Отговори
# 270
Джулка, преди и аз така си мислих, че трябва да спечеля от тотото за да отида някъде, но вече има толкова приемливи екскурзии, които даже излизат по-евтино от нашето черноморие. С нискотарифните компании самолетните билети ни излезнаха към 100 лв. на човек - отиване и връщане, същата работа беше и за Виена. Даже като се замисля до Смолян ми излиза по-скъпо да отида, че и три часа пътувам, а до Италия само час и половина  Laughing На нашите в Кушадасъ им излиза за 7 дена колкото аз съм платила за 5 на нашето черноморие, но аз си държа и на нашето моренце да си отидем, макар и за малко. Облачката не може да ме изплаши с тези статии  Laughing Sunglasses

# 271
  • София
Ей го на! Минавам да ви тегля по една усмивка, щото на Кламерчето нали й липсва.
Не че не ми се случват неприятни неща напоследък, но като цяло всичко си ми е супер... Особено се вълнувам от предстоящото ми море във Варна (и мен Облачка не мож ме отказа, никой няма намерение да ходи на Варненските плажове). Та аз само за морето си мисля и си планирам ли планирам разни подробности. Моя любим сигурно ще ме убие ако още веднъж го попитам какво да му сготвя докато сме на морето (което ще се случи чак след 1 месец)...
Също така, понеже ходя на очни в момента, да ви кажа, запленена съм от Химията на полимерните материали... Много интересно! Днес имах упражнения и правихме разни опити в колбички и какво ли още не! Много е яко просто! Не съм предполагала, че ще уча нещо такова в специалност за дървообработване и мебелно производство, ама на! Simple Smile

Освен това, днес съм особено усмихната, защото тази вечер любимия ми мъж ще ме заведе на кино! И то не на кой да е филм, ами на Секса и Града! Много мило да ме заведе точно на такъв женски филм... Да, ама не! На него му е даже по-интересно отколкото на мен, но това било тайна. Обичал много да гледа сериала, но и това е тайна... Grinning

И да не пропусна детето, разбира се. Онази вечер си лягаме и той ми казва "Мамо, лека нощ, да спиш в кош, да сънуваш грош, И ДА СИ КУПИШ НОЖ!" Иначе първата част я знаеше и преди, но последната ме остави без думи, успях само да попитам "за какво ми е нож, бе мамо" и той каза "за да режеш зеле". И така. Вчера, пък, баба му го взела от яслата и той като я видял, така й се зарадвал, че се затичал към нея, а тя била клекнала, и я съборил на земята... Лелите умряли от смях. Само за протокола, той мнооого отдавна не е качвал килограми и си е някъде межди 18 и 20. Мисля вече над година не е мърдал.

Хайде стига съм ви писала, че трябва да си подреждам стаята и да ходя на кино Simple Smile

За чао ви се усмихвам още веднъж!
Лека вечер!

# 272
  • София
Влизам, за да ви се похваля! Следващия понеделник заминавам командировка за 17 дни в Турция. Ще пренебрегнем факта, че пак искаха да ме прецакат, както през пролетта - тогава не заминах за 4 месеца в Германия - на миналото ще обърнем гръб, както се казва. Преслава вече втора седмица спи сама в стаята си и от събота се мъчим, взаимно  Wink, да сме без памперс през деня. Пожелавам весел ден на всички  Hug!

# 273
Здравейте,милички! Hug
Не съм писала отдавна,че време никаво не остава.Нати все още си е болна-от 26 май.Пие втори антибиотик,проблема бил с третата сливица.Боже,дано вече се оправи и операцията да се размине! PraynigНо пък каквото кажат специалистите.
Ивето е добре.Днес става на 10 месеца. GrinningЛеле,как бързо минава времето!
Заповядайте на тортата!
mmz,много е сладка Преслава! Simple Smile Радвам се,че този път ще заминеш!Приятна командировка и да си починеш!
Манди,ще ме спукаш от смях! Laughing
Кламерче,радвам се,че писа нещо за себе си!Ох,разбирам те как се чувстваш,понеже и аз съм в подобно състояние...но концерт за мен нема. Sad Водя преговори с мъжо да гледа децата,ама тц!Не се съгласява,пък той Металика не слуша.
Мишленце,на вас как ви се кефя за пътуванията! GrinningУбедих се,че всичко е въпрос на организация,търсене...
Друг път ще пиша повече.
Целувки от нас и весел ден!

# 274
  • София
Бини, не се притеснявай за операцията на третата сливица. Ако се стигне до там, Нати ще спре да боледува. Навремето при мен така е било, бях на около 3 и смътно си спомням самата операция. Майка ми казва, че преди това много съм боледувала, а след това - нищо... А самата операция е лека, ама нали си мед сестра, трябва да имаш представа.
Целувки! (без прегръщания, че е много жега)

# 275
Ох,Манди...не ми се ще още да я оперират,малка е и има опасност отново да се появи трета сливица.А и другият проблем е,че Ивето още активно я кърмя,как да я оставя и да тръгна по болници,доколкото зная,стои се около 24 часа.
Хайде пак целувки.

# 276
Бини, а защо не пробвате нещо хомеопатично, докато порастне още малко Нати? Светославко като се разболее и все го удря в нослето първо и си ходим със сополите по цял месец, но последния път ходихме на много готин лекар специалист уши нос гърло и той ни изписа Инфлуцид и Цинабсин. Като го прегледа каза, че третата му сливица е толкова надута, че едвам диша детето, слагахме една комбинация от капки и след като оздравя пихме хомеопатичните и сега е добре, хем си ходи на ясла и е подложен на активната атака ня бацили   Wink Ако имаш време се поинтересувай за тези лекарства, успех  Peace
ММЗ много съжалявам че такива неприятности има край вас, дано намерите гледачка и да се оправят баба и дядо  Hug
Кламерче, ти винаги си усмихната, недей така, винаги намираш начин да кажеш нещо ведро, не ти давам да влизаш в дупки  Naughty Хайде отивай на концерта и пак да си във форма  Hug
Мишленце, браво на вас за организацията, а ти откъде си намираш тези оферти, прати ни някой линк и ние да се осведомяваме  Hug
Сега и за нас да кажа малко- Светославко ходи на ясла, вече толкова му харесва, че сутрин отиваме на бегом, а вечер като го взема, си подскача безгрижно  Simple Smile Разказва ни за лелките, за децата, сам си пее разни песнички, сам се заиграва, абе сякаш стана по- голямо дете изведнъж. Доста е палавичък, но да е жив и здрав само се моля. Снощи падна пред блока и си ужули бузката, а днес със гордост разказваше на лелката в яслата как паднал на камъчките пред блока  Naughty Учиме го да си казва двете имена- Светослав Красимиров, но на неговия език това е Сефаф Гизева , и когато някой го пита как се казва винаги казва с гордост: Сефаф Гизева, след което следва : Кааак ?  Joy
Най- хубавото край нас е, че утре заминаваме с едни приятели малко на моренце на Ахтопол , нямам търпение  да тръгваме.
Момичета и на мен ми е много тъжно за всички нещастия които се случиха напоследък във форума, не спирам да си мисля за Мия и Тео, но те ме накараха да погледна с малко по- различни очи на живота, и да се радвам повече на близките си, и да не се самоядосвам за дребните глупости, които ни заобикалят.
Хубав ден ви желая, а след моренцето може малко снимки да ви покажа. Прегръдки и целувки на всички  Hug
п.п. Липсват ми много мами, знам че всички вече са много заети, но поне по една снимчица пускайте от време на време  Peace

# 277
Здравейте,

моят господин изкара едно сладко вирусче - три дни с температура 39 и нагоре, и после като нов - нищо му няма. както се казва - ходи че разбери.
 иначе малката засега е здрава - надявам се да не прихване девойката - нали и аз я кърмя - та да видим.
иначе - психолога- много , много съм доволна - това са едни пари които с кеф дадох както се казва - много ми помогна - нали нзаете че човек винаги има случки и проблеми над които се чуди по какъв начин да действа - е, определено каката ми помогна да разреша много проблемчета, вече за някои наши проблеми дори има резултат - абе много съм доволна, наистина. първият път беше самос мен срещата , разбрахме се и втори път д аима - че да го погледне вече само него Wink това е - наистина съм изключително доволна. и да ви кажа- не се притеснявайте когато имате нужда от специалист - да го потърсите - уверих се, че по добре да дам едни пари и да съм спокойна относно моите решения дали са правилни или не , и да помогна да детето си да превъзмогне дадени проблеми по най-добрият начин, отколкото да оставя белези в малката душичка за цял живот.

ммз - много красива млака пеперудка - направо много и се радвах като я видях.
мишленце- евалата за толкоз екскурзиийки - и аз си мечтая за такова нещо - ама съм си вързана в къщи - няма много как
манди - все така усмихната да си, а ти кламерче - да вземеш пример от нея.
не знам писах ли ви - но се запознах с една мамма на 3 дечица- породени - ами такава слъчева жена скоро не бях срещала- независимо , че и трите са си с нея, тя си ги гледа сама - и пак е усмихната и лъчезарна, абе направо страхотна. като я видя и се зареждам с положителна енергия. това всичкото го изписах за да ви кажа - няма страшно от деца- явно и с три си е много гот (както и с две Simple Smile) айде - да се надяваме, че скоро ще научим хубави новинки за нови бебочета.

Бини - да се оправя Нати  - Стига толкова болести. а това за хомеопатията- може би наистина е добре да пробвате. и честито 10 месеца- докато се усетиш и вече ще имаш малка едногодишна хубавица, а?

Светли - хубаво че писа.много се радвам за Светославко - дано все така се радва на яслата.

Меги - бързо приключване на ремонта- не знам - ама ми се струва че вие все ремонти нещо правите, преди това новата къща, абе все заигравки както се казва и приключения..

друго не знам какво да ви пиша - малката хленчи -  отивам да си я видя

целувки

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МЕГИ!
МИЛА ПРИЯТЕЛКО,ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ТОЗИ СВЯТ,КАКТО И САМО ЗДРАВЕ!

Светли и Зори,благодаря за съветите! Hug
Весел ден ви желая,момичета!И много целувки.

# 279

Мили момичета, черпя ви по случай рождения ми ден, при това юбилей  Mr. Green Laughing Hug
Благодаря, че ви има, обичам ви!!!!!!!

# 280
Меги, да си жива и здрава мила ми приятелко! Все така лъчезарна, всеотдайна и съпричастна. Много късмет и любов ти желая. Весел празник!  bouquet
Бини - аз имам малко по различно мнение за третата сливица. Ти си мед.лице..и сигурно си по наясно с нещата... но в нашата къща сливичарите сме трима. Аз ,Кристиян и Яни. Къци много ми боледуваше - на 5 месеца ми направи гнойна ангина и отнесе 40 инджекции. Лекарите се бяха учудили че 5 мес.бебе може да има проблем със сливици??? Но един стар лекар ми каза, че това се израствало. И че ако реша - може да не я пипам тази трета сливица. Аз се замислих...и си викам и моета не ми пречи.  И не дадох да я махнем. на 4-5 годинки Къци спря да боледува от ангини. Сега караме банални настинки от време на време с висока Т и това е.
Яни ми е същият - не знам дали си спомняте ама до миналато лято нон стоп бяхме болни. Все на антибиотици...все с червено гърло и висока Т. Откак ходим на ясла сме добре. Тази зима само с 2 истинки изкарахме. Което в сравнение с предната зима, дето всеки месец бяхме болни и на АБ... си е цяло постижение. Та засега моите деца си растат със сливици Mr. Green може пък някога да им потрябват Joyзнае ли човек!
Мишленце, - то вярно че е доста изгодно вече да се ходи в чужбина...обаче ние сме голямо семейство Mr. Green Mr. Green и за нас никога не е изгодно. Особенно с тези порастнали деца /15 и 13г./ дето навсякъде ми ги таксуват като възрастни... не става. Все пак се надявам да спечеля от тотото! Hug

# 281
Честито Меги-радост, радост и пак РАДОСТ, гарнирано със много здраве.

# 282
МЕГИ - пожелавам ти здраве, щастие, късмет и любов! Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност. И помни, че живота е като огледало и ако му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото. Така че винаги бъди все същото усмихнато и лъчезарно момиче. Прегръщам те!

За поздрав Усмивкииии -  те са  музиката в моят живот

# 283
Меги, мила, честит рожден ден!
От сърце ти желая чашата ти да е пълна!
Да се радваш на живота и Йони да става отново щастлива кака Simple Smile
Имаш ли нещо против да се присединя към прекрасния букет от Кламерчето?

# 284
  • София
ЧРД, Меги! Бъди жива и здрава, заобиколена само от любими хора и положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт