Къде в Пловдив??? - 3

• 159 803
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 515
# 1 516
  • Пловдив
Момичета ,може би сте го коментирали ,но съм пропуснала ,та ще ви бъда благодарна ако ми кажете къде се намира склада на Примиджи.Какви са цените на ботушките там?

# 1 517
  • Пловдив Белащица
Момичета ,може би сте го коментирали ,но съм пропуснала ,та ще ви бъда благодарна ако ми кажете къде се намира склада на Примиджи.Какви са цените на ботушките там?

До църквата Св.Иван Рилски. Като вървиш към Гигантите се пада улицата преди църквата в ляво и после след първата пресечка (падаща се отдясно) малко по-надолу в ляво една сива барака. До нея има къща с външно стълбище.

# 1 518
Момичета, препоръчайте ми дерматолог, че на детето зачервеното отдолу не минава вече 10-тина дни..

Пробва ли с Универтан?
Кремче с антибиотик. Лично аз съм много доволна от него. Предписано ни е от педи при едно такова подсичане, което не мина с никакви други кремчета. С едно мазане се успокоява зачервеното и до пет дни няма и помен какво е било. Аз мажа по веднъж, най-често сутрин  Peace

# 1 519
Жени, а не и излиза зъбче на малката принцеса?
Моя син като изкарваше зъб така се подсичаше, после му минаваше от само себе си.
След малко отивам в магазина.

# 1 520
Отчет от склада на Примиджи.
раб. време от 8,30ч-17ч, събота и неделя не работят, но управителят ми даде визитката и ако се разберете че в определен час със сигурност ще  дойдете, може да изчака. тел. ще пиша на лични на който иска.  Peace
полуботи за момчета 28-29-30 има няколко модела, всички много хубави, цветове кафяви, тъмносини, сиви, черни, бежави. цена 35-38лв. има модели с лепки, цип и връзки. вътре са без каракул, естествена кожа.
ако още нещо има, питайте.  Hug

# 1 521
Жени, а не и излиза зъбче на малката принцеса?
Моя син като изкарваше зъб така се подсичаше, после му минаваше от само себе си.
След малко отивам в магазина.
Още нямаме зъбче.
Иначе днес и пуснахме една урина и има някакви кристали пикочна киселина. Ще и дават тези дни повече водичка и ще видя дали ще има подобрение на зачервяването, защото може и от тях да се е получило така.

# 1 522
Момичета искам да направя подарък на свекървата за рождения и ден - да и направят някъде масаж на лицето, някакви маски да и сложат. Препоръчайте някакво студио където да има процедури за по-възрастни жени (на 50 е). Ако знаете и някъде където примерно мога да платя процедурите, които избера и те да ми дадат ваучер, който да може да се използва в последствие ще е още по-добре.  Simple Smile

# 1 523
  • София / Пловдив
...
полуботи за момчета 28-29-30 има няколко модела, всички много хубави, цветове кафяви, тъмносини, сиви, черни, бежави. цена 35-38лв. ...

Случайно да си мернала дали има избор за девойки от гореспоменатите номера?

# 1 524
Аз съм доволна от това студио. Масажа им е страхотен, правих си ароматерапия там, а също и  спа капсула.
http://www.spastudio-kadife.com/index.php

# 1 525
  • Пловдив
murvet77   bouquet!
За съжаление, с това раб. време ни можем да стигнем в Примиджи преди да затворят. Ще заложа на Мечо Пух. Ако някой иска да проверя нещо там, да казва...  Wink Сигурно утре ще ходим натам.

# 1 526
  • София / Пловдив
Днес бяхме в Мечо Пух - боти и ботушки за момчета 28-30 номер има в няколко варианта /в тъмно синьо, в черно и в кафяво видях/. Девойките са по - ощетени от към модели  Wink Цените са от 35лв. за ботичките до 48лв. ботушите.

А случайно там да слагат гел на ноктите и да си изпробвала? Че на сайта им не пише.
И в темата в КМ питах, ама да си кажа и тук:

Търся си проверена маникюристка за гел на ноктите /по възможност в центъра/. И ако може да ме ориентирате в цени - за първоначално слагане и за поддръжка след това!

# 1 527
Аз съм доволна от това студио. Масажа им е страхотен, правих си ароматерапия там, а също и  спа капсула.
http://www.spastudio-kadife.com/index.php

Мале супер ми изглежда Hug
Даже има и карти за подарък. Точно каквото ми трябваше  bouquet

Иначе от кога работи това студио?

# 1 528
Бенджи 2710 , ето тел.а на управителя, може да се разберете да те чака. Иван Искренов 0889 22 08 13.
bim_bam , не съм обърнала внимание, но може да се обадиш на горния тел и да питаш. Peace

# 1 529
Момичета, някоя от вас има ли желание да гледа демонстрация на Рейнбоу. Ако се интересувате ми пишете на лични, за да ви обясня как протича. Ако не сте гледали досега, предполагам, че ще ви е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт