КаК ТренираХ-5

• 34 102
  • 957
  •   1
Отговори
# 690
  • Габрово
Jo-Jo 7, би ли ми споделила какви тежести вдигаш от лег и с какви клякаш. Просто искам да си сверя часовника Peace. Малко жени правят лежанка и клякат.

# 691
Ivap ти как тренираш ?

# 692
Днес:
30мин вело..скукааа!!!
15мин интервално  Peace

# 693
  • София
ivap, мисля че на този етап не ставам за Гринуич  Wink засега загрявам само с лост от 20кг, а на скрипеца по 25-30кг. Не съм тренирала повече от 2години, започнах по-сериозно тази седмица. В последствие ще увеличавам.  Embarassed

# 694
  • Габрово
ivap, мисля че на този етап не ставам за Гринуич  Wink засега загрявам само с лост от 20кг, а на скрипеца по 25-30кг. Не съм тренирала повече от 2години, започнах по-сериозно тази седмица. В последствие ще увеличавам.  Embarassed

Въпроса е не да се мерим кой е по-по-най  Peace. Така че, не е нужно да вдигаш рекордни тежести  Wink. Питах те защото някои колеги в залата все ме юркат да съм слагала повече, че съм можела още. Вярно, не се изцеждам до край с тежестите които слагам, ама пък и не виждам смисъл да се товаря до дупка  Simple Smile

В смисъл? Тренирам с тежести, три пъти в седмицата, сепарирано.  След малко, например отивам да правя гърди , гръб и малко прасци .

# 695
20 мин крос тренажор

# 696
1 час домашен фитнес - като за домакиня е добре ooooh!

# 697

Как го правиш Hug  bouquet

# 698
20 мин крос тренажора
100 коремни

моят домашен фитнес е това  newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes luvbed, но не го споменавам  Joy  rotfImbo

# 699
Еее, чистенето не го броя, макар че вчера точно след него поспортувах. Ами имам тука различни фитнес програми по 40 мин на DVD и после правя лицеви опори - 100- но не истински, а от колянна опора, 100 коремни преси и тука някъде мъжът ми прибра децата от разходка и това беше. Можеше и по-добре, имам и една книжка, издание на списание " По - здрави" , " Божествени тела с Петя Кръстева" - много е добра, с комплекси само за жени и от нея правя, разбира се в пъти повече повторения.  Абе,  ooooh!чакам да ми пораснат криле ( да ориентирам децата към детска градина) и да си ходя като човек във фитнес зала.  Heart Eyes

# 700
  • София
И днес 56 етажа - 4*14етажа. Ама изобщо не ми върви с тренировките  smile3518 Мъжът ми се разболя и трябва да се "евакуира" за да не разболее детето, та няма кой да я гледа за да отида да тренирам, пак 4дни "почивка"

# 701
20 мин крос тренажора
100 коремни

моят домашен фитнес е това  newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes luvbed, но не го споменавам  Joy  rotfImbo

И аз така..ама не го броя Wink Wink Hug

# 702
И днес същото

# 703
Правих упражнения с топка, страхотно  Party

# 704
40мин крос тренажор

Общи условия

Активация на акаунт