М & БИ - 64

• 24 550
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
ясмин засрами ме Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed аз съм тук ,2 хайван4ета в у4илище имам и пак не знам какъв е празника-ина4е оба4е по дати ги знам вси4ките Flutter
хаяти пуснала си химна-та по този повод на една моя позната детето го приспивали със сир.химн, та една сутрин детенцето се събудило по рано когато запо4ва 1ва програма и 4ува химна и запо4ва страшен рев-защо и сутринта пак трябва да ляга да спи hahaha

# 211
Ето ме и мен пак тук при вас-и да си призная много ми е приятно.Моята историйка е mnogo tцна поне за мен Cry
Ето така започва: През 1979 майка ми се запознава с моят баща Ахмет-който е от Египед-Александрия доколкото знам ,по късно тя забременява -а той по това време1980 заминава за Турция и там по късно се озовава в затвора-където и умира.Аз съм била родена вече през това време-1981.Та така и не го познавам.Неговият най добър приятел с който са дошли заедно в България се жени за майка ми и ме отглежда като свое дете,жалкото е обaче че двамата са несъвместими и не могат да имат други деца,та си остават само с мен.Майка ми по късно като голяма вече ми каза истината за моя биологичен баща .Много бих искала да се свържа с роднините ми от към негова линия .Знам адреса на който са живеели,но сега дали е същия незнам.Другото което е че и неговият брат е бил тук със него и ме е виждал като бебе,майка ми казва че е умирал за мен,но се наложило да си отиде в Египед.Имам много писма от затвора който е пращал на майка ми-дори и последното което и изпращат че е починал Sad
Та това накратко е моята история.Благодаря на моят баща който ме е отгледал Карим,Аз много го обичам Hug
За това питах дали има някой ,който да живее в Египед .Ако може да провери дали адреса съществува.Много пъти съм се опитвала по други начини но не става.
За сега толко от мен .По късно пак ще се включа.   bouquet

# 212
Самира, Cry   Praynig   Hug

# 213
samira zahto ne se obarneh kam egipetskoto posolstvo v Bg,ne viarvam da ti otkajat informacia.

# 214
Здравейте момичета!  Hug  bouquet

Видях ви снимките от срещата. Много сте хубави всичките.  Heart Eyes Много мило ми стана ...дано някой ден всички да се съберем.  Praynig

Дуа На снимките от срещата те видях по-отблизо и предобих повече представа как изглеждаш - много си симпатична и хиджаба ти стои страхотно. МашаАллах!  Heart Eyes Hug А Раббубка каква сладуранка само...  Heart Eyes

Амал правиш ли тенче в солариума.? Много ще ти отива тен с тези хубавите ти зелени очи и черната коса....мммм  Heart Eyes   Heart Eyes

И аз много искам да съм мургава със тъмна коса, а очите си ги харесвам. Много ми харесват тъмнокосите зеленооки жени - типично ориенталско..  Rolling Eyes Но ме е страх да рискувам да си я боядисам в черно косата, защото незнам дали ще мога да се възприемам така. А и никога не съм се боядисвала...само преди 4г. веднъж си направих руси кичури и повече не посмях да си играя с цвета.

САМАРА   bouquet Добре дошла сред нас! Наистина децата ти са много сладки..машаАллах!  Heart Eyes

Светла ЗХ и Свеар как са бебчетата .... растат ли?  Heart Eyes Hug

Светла зх Питаше за имена. И се сетих за Малек и Раян. На една от мамите синчето май така се казваше.  Flutter

Аз тези дни се позагубих малко...хем ме мързеше да пиша, а и не се заседявах мн мн пред компа...бродих из варненските улици и магазини. Търся си обувки и чанти и непременно блузка в цикламен цвят с черна дантела, но все още не открих нищо, което да ми хареса. Има да ходя още. А като съм пред компа тези дни се загледах в един мн хубав турски сериал  Heart Eyes Май повече го гледах заради актиора. И аз се чудих защо толкова ме впечатли този човек и преди малко четох в нета неговата биография и се оказа, че баща му е турчин, а майка му иракчанка....веднага ми светна защо съм се захласнала по мего ...разкрих тайната   hahaha
ееееххх  Heart Eyes Blush

Като стана въпрос за тюрбани..... искам да ви покажа едни снимчици с мн хубави тюрбани. Искам и аз да се науча така и това лято смятам да си накупя мн шалчета и искам да ходя с тюрбан...  Party
Ето ги:

още: http://prikachi.com/files/144957T.jpg
http://prikachi.com/files/144959f.jpg
http://prikachi.com/files/144960s.jpg

P.S. Samira токущо видях твоя пост. Незнам какво да кажа. Какви съдби има само я Рабби  Praynig Дано момиетата тук успеят да ти помогнат да откриеш тази улица, за която не знаеш дали съществува вече. Лилито е омъжена за египтянин....може би тя ще ти отговори най-точно.

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 19:18 от Desert Princess

# 215
  • Монреал
Самира  Cry Hug Бог да благослови милата ти майка и бащата, който те е отгледал - благороден човек трябва да е! Дано се намери някой, който да ти помогне. Имаш ли възможност да пътуваш до Египет - примерно с групова екскурзия? Ееехх, съдба...

Дезъртке, радвам се, че те "виждам" -на шопинг си го ударила, а! Браво, то си е един вид терапия за душата  Laughing

Катенца, милички - радвам се че ме преименувахте "смешна жено" - то съвсем по индиански, добре че не е "черният чайник" или още по-зле "пробит презерватив"  hahaha hahaha hahaha

Айде да ви сервирам едно следобедно-вечерно кафенце със любимите ми бишкоти

# 216
ТарикМом, омри, сопри се малко! Именувах те "забавна жено", именно защото си по Канадата и си забавна, а не смешна... маааа, ти най-добре трябва да знаеш жизненото и важно значение на думите.

А Амал къде е наистина?

Дезърт, хайде да направим една фотосесия с тюрбани!  Grinning Grinning Grinning

# 217
Здравейте сладки хабибита   bouquet Аз съм съвсем новичка тук  newsm03  Да ви кажа някъде около седмица съм се запалила  да търся информация за арабските държави , тъй като през отпуската с мои приятелки мислим да посетим повечето! Моя позната която е майка и посещава този форум ( на Бг мамма ) ми сподели , че тук има  теми които се правят от родители в чужбина и има доста арабски мамми  Party И така реших да се регистрирам  . Тъй като се интересувам от арабското виждане по много въпроси , арабския бит .... арабската култура кухня и изобщо всичко ... Направо съм на седмото небе , че имам възможността да черпа информация от хора като вас  newsm51  Искам да ви попитам има ли мамми които живеят в Саудитска Арабия, много иксам да я посетя  Simple Smile Ааааа исках да ви попитам ,тъй като съм нова а пък вие сте на 64 тема ... и не съм преглеждала назад , моля да ме извините ако питам неща които се повтарят ... Ако имате тема в която всички се представят и т.н. , може ли линк  .. Simple Smile  Направо ако може линк за всички арабски теми (освен тази поредица , мога да се ориантирам да се върна на 63, 62 и т.н. ) ... преди малко попаднах една за кухнята  ... Още не мога да се ориянтирам в форума  ooooh! Simple Smile Hug Желая ви страхотен остатък от деня и  хубава седмица мили хабибита  Peace Heart Eyes Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 20:16 от ___love___

# 218
здравейте,много ми хареса тази мадама
Desert Princess,ами той много е хубав артиста,кой е филма бе душичке?
Кате ,блазя ти че умееш да си правиш тия тюрбани.

