Къде в Пловдив??? - 3

• 159 889
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 440
Момичета, кьде в Пловдив има фирмен магазин на обувки Пещера?
На една уличка зад Тримонциум, на ъгъл се намира магазина. Peace

# 1 441
Тия обувки качествени ли са?  Thinking

# 1 442
Мисля, че да. Аз като минавах не работеше, но това което видях от витрината много ми хареса. Изчистени модели от естествена кожа. Ако някой отиде има повече инфо да пише. Peace

# 1 443
Момичета, кьде в Пловдив има фирмен магазин на обувки Пещера?
На една уличка зад Тримонциум, на ъгъл се намира магазина. Peace

Дай малко подробности,че така няма да се оправя.

Иначе аз досега не сьм си купувала такива,но сьм чувала,че са качествени. Обиколих целия град за ботички и ботуши,ами нищо не ми хваща окото. Аз сьм фен на Кларкс,но сегашните цени са направо убииствени. По главната е пьлно с ботуши от изкуствена кожа за по 260 лв. Тия на Пещера ми се видяха приемливи-естесвена кожа,качествени изглеждат с надежна подметка за 100-110 лв.Чакам някой да сподели опит.

Иначе чух ,че в Сан Марко имало голям избор на приемливи цени. Някой ако си е взел нека каже хубави ли са.

# 1 444
  • София / Пловдив
Скоро бях в командировка в Пещера и се поразходих - има мнооооого фирми, които произвеждат обувки и продават на място. Някои са наистина качествени и на добри цени /същите в Пловдив са с по 50лв. отгоре/, но други са грозни и не стават за носене, поне според мен. Струва си разходка до там, дори парите за бензин се избиват с една удачна покупка  Peace

...

Иначе чух ,че в Сан Марко имало голям избор на приемливи цени. ..

За "Сан Марко" срещу Лаута ли питаш?

# 1 445
Вчера бях в Сан Марко. Нищо не ми хвана окото.
Креми ето виж тук. Мисля, че тази улица Крали Марко. Не съм 100% сигурна, но трябва да е тя.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=14906ca5b15b2017fcf82641249ada … &Map31_25.y=3

# 1 446

За "Сан Марко" срещу Лаута ли питаш?

Сьщото.

Валерия  bouquet

# 1 447
  • София / Пловдив
Ами аз от там нищо не мога да си харесам  Confused колежки си купуват обувки за по 10-15лв., но на мен са ми демоде. Но има хубави детски обувки, особено за момиченца, но са на височки цени.

# 1 448
Здравейте Simple Smile
Аз съм от Стара Загора и скоро ми предстои да идвам до Пловдив, тъй като сме си харесали доста неща от някои магазини, които за съжаление, тук ги няма.Моля да ми обясните как да намеря:
Магазин"Щъркел"
Чиполино
Борса "Вис Виталис"
Влизаме в града от страната на магистралата.
Благодаря предварително!

# 1 449
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345717.new#new
Моля за помощ!! От Бейбиленда до кап.Райчо се обадиха на този в Смирненски, оказа се че там има номер 23 и само докато  се придвижим до там, са купили последните два чифта  #Cussing out  #Cussing out и не можах да разбера, защо са ги продали, при положение че се обадихме за да питаме за номера  #2gunfire

# 1 450
  • Пловдив
Ще се опитам да ти обясня - лесно е. След като влезете в Пловдив от първия изход на магистралата, карате само направо, след няколко кръстовища от дясната ви страна има бензиностанция на ОМВ, веднага след нея има кръстовище - завивате надясно покрай бензиностанцията и Вис Виталис е на 100 - 200 м от лявата ви страна. От Вис Виталис излизате надясно и се връщате на булеварда, от който сте дошли. Отново карате само направо, минавате под един тунел, продължавате направо, след второто кръстовище след тунела улицата ви става павирана, карате по нея, тя прави естествен десен  и после ляв завой, след който има пак кръстовище и на него сте надясно. На около 200 м има голям булевард вляво, завивате по него, от дясната ви страна има един дълъг блок, под който е Щъркел. От Щъркела се връщате отново на павирания булевард, завивате наляво, левия завой е кофти при натоварено движение, карате само направо по булеварда ("Васил Априлов")  и следвате табелите за магистралата към София. След като минете покрай циганската махала, продължавате по изхода за магистралата, отляво има автосалони и разни други сгради, сред които е и Макском на Чиполино. Магазинът е голям с голям надпис, няма как да го пропуснете. Надявам се да съм ви ориентирала горе-долу.

# 1 451
# 1 452
И аз да попитам - къде продават хубави и не толков скъпи чаши за коняк?

# 1 453
  • Пловдив
      В "Метро" има. Иначе зад градинката на Джумаята на ул. Отец Паисий" има едно магазинче, в което се продават различни чаши, чинийки и разни други джунджурийки. Имат много финни чаши за вино, коняк, газирано, но пък са около 10-12лв чашата. Също и в един склад за чаши и чинии. Намира се зад блока на кафене Авеню. Пресечката е срещу входа на "Мария Луиза" 16 или 18. Заставаш с гръб към входа и ще видиш пресечката, но точно как се казва улицата не се сещам /или Янтра или Осъм/.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=08007c22303e2baa9682dc20671258 … +16&start.x=3

# 1 454
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт