Отговори
# 240
  • София - Младост 1А

уууу каква хубавица си е заплюл наш Яни. Ама не съм се и съмнявала нито за миг. Да ида да й кажа каква страхотна свекърва ще си има... Simple Smile

# 241
Бини, ЧРД, мила, макар и на патеричка  Flutter Hug  bouquet
Много много щастие, здраве и любов!!!!!!!!!   bouquet
Джулка, Яни много е пораснал и гаджето е супер  Hug

# 242
Честит Рожден Ден, Lo! Бъди щастлива и обичана!

# 243
  • София - Младост 1А
Днес е мой ред да ви почерпя. Мъж ми е рожденник. Да си ми е жив и здрав още много години! Много ми е хубаво днес. И слънчице изгря... дано и на вас деня да е слънчев и усмихнат.

# 244
БИНИ, ЛО, ЖЕЛАЯ ВИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ![/size]

Дринка, да ти е жив и здрав рожденника   bouquet

Ние събота и неделя имахме екстремни изживявания, мъжът ми ме води уж на чеверме по техните райони, ама се качихме толкова нагоре по чукарите, че бяхме над облаците. Като слизахме се чувствах като в самолет, отгоре едно слънце и виждаш облака и влизаш в него, много беше готино, а каква красота е...нямам думи.
Добре, че си взехме джип, защото иначе няма качване, карах го малко офроуд, даже се повъртях, не съм очаквала че така ще ми хареса.

В петък заминаваме, вече нямам търпение да минава седмицата.

# 245
Момичета,ужасно ми е мъчно...Тео го няма вече... Cry Flowers Rose Flowers Rose

Дринка,да ти е жив и здрав мъжа,бъдете много щастливи!
Ло,не зная дали имаш рожден ден,но и на теб всичко най-хубаво ти желая!

Бог да пази дечицата ни!
Praynig

# 246
Ади, миличка - да ти е жив и здрав Ники! Много да те обича , много да те радва още 100 години поне
Весел празник довечера!  С много подаръци и изненади. За това последното...като те познавам съм убедена че ще го направиш незабравимо! Hug

# 247
Мерси за пожеланията. Много ме изненадахте, не вярвах да има сетили се Flutter
Ние бяхме 2 седмици в болница с много тежка пневмония.
Толкова ми е кофти, че чак не ми се пише.
Пожелавам на всички здраве и по-рядко да имат работа с прогнилата бг здравна система.

# 248
Момичета с празници - голяяяяяяяяямо ЧЕСТИТО на малки патерички - да сте все усмихнати и радостни, да вдъхвате желанието на света за красота и свобода!!!!
Дринка- и на твоето мъж - пожелавам винаги да ти се радва като на гадже!!!
Ло - пожелавам спеациално на теб - повече такива изживявания да няма (с болници) и дано малката Ема е много здрава оттук нататък.

Иначе ние сме добре - доколкото може да се каже ,че за Алек казаха, че има алергия и от полени - постоянно му текат очичките и вече два пъти лекуваме конюктивит - че той си ги замърсява като се опитва да се обърше.

искам да си сменя количката - много ми е неудобна лятната, щото е с две дръжки и аз като трябва да вървя с нея и хванала Алек за ръка- тя става неуправляема. та сега си купихме количка -само дето я купихме от Лондон и сега се чудя как да я прекарам насам - тези куриери са майка си и баща си като суми, пък незнайно защо по техните пощи не можело.......та сме в една чуденка......

друго какво да ви пиша- напердаших си много яко сина, ама много много яко....... досега не беше ял такъв бой (той по принцип не яде бой) щото пресече тичешком улицата без да ме изчака. та се бех качила съвсем на джанката от нерви , ама почвам да се оправям вече. лошото е, че него много го стресирах, та сега ще го водя на психолог да видим той какво ще ми каже - Алек започна да ми подпишква и да ми леко заеква. та да видим какво ще се получи - заекването и друг път съм го забелязвала - и ми се ще да видя от какво е - тоест какво ще кажеш квалифициран кадър по въпроса. кажете вие имали ли сте такъв случай?

друго няма какво да ви се похваля - пишете вие. мен тук напоследък основно проблеми ме тресят, но какво се казва " ша съ опра'им"

айде целувки на всички

# 249
  • Варна, България
Честити рожденици от изминалите дни - Ло и Ники! Да сте живи и здрави и да се радвате на любимите хора!   bouquet
Ло, много тъжно прозвуча постинга ти - дано Ема се възстанови бързо!
Зори, лошо с тези алергии...
По въпроса ти за заекването - Сами като иска да каже нещо бързо  явно мисълта му тече по-бързо от говора и по-скоро Ъъъъка, а не толкова да засича на някоя буква. Иначе аз имах притеснения с нещо като лек тик - първо беше едно такова мигане като си задържа клепачите по-дълго от обичайното - получава се нещо като "клепане". Ходих при очен лекар, заради конюктивит и го питах за това нещо - каза, че е ок и ще отмине. Което и стана. Но после пък, гледайки Доремифасолчета една серийка за пиратите започна да ги имитира - "Ръмжене Арррррррр, с едновременно присвиване на окото и повдигане на устата от едната страна като усмивка. Уф, че го обясних и аз. Беше започнал да го прави често и то когато е притеснен, но виждам, че и то отшумява. Гледах да не акцентирам много на това, за да не се задълбочи. Сега се случва веднъж на няколко дни и седмица даже.
Сега ще го видя какво ще измисли.
Не знам дали на тази възраст психолог ще е от полза. Все пак детето трябва да може да обясни, да говори спокойно, но ти все пак се консултирай. Може и с логопед.
Не се обвинявай за това, че си го поступала и се е получило така. По-добре това, отколкото да му се случи нещо на улицата. Предполагам, че после си му обяснила защо така си реагирала и какви могат да са последствията.  Hug

Сами от 2 дни е на градина. Направо откачих онзи ден - мъжа ми отида да вземе Сами и ми се обажда по тел - казали му да събира багажа и от утре в градината (нашето е ОДЗ и са в една сграда). 2 те ясленски групи ги събрали и били към 26 деца, докато в новосформираната градинска група били само 9, та директорката казала, който е приет от яслата в градината да ходи там. Нищо, че имаме още 4 мес до третата година. Госпожата от градината каза, че Сами се справя добре, но си личало, че е по-малък. В групата са деца на 3.6 год, родени в началото на годината.
Лошото е, че Сами иска да си ходи в яслата и сутрин плаче, че не иска на градина. Милото ми детенце! къса ми се сърцето, но няма връщане. Хубавото е, че в градината ги извеждат и може да се разсейва. Е, вчера следобед беше ухилен и всичко е ок. Може би трудно се адаптира с новото място и порядка.
Ех, порастнаха ни вече децата!

Ние се накъсахме от ходене насам-натам. Ходихме на 2 представления от Варненския театрален фестивал - Чайка и Укротяване на опърничавата. Довечера и утре вечер сме по кръчми. Страхил ще тръгва скоро и гледаме да наваксаме. Жалко само, че бебето не става, ама ще го мъчим няма как!  Wink То тък една мъъъъъъъъъка  Mr. Green
Чао

# 250
волтажче, това с градината е повсеместно...
И ние от 2ри сме на градина , вече две седмици... обаче много малки брееее... и госпожите са госпожи не са сестри които да се грижат за децата. Те си гледат обучението, игрите, песничките... нищо че Яни вчера си дойде с чужди гащи и блуза с дълъг ръкав...и това при положение че има една раница дрехи в гардеробчето ooooh! Колкото и да са порастнали - те са бебенца още - не им е мястото в градината.
Зори, мисля че това е временно. Не се притеснявай - ще отмине

# 251
  • Варна, България
Привет!
Джулка, наистина са още малки деца и госпожите могат да са малко по-внимателни и обичливи. Вчера  Страхил отиде да го вземе и после като ми разправя какво било-беше направо бесен и притеснен. Отворил вратата - всички деца седели на пейката и гледали в една точка като зомбирани, после госпожата под строй ги закарала да пишкат - като това било съпроводено с команди - "Сваляй гащите, хайде по-бързо, докога ще ви чакам". Докато Страхо обличал детето едно момиченце дошло при тях голо - някъде по трасето са й паднали гащичките и му обяснявала на Сами - "Аз ей сега ще си вдигна гащите", само дето гащите ги нямало.  ooooh!
Вече 2 дни е изпоцапан, олепан със сополки.  #2gunfire Днес е болен-кашля и е хремав, но го гледа свеки, че ние хайманосваме.
Детето яко се е стресирало - вчера категорично е заявил, че вече няма да идва на градина, въобще няма да ходи в тази стая, ще ходи само на яслата! Как ще се оправяме незнам. И най-лошото е, че децата са прави - усещат гадното отношение, трябва да го търпят  и това по някакъв начин им действа подтискащо и кофти...
Направо ми иде да ги убия  #2gunfire Все пак са малки дечица, а те им вземат акъла. Кофтито е, че вариант няма - колко деца останаха без градина и сигурно ще са доволни на това, за което се оплаквам. Във Варна и в частните градини е трудно да се уредиш, за какво говорим изобщо?!
Извинявайте, че ви се оплаквам, ама много ми е мъчно и ме е яд, че направо сме безсилни.
Спорен ден!

