Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 4

• 31 019
  • 437
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна,морето ...
maeva0959, в Студио К знам че продават и също мисля във фризьорският салон на Гъбата

на гъбата има само лореал керазтаз е само в студио к и при нуши

# 376
Иля мила , ти на всяко миене на косата ли слагаш от термозащитния на цимент или само когато минаваш и с преса?
Питам понеже моята коса по принцип е права и постигам много добър резултат с четка и сешoара,а когато искам да ми е на клечки (много харесвам Wink) минавaм и с пресата.
 Hug

# 377
  • София

Иля, колко пъти годишно (или през колко време...) може да се използва серията Цимент?
Много ме блазнят големите опаковки в Ягодката.

В никакъв случай няма да можеш да употребиш големите разфасовки, освен ако не се комбинираш с някой.

Ползват се по една малка опаковка и в същата година ( колкото е срока на продуктите ), няма да имаш нужда от втора малка опаковка, а да не говорим пък за цял литър шампоан.  Naughty

# 378
  • София
Иля мила , ти на всяко миене на косата ли слагаш от термозащитния на цимент или само когато минаваш и с преса?
Питам понеже моята коса по принцип е права и постигам много добър резултат с четка и сешoара,а когато искам да ми е на клечки (много харесвам Wink) минавaм и с пресата.
 Hug

Ползвам Термичния Цимент само когато ще си изправям косата с преса.  Peace

# 379
Иля,   bouquet термичния цимент на Kersаtase дали е подходящ за удължена коса newsm78

# 380
  • София
Иля,   bouquet термичния цимент на Kersаtase дали е подходящ за удължена коса newsm78

Ами то няма специални продукти за изправяне на удължена коса, аз си ползвам същите като за естествената.  Peace

# 381
Мерси Иля Hug значи спокойно мога да си ползвам термичните продукти върху косичката Peace

# 382
  • варна
Naavi, моята коса е суха,защото е къдрева.А понякога си я боядисвам и става по-зле положението.Аз отдавна ползвам Керастас.Още преди 8-9 г. майка ми ми донесе шампоан на Керастас и каза че това е най-доброто.Но не всеки има нужда от толкова силни продукти.Аз лично редувам професионална с медицинска козметика.Даже ги и комбинирам. Simple SmileНо от медицинската козметика съм много доволна от Фито-маската за коса карите бих казала че по-добре ми действа от тази за боядисана коса на Керастас.Всичко си е до коса.Моят съвет е да пробваш някой тестер на маска и шампоан в аптека и да се насочиш към мед.козметика. Явно косата ти не е толкова изтощена.А и много важно за една хубава коса е не само козметиката от вън,а и балансираното хранене и витамините.На едно слабо момиче,цял ден хранило се ссъ солети и Керастас да си сложи самият косъм няма плътност и е изпръхнал./Извинете ме ако съм се поовлякла/ Mr. Green

# 383
  • София
Моят съвет е да пробваш някой тестер на маска и шампоан в аптека и да се насочиш към мед.козметика. Явно косата ти не е толкова изтощена.

janiz, няма нужда  Naavi да си взима тестери, тя самата сподели, че ползва само медицинска козметика.  Peace

Не е вярно, че косата трябва да е изтощена, за да ти паснат професионални продукти като Керастаз, няма такова нещо изобщо.  Naughty

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 12:32 от Иля

# 384
На мен току що ми пристигна поръчаната серия продукти на Eugene Perma, нямам търпение да ги пробвам Grinning  Дано да са подходящи за мен  Rolling Eyes

# 385
  • София
На мен току що ми пристигна поръчаната серия продукти на Eugene Perma, нямам търпение да ги пробвам Grinning  Дано да са подходящи за мен  Rolling Eyes

Mademoiselle, продуктите на Eugene Perma са много по- слаби от тези на Kerastase и ще ми е интересно са споделиш, как ще ти подействат.  Flutter

# 386
Иля, дано да са подходящи, ще пиша отзиви. На тази марка ползвам професионалната боя, идеална е за мен, много съм доволна. Пробвах и тестерче на маската им за боядисана коса преди време, много ми хареса и тя, но все пак предпочетох да си взема серия за суха и изтощена.

Ти какво си ползвала на Еugene Perma?

# 387
Благодаря за съветите!
Определено ще си остана на медицинска козметика за миенето на косата и на професионална за сешоара.
Косата ми не е боядисвана никога, защото си имам хубав цвят, нормална към мазна е и на пипане е доста жива. Правя й сешоар след всяко къпане и от там единствено би дошъл някакъв проблем.
А по повод храненето и начина на живот съм напълно съгласна, но съм виждала жени, които не се грижат по никакъв начин за себе си, но си имат хубави коси и кожи. Но няма кой да ги оцени  Wink

# 388
  • варна
Извинявам се ако съм не компетентна, но на моята коса също и идват силни професионалните продукти.За една не изтощена коса според мен не толкова агресивните шампоан и въобще продукти биха били по щадящи.Лично на мен много ми допадат продуктите на растителна основа,а не химикалите на повечето професионални продукти.Не искам да влизам в спор,това е мое мнение. Peace

# 389
нямах време да изчета всичко,затова бихте ли ми казали къде мога да си купя продукти на керастас/освен он лайн/

Общи условия

Активация на акаунт