да видим дали скоро ще има друг цирк да го водим 
айде стига ви толкоз от днес -някой друг няма ли да пише?
да видим дали скоро ще има друг цирк да го водим 
) Но ще видим. Направо не знам как ще се разделя с лелите, толкова много си ги обича. Пък и те нея. Хубавото е, че има 2 деца от нейната група, които ще за в ДГ + още няколко от яслата. Госпожите ми се видяха много добри, но пък съм се срещала само веднъж с тях. Иначе стаята беше супер, много слънчева, легълцата са супер сладурски - направени са като гардеробчета в стената и като дойде време да спят - се изваждат (от тези дето са тип "падащи", не знам дали го обясних добре
Изведнъж си представих Невена след десет години
Не знам дали на вас ви се е случвало, но аз направо се уплаших, сериозно ви говоря. Илия се смее и вика, че ще си купи пушка, но се усеща, че и той се притеснява... Та така, изплаках си притесненияте...
да взема да поработя малко...
не знаете в какви малки изродчета ще се превърнат милите ви дечица след има няма 10тина години. Както чух наскоро в едно предаване, като дойде време за пубертет - някой взима децата ни и ни ги връща след 2-3 години чак. Прави са. Имам двама тий-на в момента и ми иде да си скубя косите. Милото ми момиченце носи черни развлечени тениски и рапири по ръцете. Черен молив...чер лак...вратовръзка на черепи и кости... ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ??
обаче....се успокоявам че това е временно и скоро малкото ми лъчезарно момиченце ще се завърне у дома. Къци и той го тресе ...но в друга насока. Той се ограничава само в дългите черни дрехи - обяснявам защо: Защото има косми по краката - и не може да носи дънки 7/8 ми и чехли. По рамената пък имал пъпки... затова и тениски и потници са табу. И познайте какво има в гардероба ни!! :mrgreen:4-5 черни тениски, 2-3 чифта изсулени дънки, 2 черни суичера с качулка и 4 чифта боксерки - икономичен ако не друго 
то ви я пожелавам! радвайте се на малките си съкровища докато са малки и сладки зайченца!
Много искам някоя срещичка. Може следващата или по-следващата седмица да спретнем среща напр. на Аквариума. Желаещи???

ако не губим контакт с детето си и работим по въпроса, си мисля, че нещата не могат да се влошат прекалено много. Хич не ми пука за черното и грима. Искам децата ми да не се дрогират или да дремят с хамбургер пред компютъра или телевизора! а, и да се къпят честичко, че такива неща слушах наскоро от една позната (леле, дори не помня от кого, дали пък не е било тук?), да се гръмнеш малко е.
! Дядо ми, който е със склероза, но пък поне самостоятелно се обслужваше след 24.05 падна и си счупи крака на 3 места - сега и той е лежащо болен (баба е сляпа и с ампутирани крака). Операция на дядо не препоръчаха, защото можел и да не я понесе - на 88 години е. Нощната гледачка се отказа да ги гледа, но не да го направи, като нормален човек, да ни предупреди, да намерим нова или да предложи заместничка - тя избягала една нощ, защото я било страх да не би да са умряли. Оставила ги е самички беззащитните хора. Дневната гледачка ,пък, да вземе да бие на баба ми инсулина и да не я нахрани, защото баба много преживява за дядо, че е зле. В крайна сметка баба изпада в хипогликемична кома и майка и татко отидоха при баба вече да чакат и най-лошото. Върнали са я от оня свят, докторът на бабини е идвал по 2 пъти на ден, дори и той не е повярвал на очите си. Дядо и той само лежи, не яде, не пие, не говори, абе вегетира. Аз на 7.06 отидох да ги видя. Толкова им се зарадвах да ги видя живи, макар че на всички ни е ясно, че са стари хора и както има начало, така има и край, но все пак ... мъка. А майка ми се е побъркала жената, пали цигара от цигара, а е астматик, треперят и ръцете, тежко ми е да я гледам така. За капак, като бързали за бабини, ги глобили полицаи за превишена скорост. Абе като тръгне да не върви ... За капак от яслата ми казаха, че няма да работят и юли и август, а аз смятах юли да си ходи на ясла и катоп излезем отпуска да си я гледаме ние. За градината има дежурни групи, но за яслата не. И при създалата се ситуация единственият изход е да я дам на свеки да я гледа. Аз съм малко резервирана, защото щяла цитирам: "да правим всички непозволени неща". На мен ми се изправи косъма, защото аз и треперя на Преслава, а тя щяла да я пуска в пясъчника (знаете за дихателните ни проблеми), ще ходят по рани села, където има кучета, котки, ще ги пипат и няма да си мият ръцете (защото, пак цитат: "ти много я изнежваш, затова боледува детето") и куп други глупости дето сега ми е досадно да ги пиша.
! Преславка беше безумно щастлива, голяма емоция беше. Изпращам ви линк със снимки от тържеството.
и милата ти майчица, предполагам само колко й е тежко. Дано скоро да се покаже светлинка в тунела и неприятностите да избягат надалече. Дано. Бъдете здрави ви желая от все сърце. Малката пеперудка е прекрасна. И тези хубави къдрички, разкош.... 

аз след всички трагедии напоследък във форума също съм в особено настроение, тъжно ми е и ме е страх

А с тези къдрици ще омайва момчетата след някоя друга година. За баба и дядо - много съжалявам. Вярно е че са възрастни хора но ние никога няма да сме подготвени за страданията на любимите хора... Дано си намерите бързо свястна гледачка че да си отдъхне мама малко и да се успокои! 

От както са цъфнали съм като парцал...не мога да дишан, не мога да излизам, хапчета ме държат в неадекватно положение... и така. Дано скоро прецъфтят или пак да почне да вали ,че няма да уживея тази година