# 252
Здравейте приятели,
мъчно ми става като ви чета, че дечицата срещат недружелюбното отношение на учителките в градината. При Вики и до ден днешен е така, въпреки че е вече 3 група - просто попаднахме на кофти госпожи, които не се интересуват от вътрешните усещания и нужда на децата. Кой не избърсан, кой не сресан, това няма значение, важното за тях е че дацата били лоши, разболявали учителките, вдигали им кръвното и др. подобни идиотски обвинения които Вики носи всеки ден в къщи. Отвратително е... Ходи с нежелание и почти всеки ден с хиляди увещания, че днес ще е по-добре и по-весело от вчера. И за нея и за мен това е в тежест, но там ще си бъде и за напред. Просто нямаме възможност за избор.
Криси пък, тъй като е от второто полугодие остава в яслата до септември. Това за мен е райско, защото там малечка се чувства перфектно. Лелите са внимателни, усмихнати и много добри. На есен госпожите при които отива са също много добри и се надявам да имат добро отношение към децата. Дано...
Просто мисля на глас и пиша...
zoroto миличка, дано бързо да се оправи малчо и да ви мине и това от главата. И да, случвало ми се е да изляза от нерви и после горчиво съжалявам. Винаги се моля и надявам да се въоръжа с повече търпение и доброта... но понякога ми пада пердето... чак ме е срам, но е истина.  Sad
Ло пожелавам ви от тук на сетне здраве, здраве и пак здраве и никакви болници повече
Искам със закъснение да честитя рожденият ден на слънчавите майчета Ло и Бини както и на момчето на Дринка. Да сте здрави, винаги свежи, положителни и в хармония със себе си и околните. Бъдете щастливи.
За всички малки октомврийчета - сърдечна прегръдка.  Hug

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 15:15 от klamerche

# 253
  • София
Здравейте!
Аз в момента съм на лекции, но имам икономика в залата по информатика... Скукаааааааааа Simple Smile

Чета за градините пишете. Оня ден Иво го записах в градината. И то в същата, в която бях и аз, и то при същата госпожа, при която бях и аз, и то в същото помещение, в което бях аз... Голям купон. Лелката и госпожата ме разцелуваха като ме видяха Grinning

Иначе сме добре... Ааа, щях да забравя - Честит Рожден Ден на Николай Дрински! Да е жив и здрав!

Мислим с мойта любов да ходим към Варна последните две седмици на юли, ама без детето. Ей тъй на почивка малко. Не е 100% сигурно, че ще отидем, но за сега плановете вървят на там. Най-вероятно като се изясни ситуацията ще ви пиша тук да се видим във Варна Simple Smile

За сега толкова от мен... Нещо съм ужасно изморена от тези лекции и заспивам в 9 часа вечер, та сега намерих време да ви прочета малко.

Хайде много целувки от мен!

# 254
момичета, ами като ви чета- направо ми се изправят косите - как ще бъде моят господин в детската градина хич не ми е ясно. Знам че акослучи на госпожи - ще е наред, но..... при 25 деца просто и най добрите госпожи надали ще могат да обръщат много внимание на едно дете само. та скоро сигурно и ние ще пишем такива постове.
мерси за успокоителните думи - определено имах нужда и ми дойдоха много добре.
аз започвам вече да излизам от черният период - дано не се повтаря пак - че изнервям и децата си.
Кламерче - като ви чета- няма ли как да я преместите в друга група- при други госпожи? предполагам - мислили сте го този вариант.(нали знаете че винаги има подкупни директорки и прочие...)
Волтажче - обясних му веднага и на момента , и след това пак си говорихме - но чуството на вина не ме напуска - няма значение, че знам че съм права, аз самата толкова се стресирах - че последните дни ревях от нищо. както писах - оправям се вече, дано не се повтаря и толкова.
ще ви пиша какво ще каже психолога.......
Манди - това за без детето най ми хареса -дано стане че да се видите на кеф и даси починете.
аз по принцип имам мног нужда от това , но точно един ден след като го няма Алек и почвам да тъгувам за него..... както се казва - няма угодия:-)
Джулс- дано бързо свикне Яни. това със смяната на госпожите беше една от причините да се откажа от частната детска градина за лятото.

целувки по много от нас на вас

Общи условия

Активация на акаунт