Къде в Пловдив??? - 3

• 159 927
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 065
И аз съм с Фагор. Техномаркет, Технополис и прочие.

# 1 066
А какви пари са горе-долу?

# 1 067
Да речем от 100 нагоре. Моята мисля, че я взехме около 180лв.

# 1 068
  • Пловдив
Моята е по големия модел на Фагор и струваше 80 лв преди две години.

# 1 069
Нашата е Фагор от Метро  Peace
Пускат ги напромоция чат-пат, аз съм много доволна.

# 1 070
  • Пловдив
И аз съм с Фагор. Техномаркет, Технополис и прочие.
моята беше към 110 лв миналата година,от магазина им на бул."Цар БОРИС 3 обединител" там имаха всички модели и успях да ги разгледам на живо,в Метро промоциите са 5-10 лв. по ефтини,но не се знае кога ще пуснат и кой модел.

# 1 071
Нашата тенджера под налягане е Magafesa. Пак испанска марка - на мъжът ми повече му хареса от Фагор. Има ги в м-н Brabantia в Халите на 1 етаж. Ползвам я вече трета година и не е мръднала.
А в м-н на Солинген  има страхотни с някакво специално покритие отвътре. от което ястията ставали като готвени в гърне, но цената им беше подобаваща - 2 тенджери с един капак 400лв.

# 1 072
Моята е на Тефал, много съм доволна, цена 200-250лв.

# 1 073
  • Пловдив
Аз съм си много доволна от Солинген-а, но не е от тези с магическите способности  Mr. Green
Цената не знам, защото ни е подарък, но със сигурност не е 400 лв Peace

# 1 074
Къде мога да намеря пуловер без ръкав и по-плътен клин за 2г. госпожица? Последно гледах във Фокс, но бяха много тънки.

# 1 075
Къде мога да намеря пуловер без ръкав и по-плътен клин за 2г. госпожица? Последно гледах във Фокс, но бяха много тънки.

Пуровери без ръкави има в Патиланци на главната,онзи ден купих  Laughing,също видях и в Гранда на първия етаж има,а клинчета не съм видяла все още  Wink

# 1 076
......Аз търся кошара,къде да погледна,освен във Вис Виталис?Търся нещо в зелено или венге.Благодаря предварително.
......
В Дибо проверявала ли си, на Цариградско шосе? Или от каталозите във Вис Виталис, имат доста моделчета, които не са изложени  Peace
Ще ме упътите ли по-точно къде се намира магазина на Дибо,че не го знам?Благодаря   bouquet

# 1 077
Знаете ли къде има Милумил за след годинка  newsm78
 dunaika тук е картата от сайта им:http://www.dibobg.com/contacts.html#

# 1 078
  • София / Пловдив

Пуровери без ръкави има в Патиланци на главната,онзи ден купих  Laughing,също видях и в Гранда на първия етаж има,а клинчета не съм видяла все още  Wink

Там има и мн. хубави клинчета, но не са от плътните, а памук с ликра. От тези, дето се слагат с полички.

# 1 079
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте момичета, от къде купувате чорапогащници за бебешоците си? Аз живея близо до стадион "Ботев", в Гранда дали е видял някой?

Общи условия

Активация на акаунт