Препоръчайте детски велосипед...

• 257 088
  • 1 406
  •   1
Отговори
# 1 335
Не знам точно. Затова и питам. Сега много неща след закупуване изискват регистрация заради гаранцията.

# 1 336
Сега, като казвате, май на нас ни споменаха нещо за някаква регистрация при закупуването миналата година. Спомням си само какво им отговорих - ние не живеем в България и при нужда колелото ще бъде ремонтирано в чужбина. Най-вероятно за тази регистрация са говорили.

Моят съвет е да я направите. Много сме доволни от колелото, но определено трябваше да му се оправят някои неща след няколко месеца каране.

# 1 337
Добре, но къде да намеря серийния номер?

# 1 338
  • София
От сайта им
Цитат
Къде мога да намеря сериният номер на велосипеда ми?

Можете да го намерите щампован от долната страна на муфата на средното движение.
Спомням си, че и Драга на малкият го регистрирахме в сайта. Но беше отдавна.

# 1 339

При купуването на колелото ни дадоха една малка книжка. Може би там е серийният номер. Или някъде из долните части на самото колело. Предполагам, че той е различен за всяко колело - нещо като номера на шасито при колата.

# 1 340

Ето така изглежда.

# 1 341

Много благодаря! Simple Smile

# 1 342
Имате ли мнение за колелата Cube?

# 1 343
Минавам да се оплача, че докато ни нямаше през месец август у дома, колелото Драг на детето беше откраднато от подземния гараж на блока. Честно казано, дорева ми се, като разбрахме - за детето ми стана мъчно, защото го установихме сутринта на първия учебен ден, когато слязохме в гаража да си вземем колата. На пода беше оставена само каската. Освен това сме мъкнали въпросното колело от 2000 километра и няма как в момента да му купя същото. Ще се прибираме в България чак следващото лято.

Дотогава детето ще кара стария Скот на чичо си, който въпреки преклонната си 20-годишна възраст е в отлично състояние. Само ходихме малко да го смажат.

Тъй като през септември детето имаше рожден ден, немските баба и дядо искаха да му подарят Cube, но нямаше как да го пробва (нямаше кога да пътуваме), пък и аз  харесвам Драг. Та след като дядото е искал за внучето Cube, подозирам, че марката е много добра - той случайни колелета не купува.

# 1 344
Нединка, ужас. Щом не се внася при вас Драг, крадците не могат ли да бъдат хванати и колелото върнато? Бе трябвало да там да е уникално. Камери няма ли в този подземен гараж? И как никой от съседите около вас не е забелязал, че колелото липсва?

# 1 345
Съжалявам, Нединка,  и най- вече за тъгата която причинили на детенце.
Но най-важно е да сте живи и здрави !
Дано бързо забрави случката !

# 1 346
Няма камери в гаража ни. По принцип става въпрос за гаража под блока, до който достъп имат само живущите в сградата, но ако някой външен реши да влезе, винаги може да го направи. Съмнявам се, че могат да намерят колелото. Нямам идея кога са го откраднали - нямаше ни целия август у дома. А и коя полиция ще се занимава с това?! В Западна Европа това е сред най-крадените вещи. Почти не познавам човек, на когото да не са му откраднали колелото. И почти винаги от такива затворени гаражи.

Здраве да е. Мен ме е яд основно за това, че колелото беше почти ново (едва на година), много го харесвах и това, че беше от България, ми създаваше едно допълнително усещане за привързаност, каквато например не изпитвам към моето си колело. А не съм човек, който отдава повече от необходимото внимание на вещите.

На Скот-а му купих верига и сега го закачам  на моето, чиято задна гума е заключена.

# 1 347
На нас ни откраднаха 4 колела от заключен гараж. Има камери, даже намериха едното...другите 3 не. Разбира се и това няма как да си го получим, докато текат дела. Не бяха скъпи, но бяха ценни за нас, други не можем да си позволим, и най-вече заради децата, разбира се.

# 1 348
  • Варна
Точно затова колелетата на ММ и на малкия са вкъщи, на терасата, пък аз се въздържам да си купя, защото съвсем няма да има място. Да, изваждането и мъкненето по асансьори е много неприятно, но да ги оставим в мазето дори ми звучи рисковано, защото ги разбиват, а за общ гараж - тотален абсурд.

# 1 349
Гаража не е общ при нас, а наш и са го разбили. 5 години стояха на терасата, заради ИП ги ползвахме доста често  и ги оставихме в гаража. Както и да е, не одобрявам постоянното натякване как ограбените едва ли не сами са виновни за кражбите.

Общи условия

Активация на акаунт