Къде в Пловдив??? - 3

• 159 518
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 260
Момичета, kremena ....  bouquet

# 1 261
И аз с молба към вас - къде се продават пижамки със Спайдърмен или Колите? Синът ми, вече 2 годишен, взе да проявява предпочитания и има голямо желание за дрешки с такива картинки, нищо, че и представа няма кой е Спайдърмен Grinning На кака му съм купувала такива с принцесите, ишлемета, етикетите са на Дисни, но имаше все единични бройки по различни магазинчета, а сега нямам възможност да обикалям и търся. Така че, ако някой знае конкретно такова магазинче, ще съм задължена за помощта.  bouquet

# 1 262
 Божура, със Спайдърмен и с Колите гледах в магазин Рошко /Кичука. Също и в едно от магазинчетата в подлеза на Тримонциум.

# 1 263
С колите пижамки и потничета сьс слипчета има в едно детско магазиначе вьв форума-Тракия.

# 1 264
Благодаря!  bouquet Най-вероятно утре ще направим една обиколка, че сега му слагам едни пижамки, останали от сестра му, здрави, нооо ... розови и взе да си ги харесва, та се притеснявам да не го объркам нещо момченцето на мама Laughing. Въодушевен е от мисълта, че има и други, момчешки пижамки.
И последен въпрос - а магазин Рошко къде точно в Кичука е?

# 1 265
  • Пловдив
Магазин Рошко е в едно павилионче отстрани на Халите в Кичук Париж.
А голямо разнообразие на пижамки на Дисни има и в магазин Babyland на ул. Петко Д. Петков (големият магазин под блока). Последно бяха 10,50 лв.

# 1 266
  • Пловдив
Магазин Рошко е в едно павилионче отстрани на Халите в Кичук Париж.
А голямо разнообразие на пижамки на Дисни има и в магазин Babyland на ул. Петко Д. Петков (големият магазин под блока). Последно бяха 10,50 лв.

Ние купихме от там на 12 лв. преди около две седмици,но нямаше голям избор ,бяха пообрани.
 Със Спайдермен има във Форума на първия етаж.

# 1 267
Момичета, да се похваля - днес си купих машинка за почистване на топченцата по пуловерите от Технополис.
Така че за другите интересуващи се мами, потвърждавам че там има.

# 1 268
  • София
Пижамка с колите купих за 12лв от магазина на Есприт до Мебелна къща, до магазин Премама.

А аз се интересувам, дали сте чували да има таблетки, които се разтварят във вода и почистват цедките на кафемашините? Ако знаете, моля, помогнете ми!

# 1 269
За таблетки не знам, но съм купувала прахчета за почистване на кафе машини. Продаваха ги в Кичука, срещу пощата, в едно магазинче за козметика, но това е информация отпреди 2-3 години. Предполагам, че в магазините за препарати ще има също.

# 1 270
Пижами на Дисни на хубава цена и достатъчно разнообразие има и в детския магазин с/у ДСК/по- скоро с/у Китайския р-т на"Пере Тошев" в Кичук Париж,дето не му знам името,но навремето  беше"Малкия Париж"/...не обърнах внимание на цената,но две ми бяха под 20лв./и имаше голям избор за момченца/

# 1 271
  • Пловдив
Знам, че това не е за тук, но искам да помогна на приятелка в нужда...
Писала съм в другите пловдивски теми, но ще пиша и тук, с риск да стана досадна.  Rolling Eyes

Надявам се с Ваша помощ да успеем да помогнем на една майка!  Peace

"Моля за помощ!

Моя много близка приятелка, разведена с дете, търси квартира под наем около ресторант Стадиона /детето е трети клас в СОУ "Симеон Велики"/. Търси нещо малко - може и боксониера, гарсониера, или двустаен, няма значение какво, самостоятелно, може и не обзаведено, възможно най- евтино...До 200 - 300 лв. макс.

Моля, който може да помогне!

Благодаря!"   bouquet

# 1 272
И на другите отговорили момичета благодаря! Значи обиколката ще започне от Кючук Париж, магазин Рошко май и за други дрешки беше препоръчван тук, та ми е любопитно да разгледам.
От всички посочени магазини най-близко ми е този на ул. "Петко Д. Петков" - това да не е бившия "Рилус"?

# 1 273
Бенджи 2710, от интернет не намерихте ли нещо?

# 1 274
  • Пловдив
murvet77, не.

Нито от нета, нито по агенциите успяха да помогнат! Вече два месеца....
Тя и малката са обикаляли по къщите в квартала да питат - и нищо! Включили сме се и доста приятели, които искаме да помогнем.
За тази сума нищо няма в оня район. Нали има доста студенти там, около ВХВП -то.
А, според мен, предлагания наем не е малък, нито те са претенциозни - съгласни са на всичко! Трябва да се изнесат до края на октомври от сегашната им квартира - вдигат наема от 250лв. на 400...!!!

Още веднъж, моля, ако някой може да помогне... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт