КаК ТренираХ-5

• 34 012
  • 957
  •   1
Отговори
# 120
Днес-ръце+45 мин пътека  bouquet
angyL.A.-тренирай  bouquet

# 121
  • Stavanger,Norway/ Varna
от утре и аз се включвам активно в темата.Напоследък не съм в час,за което само аз съм си виновна!

И аз така, едва ми се събират 3 дни тренировка. Ама такова време се е отвоило тук, че душа не ми дава да го прекарам на закрито в залата. Ходенето пеша на дълги разстояния вече не го броя, че така съм му свикнала...

Поци, можеш ли да ми препоръчаш някакви упражнения за намаляване обиколкат ана коленете. Много ме дразнят тез мойте коленища и сякаш нищо не помага  Thinking

# 122
Ето ме!На линия съм вече-1ч. вело! PeaceОбещах!Казах и го направих-нямам воля,а! Crossing Arms

# 123
# 124
Днес-гръб+45 мин пътека......време настана..... #Onfire

# 125
Направо ме е срам- не съм ходила на фитнес от 11 дни и съм качила 2 кг. Истината е и, че не съм се ограничавала с храната.  Crazy

# 126
Днес:

45 кaрдио
напади  Peace

# 127
Здравейте!
Дадоха ми кростренажор,но понеже досега никога не съм тренирала,а бих искала да отслабна и да се стегна.
Може ли да ми кажете колко да е една тренировка и с каква скорост?

# 128
И аз имам въпросче  Mr. Green  Whistling
Имам си велоергометър,който ползвам понякога  Blush . Ходя и 2 пъти х1ч. седмично на аеробика.Установих обаче,че съм качила мускулна маса.Обиколките на ръце и крака са ми +1см.Възможно ли е да се тренира без да се качва мускулна маса?

p.s.Sorry,ако въпроса ми е тъп newsm78

# 129
И аз имам въпросче  Mr. Green  Whistling
Имам си велоергометър,който ползвам понякога  Blush . Ходя и 2 пъти х1ч. седмично на аеробика.Установих обаче,че съм качила мускулна маса.Обиколките на ръце и крака са ми +1см.Възможно ли е да се тренира без да се качва мускулна маса?

p.s.Sorry,ако въпроса ми е тъп newsm78

Kak разбра ,че +1 см е мускулна маса  bouquet

# 130
Аз днес - корем, бедра и 45 мин.степер  Grinning
...и после след тренировката ми беше толкова хубаво, че взех сантиметъра...
Да се похваля за около три седмици съм махнала ТРИ см. от ханша и по един от бедрата и талията Party .
Да се оплача - дойде ми така чаканото сиропче от Л карнитин и гуарана, но се оказа, че в него има глюкоза, фруктоза...такива нещица, които са несъвместими с хранителния ми режим.А толкова много го чаках... Confused
Ще си взема пак на капсули, там нали няма захар  Thinking
Хубава вечер на всички   bouquet

# 131
Днес-крака+40 мин вървене на пръсти на пътека(комбинирано)  bouquet

# 132
Днес-рамо+коремна преса+45 мин пътека  bouquet

# 133
  • София
Днес - 40мин. на велоергометъра.

Сети, браво  Hug

# 134
След 10 дневно прекъсване, днес крака и корем и 40 мин кардио Grinning