да се питам защо?...защо звездичката си отиде?
Сила,мила Гале,кураж...  Hug
Времето не лекува,зная...но трябва да успеем да продължим да живеем,заради хората,които обичаме!
Някой ден ще бъдем заедно с нашите ангелчета и това ни крепи!

# 77
Нямам думио, не мога да спра да плача за малката Миа  Cry Cry мила Галя, нищо не може да те успокои, но те прегръщам и пращам сили................ Praynig

# 78
  • София
Момичета, смених заглавието на темата... Надявам се никой да няма нищо против. Това е най-малкото, което може да направиме в този момент....

Злато, тук винаги може да намериш приятелско рамо и подкрепа! Прегръщам те!

# 79
  • София, в полите на Витоша
Анче, благодаря ти и Господ да те поживи! Така милата Злато поне малко ще знае, че всички сме с нея, сърцата ни кървят и душите ни плачат, а майчината ни обич е изцяло  и само за нея , малкото ангелче, мъничкия голям осиротял "батко" Тони и скъпия ви татко, за звездичката на небето, тази, която ще е винаги в мислите ни!

Злато, думите са слаби, приеми само нашите сили, за да преживееш и тази самотна нощ  Praynig

# 80
Мили момичета,

благодаря на всички ви от все сърце!Сили нямам да пиша при вас,а най-вече-не искам да ви разстройвам!Искам всички да сте спокойни и щастливи,за да можете да си гледате дечицата!Благодаря ви за темата и за добрите думи!Сигурна съм,че моята миличка Миа ви е също много благодарна!И знам,че ще ви пази-вас,дечицата ви,семействата ви!

# 81
Злато,с теб очаквахме,с теб се радвахме..........с теб сега скърбим. Cry
Прегръщам те. Hug
Мъничкото ангелче Миа сега ни гледа от небето,да ще бди над нас,над мама,тате,батко Тони...

# 82
  • София
Злато, споделихме заедно радостите, ще бъдем до теб и в болката. Идвай при нас, споделяй, говори, крещи... Не задържай болката в себе си!

Много ми е болно и не е минало ден, да не мисла за теб, за Тони, за Анна-Мария... Бъди силна! Времето едва ли ще излекува болката ти, едва ли ще заличи спомените ти, но ти имаш един прекрасен син, заради който си заслужава да вдигнеш глава и да продължиш. Малкта Миа ще бъде с вас, в мислите ви, в спомените, във всичко, което ви заобикаля. Ще бди над вас и ще ви закриля! Покажи и миличка, колко си силна... Да можеше сълзите ми да облекчат болката ти... Да можеха да ти я върнат...

Господи, пази децата ни.... Незнам какво да мисла, да кажа...

# 83
и аз не знам какво да напиша. Много ми е мъчно... каквото и да кажа...няма да утеши сърцето ти.
няма да изтрие сълзите ти...няма да намери покой душата ти.
понякога нещата така стават - няма обяснение - няма причина...
С толкова сили градим мечтите си и живота си - а той е толкова крехък - и е зависи от нас.
Все си представям шахматна дъска - нещата следват своят ход и ние сме безсилни да ги променим.
Мъката обаче е голяма. Сълзите - кървави!
това едва ли ни прави по -силни , но ни учи да ценим всяка минутка живот. Всяка усливка, всяко докосване...
това е момичета-
най ценното в този свят -

# 84
Момичетаааа, октомврийския сайт е замрял и има защо Sad Позволявам си да го кажа аз, която пише пет в годината, по малките часове ( щото иначе няма кога) Никой не може да успокои Галя, да има нашата подкрепа, но....душатата й кърви, плаче....И ние плачем с нея..Аз попитах онази вечер "Защо", но не ми бе отговорено... С риск да си навлека гнева му пак питам: Защо,бе господи, кажи защо реши  точно тя да е или коя и то е друга малка, невинна душичка...
Не искам повече да пиша,  мъчно ми е, много Cry
Малка Миа, малко ангелче, бди над нашите деца и души, почивай в мир Flowers Rose

# 85
  • София - Младост 1А
Ех да можех да изтрия сълзите.... но уви. Тези дни все мисля за живота и за това как забързани в ежедневието не се замисляме за най-ценното. Не мога да проумея и да се примиря. Знам, че Господ има план за всички ни, но не винаги мога да го проумея.
Когато сестра ми се разболя един свещенник й казал: "Господ праща изпитания само на силните, защото ги обича и знае, че те могат да устоят."
Мила Галя, не мисли за това че натоварваш някого с мъката си. Ние страдаме и плачем заедно с теб, всеки по свой си начин. Всички преживяваме и скърбим за малката Мия. Не задържай нещата в себе си. Пиши, споделяй. Ние ще бъдем с теб, ще ти даваме сили. По някога дори непознат може да облекчи страданието, да поеме, макар и за миг мъката ти. Не трябва да носиш този товар сама. Вярвам... истински вярвам, че малката звездичка Мия грее над всички ни и че сега е на едно по добро място. Прегърни Тони от нас, целуни го. Неговата сестричка винаги ще живее в сърцата ни, в мислите ни, в думите ни.

В момент, когато ми беше много тежко, мой приятел поет ми написа следните думи. Препрочитам си ги от време на време и всеки път виждам колко са истински. Галка посвещавам ги на теб и на всички, чиито души са наранени:

Когато ти е тъжно, погледни към хоризонта и не забравяй, че изгревът отново ще настъпи.
Когато те боли, погледни към кокичето и си спомни, че то цъфти дори през зимата.
Когато си изгубила надежда, просто потърси доброто в приятелите си и в света около себе си и знай, че то се крие във всяка тревичка, във всяка капка дъжд, във всеки слънчев лъч.
Не спирай да крачиш по пътя на живата, защото твойто орис е да достигнеш далечните върхове.
Носи доброто в сърцето си и Светлината ще те открие.

Мъката и тъгата няма да напуснат сърцата ни. Няма да забравим малките детски чисти очи! Бъди силна, ние ще сме силни заедно с теб!

# 86
И на мен ми беше мнного трудно да напиша каквото и да било, на няколко пъти опитвах. Ама Дрина го е казала по-добре. Злато, прегръщам те!

И друго - далеч съм от християнското или материалистичното приемане на света и ... тук написах доста неща и после ги изтрих. С две думи - мисля, че смъртта не е страшна за умиращия, освен ако не е наплашен предварително. Тежко е за оставащите тук... всъщност в Тибетска книга за живота и смъртта има огромна част, посветена на това как да преживеем смъртта на близък човек. Чели ли сте за състоянията, близки до смъртта? тук има една такава тема...

# 87
  • София - Младост 1А
Христос Воскресе!
Да се помолим и да запалим свещички за малката ни звездичка и за Злато.

# 88
Воистина возкресе!!!
Днес е Великден....
Мили момичета, бъдете мноооого здрави, щастливи и късметливи!!!Най- вече дечицата ни!!!
И дано от тук нататък да пълним нашите теми само с прекрасни и щастливи новини!!!
Злато много силна прегръдка и от мене и нацелувай и нагушкай Тони. Не ми излизате от ума...Знай, че винаги ще сме до  и със тебе и семейството ти. Тук е място да си споделяме и да говорим за всичко- хубаво и лошо. И тук да кажа- радвам се, че пишеш в др тема, за да знаеме как си. Пиши и при нас, когато си готова. Никога няма да проумея защо се случват такива неща.....
Не знам дали да ви пожелая, мили приятелки весели празници  и хубаво великденско настроение.....но все пак...
И пишете и вие- нищо че настроението хич го няма...
Прегръдки!

# 89
Христос ВОСКРЕСЕ!
Моля се Бог да е с нас и да пази децата! Моля се за всички малки звездички!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт