Къде в Пловдив??? - 3

• 159 911
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 080
Във Вис Виталис има. Peace

# 1 081
Здравейте момичета, от къде купувате чорапогащници за бебешоците си? Аз живея близо до стадион "Ботев", в Гранда дали е видял някой?
Във  всеки детски магазин, където съм се сещала да питам, е имало. Близо до теб е Съником-а, в началото на градската градина, там също видях, че има като бях последния път  Peace

# 1 082
  • в обкръжаващия ме хаос
Благодаря за отговорите момичета

# 1 083
Момичета, понеже нямам физическата възможност да обикалям магазини, може ли да ми кажете къде има подплатени панталони или панталони за зимата за 6-7г. момче. Само че цената да не е 45лв, днес бяхме уж в склад на Брезовска, джинси 48лв. #Crazy
Също ме интересува зимно яке пак за същата възраст.
Ще съм ви благодарна ако ми помогнете.

# 1 084
Ще ти препоръчам да погледнеш във Вис Виталис. Заредили са доста неща, но не съм сигурна обаче за това което питаш.

# 1 085
Здравейте момичета, от къде купувате чорапогащници за бебешоците си? Аз живея близо до стадион "Ботев", в Гранда дали е видял някой?
във вис виталис има,аз вчера купих за моя бебешор

# 1 086
някои може ли да ми каже каде се намира магазин Слънчо

# 1 087
Ще ти препоръчам да погледнеш във Вис Виталис. Заредили са доста неща, но не съм сигурна обаче за това което питаш.
Във Вис Виталис цените на дрехите са бая  Shocked
От там пазарувам само бельо понякога и то не съм очарована  Rolling Eyes

# 1 088
  • Пловдив

За магазин Слънчо това намерих в нета.

Пловдив, ул. Карловска № 18
 Телефон: 0888762605
Факс: 032954304

виж на картата http://bgmaps.com/map.asp?sid=38a72dbccd5acd346463f2b1d0e8b70a&a … 3&x=7&y=4

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 19:06 от Elfita

# 1 089
Във Вис Виталис моделите на дрехите много не ми допадат, предпочитам тип Есприт, някой скоро да е ходил в Есприта?

# 1 090
Къде се намира?

# 1 091
Есприта ли питаш Валерия? В Тракия, след Мебелна къща, зад Премама.

# 1 092
Есприта ли питаш Валерия? В Тракия, след Мебелна къща, зад Премама.
Този Есприт в кой блок се намира и бихте ли ме упътили като отивам с кола къде се пада?Може утре да отскоча дотам и да докладвам.  Wink

# 1 093
За пореден път обяснявам. Laughing
Като идваш от към Мебелна Къща към Кауфланд, първото колело в дясно, като завиеш, първата прресечка в ляво, после пак в ляво, все едно минаваш отзад на оранжево синята кооперация, та отзад е склада има сенник с надпис.
Чакам да ми кажеш има ли панталони, джинси, дънки за момче 6-7г. да са зимни ама.

# 1 094
  • Пловдив, но иначе от Бургас

Ако идва6 от новотела, вървиш към магазин Нева, отляво е Американска кредитна банка-там завиваш наляво-улицата е Оборище, вървиш ок. 100м и втората пресе4ка вляво-на ъгъла има дюнер- това е карловска- понея има почти само железарии-вървиш по левия тротоар на ок.100 м Слън4о- склад е и е добре зареден. Само описанието ми изглежда объркано, но улиците са големи и ще го намериш лесно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт