Къде в Пловдив??? - 3

• 159 805
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 500
Аз в понеделник мога да питам за раб,време на склада на Примиджи. утре не работят доколкото знам.

# 1 501
А в този фитнес има ли женски уреди? Може и аз да взема да се включа Grinning
Иначе аз го видях отвън преди 1 седмица, но вече са ти написали че е точно малко след Еконт-а.

А я дайте някакви отзиви за този фризьорски салон - Белисима или някой друг в района.

# 1 502
  • Пловдив
Фитнесът е малък, но уютен. Има комбинирани уреди за всички. Две пътечки, два велоъргометъра. На мен ми е удобен и за това от време на време ходя там, но иначе има далеч по оборудвани фетнес зали.

# 1 503
  • Пловдив
Аз я купих от аптеката на Гранда последно пастата Ненедент! Peace

И в аптеката до кафе Авеню до Света Петка я има  Peace

# 1 504
Момичета, препоръчайте ми дерматолог, че на детето зачервеното отдолу не минава вече 10-тина дни..

# 1 505
Мога да ти препоръчам д-р Ж. Матева. Кабинета й е в Смирнески. Аз съм доволна от нея, може да намериш телефона й в обявите за лекари на в. Марица.
Дано се оправите скоро. Praynig

# 1 506
Момичета, препоръчайте ми дерматолог, че на детето зачервеното отдолу не минава вече 10-тина дни..

Пробва ли с Универтан?

# 1 507

Пробва ли с Универтан?
Това какво е? Simple Smile
Пробвах със здраве, судокрем, на мустела един при подсичане, себамед, едно с некви стероиди(против гъбички се води)- Певизон - педито ни го изписа. При нас обрива е отпред и настрани, на дупето няма. Утре ще се пробвам да взема урина за изследване.

# 1 508
  • Пловдив

Синът ми получаваше страшни обриви лятото от памперси - водят го памперс-дерматит. Единственото нещо което му помогна и 2-те години беше Тридерм (съдържа гентамицин). Нанася се 2 пъти дневно много тънко. На 3-тият ден все едно нищо е нямало. И пробвай да смениш марката памперси.

# 1 509

Синът ми получаваше страшни обриви лятото от памперси - водят го памперс-дерматит. Единственото нещо което му помогна и 2-те години беше Тридерм (съдържа гентамицин). Нанася се 2 пъти дневно много тънко. На 3-тият ден все едно нищо е нямало. И пробвай да смениш марката памперси.
Смених ги още миналата седмица, не ползвам и мокри кърпички. Частният ни педи също каза Тридерм(без обаче да види наживо обрива), но аз бях минала през държавната и вече бях взела Певизона. Ще взема да купя и този Тридерм, но ми се иска първо да я види дерматолог. Тридермът и той май е с тези стероиди, нали?

# 1 510
  • Пловдив Белащица
Аз в понеделник мога да питам за раб,време на склада на Примиджи. утре не работят доколкото знам.
Ще съм ти много бладогадрна. Доста далече ми се пада, идвам от другия край на града и поне да ги хвана в работно време.

# 1 511
  • Пловдив
murvet77, ще ти бъде ли удобно, да погледнеш в складчето на Примиджи, дали имат зимни боти за момче №29-30? И цените им.   bouquet
А дали работят още до 19.00ч. вечер? Щото иначе ми е невъзможно просто да ги хвана...

Да знаем дали да ходим до там или директно към "Мечо Пух".

# 1 512
Бенджи 2710, под зимни боти да разбирам ли полуботи малко над глезена, и вътре с каракул или без?утре ще отскоча, на съседната улица ми и веднага ще пиша.  Peace

# 1 513
Фитнесът на мен не ми харесва (лично мнение)  Peace. Има и женски уреди , но е много малко помещението, а много хората.
За салон Белисима мога да изкажа мнение, защото го посещавам. Фризьорката е добра, но само за издухване, маникюристките са отлични. За козметичката-незнам, но като видях племенницата и (май такава и се пада) с какви пъпки стискани беше, щях да падна. Та затова ме е страх да ида при нея. Солариумът ползвам също-доволна съм от него.

ПП: Знам, че ползват хубава боя за коса. От скоро работят с нея.  Peace

JeniB, аз взимам на малкия един крем, който ми го правят в аптека "Марица". Много съм доволна. Върнахме се от болницата с "маймунски" задник. За 2 дни нямаше и помен от червеното дупе. Ако мислиш, че ще ти свърши работа ми пиши и ще ти пратя съставките на кремчето (от рецептата)

# 1 514
  • Пловдив
И полуботи стават, може и да имат каракул, може и да нямат. Просто дали имат изобщо нещо наш номер, за да знам, дали да ходим до там, щото сме на работа и няма да успеем да хванем и двата магазина в един и същ ден.

murvet77  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт