Къде в Пловдив??? - 3

• 159 787
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 590
Момичета, да знаете къде в Тракия продават шишета на Авент? И не само шишета де изобщо продукти на тази марка. Благодаря.

В Премама и в Сани ,има и в Хиполенд,зависи в коя част на Тракия си .

bouquet за бързия отговор купихме вече шишетата Simple Smile страшна си Hug

# 1 591
Да имате идея портбебе откъде може да се купи (отделно от количка) и на прилична цена  newsm78

Elfita,благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:50 от Туранага_Санka

# 1 592
  • Пловдив
Туранага_Санka ,гледах порт бебе в Хиполенд.Не помня цената,но си беше прилична

# 1 593
  • Пловдив Белащица
Къде има магазини за играчки, с повечко играчки и на прилични цени - без Хиполенд, Вис Виталис и МЕТРО. Говоря за свестни играчки, а не от типа "Всичко за 1 лев".

# 1 594
  • Пловдив
Джони,  Пепи благодаря ви newsm74    сте!

# 1 595
  • Някъде там...
anabelka пусни нова тема , че тази много страници стана  ooooh!

И кажете къде има вече коледни намаления  Mr. Green

# 1 596
  • София / Пловдив
Къде има магазини за играчки, с повечко играчки и на прилични цени - без Хиполенд, Вис Виталис и МЕТРО. Говоря за свестни играчки, а не от типа "Всичко за 1 лев".

В Бонжур  Peace
Има и ужасно скъпи там, но има и такива, които са на същите цени, като в останалите магазини. Даже цените на някои Барбита например /че ние сме на тази вълна/ са с 2-3 лв. по - ниски, в сравнение с другите магазини.

# 1 597
  • Пловдив Белащица
Благодаря ти, там не съм влизала скоро.
Аз по-конкретно се оглеждам за нещо от рода на кухня, център за почистване, пазарска количка с продукти (без магазин)... В Баумакса имаше кухня и момчешки център с отвертки разни на около 40-60 лв, но не се загледах много. Но като тръгна да търся поне да намеря нещо

# 1 598
Някой знае ли в склада на Mymoza, на Брезовско шосе, дали продават на дребно и какви са им цените?

# 1 599
  • Пловдив
Някой знае ли в склада на Mymoza, на Брезовско шосе, дали продават на дребно и какви са им цените?

Продават на дребно, да, но и цените са им почти като в магазините. Обаче пък има огромно многообразие от модели и размери. Преди всеки сезон оттам зареждам с бодита за малкия, много съм доволна от качеството и дизайна им.
Имат и много други неща де, не само бодита. Заслужава си да се посети  Peace

# 1 600
  • Пловдив
Вчера открих, че във Форума има едно магазинче само с дървени играчки - Пинокио. Къде съм бляла, ама не го бях видяла до сега  ooooh!Детските театри, кукленските къщи и магазини са на промоция. И има страшно интересни неща, за привържениците на играчките от естествени материали Simple Smile

# 1 601
 lubricant , а в Геокса има ли ботуши за момчета 31-32 номер и цена ако може да хвърлиш едно око като отидеш. Аз съм в Кършияка и  ако има нещо искам да дойда.   bouquet

# 1 602
bugaboo, благодаря за отговора  bouquet

# 1 603
  • Пловдив
lubricant , а в Геокса има ли ботуши за момчета 31-32 номер и цена ако може да хвърлиш едно око като отидеш. Аз съм в Кършияка и  ако има нещо искам да дойда.   bouquet

Ако ми кажеш това пък къде е.... Blush

# 1 604
Във Форума в Тракия на 2-я етаж има аутлет на Геокс.

Общи условия

Активация на акаунт