# 219
Samira много тъжно ми стана от твоята история. Изглежда с майка ти сме преживели една колкото вълнуваща, толкова и тъжна 1979. защото и аз тогава срещнах моето хабиби. Слава богу той си е жив и здрав все още въпреки лошата съдба, която ни раздели, но явно 1979 не е била година за любов. Много поздрави на твоето майче, тя може и да ми е наборка, защото ти си родена заедно с моята принцеска_бг.
Искрено ти желая да намериш близките си по бащина линия, но нима Карим не може да ти помогне? Никога ли не си ходила в Египет?
__love__ аз не мисля, че можеш да посетиш Саудитска Арабия като туристка особено на твоите години, но близките на Саудитска Арабия страни можеш с туристическа виза Simple Smile

# 220
  • Монреал
Привет ___love___  Hug Да ти кажа, няма специфична тема, в която се представяме - всяка мама се е представила, когато се е включила в темата. Можеш да попрочетеш назад, но това са си бая темички, но щом те интересуват, може и да ти е интересно. Какво те влече към арабските държави? Ти обвързана ли си или търсиш хабиби?  Laughing

# 221
Ами ... не съм обвързана кръвно.. всичко тръгна от постоянния ми интерес ( тъй като ми е непознато) към арабската същност ... как да ви обясня , просто ме влече ... и постепенно започвам да се интересувам да се ровя .. когато имам време ... Интересено ми е да го видя през вашата призма , кое ви  харесва , кое не , с кое свикнахте трудно , с кое не , защото има неща които чета и все си мисля , че няма да мога да свикна , че няма да мога да бъда приета , а има неща които ме карат да тръпна .. които са ми интересни ... и така общо взето ми е много интересно !!  Събрала съм си парички да пообиколя арабски държави и сега почвам да се ровя за визи и информация как седят нещата , защото 2 месеца ще се търкулят  Simple Smile Ще се разровя назад но незнам дали ще мога всички теми да мина , ще стане кашаа  Simple Smile А иначе аз съм Ани и съм на 21  пр. ми е  Hug   bouquet ЩЕ ВЛИЗАМ КОГАТО МОГА  , мамите от Саудитска Арабияда пишат   bouquet  bouquet  bouquet Чао от мен за сега сладки хабибита   bouquet Heart Eyes

# 222
___love___ -определено Сауди не е добра идея за туристическа дестинация,в планините в Абха е хубаво,но по-добре ела в Емирствата,Египет,Мароко...Все пак питай каквото искаш за Сауди-имам приятелка-българка там Wink

Шилан-ми ти имаш фобия бе:кокошофобия Laughingскоро четох за фобиите на звездите.Ами бившия на Андж.Джоли е най зле:фобия от тъмно и от ярки цветове(?!)...Не се лекуват май тези неща..гадно.

akhyal_katya -съпруга ти е много симпатичен,напомни ми за моята приятелка Ханан,но тя е от Казабланка-не е берберка.Много щастие ви пожелавам и къдравко сладко бебче скоро!
Ей,запалихте ме по тези тюрбани!!!Ама не се ли пързалят и падат лесно newsm78
А проект по въпроса няма нужда да се прави-отговора е:от всичко що е в ж.р. Joy

Надя-с къна естествено!Иска ли питане,то си е арабска работа и сунна боядисването,на брада също Simple SmileА когато се къносва кожата-в нея попиват разни минерали,които действат успокоително.Предпоръчва се на бременни.

Дезърт-ах,ти Naughtyами актьора е хубавец,хваща окото!Влече си те на юг теб и това е!Грима на първата снимка е страхотен!Продават ли се тюрбани в бг?

Самира-аз,иншаАлла края на лятото ще ходя в Александрия,с удоволствие ще ти помогна да намериш семейството си!

# 223
  • сред маслини и портокалов цвят
Сега се сетих - Амал днес имаше изпит. Затова изчезна.
Дано го е взела и утре се похвали!

# 224
Lili спрях да се къносвам защото фризьорката ми каза, че къната не се хваща на бял косъм. Може би има някаква  специална техника, в смисъл не само къна? Аз преди имах йеменска къна, казаха, че била най-хубавата, незнам дали е вярно. А бих предпочела да се използвам къна вместо боя за да си запазя косата най-вече от тия химикали

Общи условия

Активация на акаунт