Къде в Пловдив??? - 3

• 159 825
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 485
Този трябва да е, Малта   bouquet ще пообиколя да видя къде е, може би е към малките номера на Беласица - по-надолу от офиса на Еконт ...

# 1 486
Момичета, дали сте виждали продукти на фирма Kerakoll  http://www.kerakoll.com/pol/exit.asp? Търся лилава фугираща смес.

# 1 487
  • София / Пловдив
valeria1, в Баумакс гледала ли си?
Там пространството е огромно и общо взето има всичко.

# 1 488
  • Anywhere
Ами пада се зад централна гара! Като идвате от бетонния мост, на светофара на Била завивате надясно! Карате само направо по Акад Петър Динеков! Малко след завод Балкантескт се намира тая борса входа е точно до един голямпарк!
Абе нищо няма да разбереш ето линк от БГ Мапс http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f6fb02a2035a293bf88530c85b6bd4 … mp;Map25_21.y=198

# 1 489
bim_bam , благодаря  Hug!

# 1 490
  • Пловдив
Момичета а някой да знае къде се продава пастата за зъби Ненедент.
Весито ми каза на понеделник пазара в Марешки аптеката,но разпитва,за някоя по удобна,че сега съм без кола  ooooh! а оня ден питах поне в 15 аптеки,днес пак в още 4 и няма и няма..... newsm78

# 1 491
Аз я купих от аптеката на Гранда последно пастата Ненедент! Peace

# 1 492
Този трябва да е, Малта   bouquet ще пообиколя да видя къде е, може би е към малките номера на Беласица - по-надолу от офиса на Еконт ...

Пиши като разбереш кьде е точно или дай адреса,ако го намериш да го видим в бг-мапс,че и аз се интересувам от нещо в този район.

# 1 493

Пиши като разбереш кьде е точно или дай адреса,ако го намериш да го видим в бг-мапс,че и аз се интересувам от нещо в този район.
Аз го знам този фитнес, обяснавям -от Богомил от посока стадион Христо Ботев тръгване към Бейби Ленда или Вердито на Петко Де Петков-та там сега са разкопали точно за ново кръгово движение-точно преди разкопаното-на спирката на номер 9, където има кухня на Богомил-завивате в ляво-улицата е Сан Стефано-продължавате 30-40 метра и точно от ляво има една аптека под една кооперация-та в тази пресечка-то по-скоро е една чупка между блоковете е и фризьорски салон Белисима, там е и на Еконт офиса-та продължавате по нея и стигане до една площ с няколко люлки и пързалки зад блока-там в дясно на ъгъла на кооперацията  е фитнеса, но дори и да не го намерите във фризьорския салон ще ви упътят според мен! Успех!

# 1 494
ORHIDEA   bouquet много ми е близо - сетих се  ... време е да разкърша кръшна снага  Crazy

редактирам се - това трябва да е адресът:

Спортен клуб Мацъл арт

телефон: 032 / 626 576
работно време: 7 - 22 без почивен ден
силови уреди, сектор за кардио дейност, сауна, солариум, масаж

# 1 495
  • Пловдив Белащица
Весито ми каза на понеделник пазара в Марешки аптеката,но разпитва,за някоя по удобна,че сега съм без кола  ooooh! а оня ден питах поне в 15 аптеки,днес пак в още 4 и няма и няма..... newsm78

В две аптеки съм питала и в двете имаше. Едната е срещу бившия Марс в Кичука, другата е в подлеза на гарата. Във втората има и с накрайник, и без четка, съответно с флуор и без флуор. От първата съм купувала с накрайник.

# 1 496
  • тук-там
ORHIDEA   bouquet много ми е близо - сетих се  ... време е да разкърша кръшна снага  Crazy

редактирам се - това трябва да е адресът:

Спортен клуб Мацъл арт

телефон: 032 / 626 576
работно време: 7 - 22 без почивен ден
силови уреди, сектор за кардио дейност, сауна, солариум, масаж

да - точно там е - труден за откриване - защото улицата е без изход към богомил- свършва в задния двор на блоковете. айде да се комбинираме - и аз съм му хвърлила око - щото живея на богомил - но сама не ми се ходи- пък другите дружки - я тотал, я в друг квартал- еми не ми се ходи толкова далеч - така че ако има навити за компания - аз съм за!

# 1 497
  • Пловдив Белащица
Някой знае ли работното време на складчето на Примиджи? Дали работят събота и неделя?!

И ако някой е ходил скоро, дали има ботушки и ботички?

# 1 498
  • Пловдив
Аз я купих от аптеката на Гранда последно пастата Ненедент! Peace

В две аптеки съм питала и в двете имаше. Едната е срещу бившия Марс в Кичука, другата е в подлеза на гарата. Във втората има и с накрайник, и без четка, съответно с флуор и без флуор. От първата съм купувала с накрайник.
Благодаря Ви много ще видя в Кючука ,че ми е по-удобно  Hug

# 1 499
Wild_rabbit, аз сигурно съм на 100 метра от вас  Mr. Green но мога да се включа към 18 ч., щото няма кой да гледа дребуса, и само в понеделник, сряда и през петък, че мъжо е на английски в останалите дни  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт