Препоръчайте детски велосипед...

• 257 090
  • 1 406
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Точно където трябва
А защо едно и също  колело в един сайт е 270 лв, а в друг -300? И в двата случая с безплатна доставка. Във втория пише, че има 2 години гаранция,.но би трябвало отвсякъде да е така.
Все едно да питаш защо сиренето в този магазин е 10 лв., в другия -12 Blush

# 1 321
А защо едно и също  колело в един сайт е 270 лв, а в друг -300? И в двата случая с безплатна доставка. Във втория пише, че има 2 години гаранция,.но би трябвало отвсякъде да е така.
Все едно да питаш защо сиренето в този магазин е 10 лв., в другия -12 Blush

Абе така е, ама пак ми е странно, защото опитът ми с такива покупки показва друго.

# 1 322
Здравейте!
Видях темата случайно, но пък в точния момент:)
Моето дете кара баланс колело Пуки 12 цола , но вече иса с педали.
Това го каря малко, но може би защото започна късно чак на 4 г и въпреки това вече умее да балансира добре.
Към какво бихте ме насочили, и ако взема 2ра ръка, на какво да обърна внимание.
Мисля да е или Пуки или Драг, добри отзиви съм чувала от тях. Ще трябва да се тества а в нашия град няма избор
Гледахме в Практикер едни 16 цолови мисля са като за нея, тя е дребничка за възраста си и ще трябва да е леко.

# 1 323
Малката ми дъщеря е на 3, но е висока колкото за 2. Кара Пуки от по-малките, но не знам колко цола е. Бих и взела драг 14. Пуки са големи

# 1 324
  • На остров
Ami Ali ние гледахме да е с контра и кормилото да е възможно най изправено и вече колкото се може по леко,веригата да е с предпазна рамка.
Купихме и една пръчка отстрани за държане много е удобно.

# 1 325
Здравейте. Какво колело е подходящо за дете на 18м? Баланс байк с две , три или четири гуми? Чудя се това с четирите гуми няма ли да му е неудобно като бута с крачета, т.е. да опират в задните гуми? От този тип  https://misto-bg.com/wp-content/uploads/2018/06/Four-wheels-sub-category.jpg

Синът ми на година и половина караше нещо средно - колело с две дебели гуми от Имагинариум. Качи се на него веднага след прохождането си. Колелото можеше да седи право, но в същото време беше доста по-маневрено от показаното в линка. Не намирам вече снимки в интернет, ама то беше преди повече от 6 години. На две години и половина мина на обикновено балансово Пуки 12 Цола и т.н.

# 1 326
  • Г. О.
Nedinka, подобно на това ли?

# 1 327
Моля някой да пусне нова тема.

# 1 328
# 1 329
Здравейте!
Това го каря малко, но може би защото започна късно чак на 4 г и въпреки това вече умее да балансира добре.
Скрит текст:
Мисля да е или Пуки или Драг, добри отзиви съм чувала от тях. Ще трябва да се тества а в нашия град няма избор
Гледахме в Практикер едни 16 цолови мисля са като за нея, тя е дребничка за възраста си и ще трябва да е леко.
Здравейте !
Вчера имахме възможност да видим поне 16 цолово /мисля, че такова й трябва, не 18/ колело и да го изпробваме, беше на Byox, не останах много впечатлена, на детето се хареса макар, че й бе леко трудно да го подкара, но пробва за 1 път педали...а нейното Пуки баланс е много лекичко и може би идва от там разликата за нея...
Трудно ще мога да пробвам Пуки с педали, но Драг и Крос предполагам ще намерим...
Загледах тези  https://www.bikecenter.bg/velosiped-16-ultra-larisa-steel-girl/
http://www.velozona-bg.com/shop/BOXER%2016%E2%80%9D%D0%B1
 Някой да ги има, много ще се радвам на мнение
Или остава варианта Драг, като  гледам се препоръчва Алфа, че е лека, А Ръж-а е по-евтин, но аз съм готов и Пуки в крайна сметка да купим, стига да го кара с кеф и лекота !, че тя е слаба Sad
 Моля за мнение и благодаря предварително

Редактирам се : четох назад че Бйокс са тежки, но тези Крос имат с алуминиева рамка, но пък не намерих момичешката версия, дали е тази ? ULTRA LARISA STEEL GIRL ?

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 09:47 от ani-ali

# 1 330
Здравейте!
Скрит текст:
Здравейте !
Вчера имахме възможност да видим поне 16 цолово /мисля, че такова й трябва, не 18/ колело и да го изпробваме, беше на Byox, не останах много впечатлена, на детето се хареса макар, че й бе леко трудно да го подкара, но пробва за 1 път педали...а нейното Пуки баланс е много лекичко и може би идва от там разликата за нея...
Трудно ще мога да пробвам Пуки с педали, но Драг и Крос предполагам ще намерим...
Загледах тези  https://www.bikecenter.bg/velosiped-16-ultra-larisa-steel-girl/
http://www.velozona-bg.com/shop/BOXER%2016%E2%80%9D%D0%B1
 Някой да ги има, много ще се радвам на мнение
Или остава варианта Драг, като  гледам се препоръчва Алфа, че е лека, А Ръж-а е по-евтин, но аз съм готов и Пуки в крайна сметка да купим, стига да го кара с кеф и лекота !, че тя е слаба Sad
 Моля за мнение и благодаря предварително

Редактирам се : четох назад че Бйокс са тежки, но тези Крос имат с алуминиева рамка, но пък не намерих момичешката версия, дали е тази ? ULTRA LARISA STEEL GIRL ?
Имаме драг Алфа и спринт ratrack. Чудесни велосипеди. Синът ми е слабичък и без проблем кара и двата.

# 1 331
  • Точно където трябва
Дъщеря ми е карала Ръж, леко се кара

# 1 332
Вчеа цял ден разглеждах сайтове за Драг алфа 16-ка, но навсякъде е НЕналичен по-стария модел, който като цена  е по-добър...Дали някой го е виждал да се предлага някъде он лайн, а в краен случай е оф лайн ?
в олх също изборът е доста ограничен ...

# 1 333
Здравейте! Трябва ли да регистрираме закупен велосипед Драг? Сега не сетих, че не съм го регистрирала, но и не намирам никъде сериен номер.

# 1 334
Здравейте! Трябва ли да регистрираме закупен велосипед Драг? Сега не сетих, че не съм го регистрирала, но и не намирам никъде сериен номер.

Каква е идеята на регистрацията? Нашият не е регистриран, ама и ние не живеем в България.

Общи условия

Активация на акаунт