Къде в Пловдив??? - 3

• 159 860
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Пловдив Белащица
Аз съм се наканила малката като се наспи да идем до Форума и ще видя в Геокса. Лубрикант, това е до големия аутлет на втория етаж.

# 1 606
Манго, мерси.   bouquet
А да знаете нашите Малл'ове кога ще отварят врати  и дали ще има нещо качествено или както в Гранда ще са?

# 1 607
  • София / Пловдив
Аз съм се наканила малката като се наспи да идем до Форума и ще видя в Геокса. ...

Моля те, виж освен детските, в какви граници се движат цените на ботушите като за нас и дали има нещо хубаво.

# 1 608
  • София
Манго, мерси.   bouquet
А да знаете нашите Малл'ове кога ще отварят врати  и дали ще има нещо качествено или както в Гранда ще са?

Ето виж тук:][www.stroitelstvo.info] . Така се радвам, че няма да са магазини а ла Гранда или а ла Форума. Grinning

# 1 609
  • Пловдив Белащица
Аз съм се наканила малката като се наспи да идем до Форума и ще видя в Геокса. ...

Моля те, виж освен детските, в какви граници се движат цените на ботушите като за нас и дали има нещо хубаво.
Извинявай, но бях излезла вече като си писала. Погледнах само за момчешки 31-32 имаше един модел боти с връзки от пред (според мен даже грозни, аз не бих купила такова нещо) за 99 лв, кожени, кафяви и черни имаше. И тип апрески в черно и оранжево, ако не се лъжа (много бързах, че закъснявах, а отивахме на гости и не се загледах много) на 89 лв., те ми хванаха окото на пръв поглед.

# 1 610
Манго, много ти благодаря, значи няма смисъл, с връзки нищо не купувам , не иска да ги носи.   bouquet

# 1 611
  • гр. Пловдив
Момичета, търся лактогонен чай, но не от този на Хип, а от българския. Обиколих доста аптеки, но уви, все на камък удрям. Някой може ли да ме ориентира къде да потърся?

# 1 612
Zwetellina, не знам от кой квартал си, но аптеката, която се намира точно до "Мечо пух" редовно е заредена с този българския чай.

# 1 613
  • гр. Пловдив
nino4i благодаря ти! А за кой м-н Мечо Пух става въпрос? Този в Кичука ли? Ако можеш да ми дадеш карта ще съм ти много благодарна!   bouquet

# 1 614
Да, за този в Кичука.Сега ще опитам да дам и карта, ама не знам дали ще успея  Embarassed

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=96071f186a4f130dcd84282b8ff5e7 … &x=17&y=8

# 1 615
  • гр. Пловдив
nino4i до него се намира хранителен магазин Триумф нали?

# 1 616
Да, Zwetellina, точно там, сега като казваш се сетих и аз, че там е Триумфа.

# 1 617
  • Пловдив
мами има един нов детски магазин срещу градската градина.има някои БГ дрешки,но има и много от ларедута,но на БОМБАСТИЧНИ ЦЕНИ
 ефтината дудунка  е на 42 лева-в сайта сега е 16.ето тази:
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324 … tegoryid=23112482
 едно детско яке ,ето това беше и то над 40 лева
 http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561& … tegoryid=23112482
просто нямам думи
така,че ако си харесате нещо и на него пише laredoute ,препоръчвам ви да си го поръчате от сайта директно

Специално отидох да го видя този магазин! Ами,честно казано,мен много ме устройва,че видях наживо как изглежда рошавото яке,което се чудих дали да поръчам на малката от Ла Редута. Party Не мисля,че цените са бомбастични,ходила съм с мой познат да зарежда дрехи от софийските Илиенци и ми направи впечатление,че това което се продава в нашите магазини на дребно е 3-4 пъти по скъпо от цените на едро там,при това става въпрос за китайски дрехи.Та в този ред на мисли по-добре да продават френски дрехи на двойни цени,отколкото китайски на четворни,както е на повечето места.
 И докато провеждах промишлен шпионаш,  Wink видях,че имат пантофки ZETPOL,който се убих да търся в Пловдив и накрая поръчах на майка ми да ми вземе от София.Така че,в крайна сметка аз съм много доволна от съществуването на това магазинче!Лично мнение. Flutter

# 1 618
Golden girl,на Капитан Райчо,точно където има едно магазинче за копчета,след него завиваш веднага в дясно и там има един магазин за детско бельо и до него има магазин за пантофки (продават само на ZETPOL),аз редовно купувам от там и съм много доволна  Peace
Дано съм ти била полезна,незнам дали го обясних много добре,но дано си ме разбрала  Embarassed

# 1 619
Момичета, търся лактогонен чай, но не от този на Хип, а от българския. Обиколих доста аптеки, но уви, все на камък удрям. Някой може ли да ме ориентира къде да потърся?
Аптеката след тунела правят собствен Peace  Вземи си от него. 6 и нещо струваше 500гр мисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт