Къде в Пловдив??? - 3

• 159 593
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Пловдив
Някой виждал ли е по пазарите или на друго място сушени чушки  newsm78?
Миналата година взимах от Четвъртък пазара. Голям избор имаше.

# 1 771
  • София / Пловдив
Femme, мерси за инфото!
Не, не като връхна дреха, ами вместо жилетка например. С риза или друга блуза, пък отгоре с якенце  Simple Smile Май ще взема да се пробвам.

# 1 772
  • до Пловдив
запис
 Hug

# 1 773
  • Пловдив
Благодаря много за инфото за магазин CHICE!!!

Днес го открих..... има интересни неща зад Халите е.... имат и в сайта качена колекция ...
http://www.choice.bg/index.php?page=collections&col=11&m … de=0&item=149

# 1 774
Момичета, с удоволствие ви съобщавам, че Тон Бонбон 2 е вече факт.
Добре дошли сте по всяко време, тъй като има обособени отделни зони и дори и да има рожден ден, децата могат да  играят  в друга зала.
Тон Бонбон 2
Ул. Висла №2 – Пешеходен мост на Новотела,
/зад дома на Модата и Красотата, до Имарет Джамия/
270 кв м Закрита площ - Детско Царство
150 кв м Обезопасена Лятна Градина
Единствена за града Baby Zone – 0-3 години, оборудвана от Little Tikes и Fisher Price
Щурилня - 4-10 години – два безопасни детски лабиринта и стени за катерене,
костюми, прически, детско тату, осветление и музика
 Учебна занималня – 1-4 клас!
Самостоятелна Уикенд Арт Работилница 3-10 години
Лесен достъп от целия град, удобно паркиране
Функционален и луксозен родителски кът
тел 625 902, 0887767054

# 1 775
  • Пловдив
Чудесна новина, децата  ни имат нужда от такова място, скоро ще те посетим !
Сигурна съм, че ще е страхотно smile3501

# 1 776
Честито и от нас.   bouquet

# 1 777
Момичета търся хавлиени халати ама голям размер за пълен човек и по възможност не много скъпи че се ошушках вече покрай празниците.

# 1 778
Момичета търся хавлиени халати ама голям размер за пълен човек и по възможност не много скъпи че се ошушках вече покрай празниците.

# 1 779
  • Пловдив
Хавлиен халат купих от Иаск - датския магазин срещу метро, до хиполенда по 20лв са за размери не знам аз взех S

# 1 780
  • Пловдив

В Халите на най-долният етаж. Халатите са БГ и Турски и на добри цени. Оттам сме взимали за наш доста едър приятел.

# 1 781
Момичета, с удоволствие ви съобщавам, че Тон Бонбон 2 е вече факт.
Добре дошли сте по всяко време, тъй като има обособени отделни зони и дори и да има рожден ден, децата могат да  играят  в друга зала.
Тон Бонбон 2
Ул. Висла №2 – Пешеходен мост на Новотела,
/зад дома на Модата и Красотата, до Имарет Джамия/
270 кв м Закрита площ - Детско Царство
150 кв м Обезопасена Лятна Градина
Единствена за града Baby Zone – 0-3 години, оборудвана от Little Tikes и Fisher Price

Супер. Успех на новия център Simple Smile
Някъде има ли снимки да видим? А в зоната за бебета такива като моята на възраст 8-9м с мен ли трябва да е или може да я оставя за 1-2часа ? Laughing

# 1 782
  • Майничка

В подлеза на Понеделник пазар, като се качиш по стълбите от страната на Главната, над магазина за детски дрехи, има един магазин, в който продават на килограм, цените са много прилични, а качеството е добро.

# 1 783
Каспър, честито за новия център. Много, много успех и радостни дечица ви желая. Много е хубаво, че има Baby Zone и мисля, че скоро ще ви посетим.

беба28, аз скоро купувах халати за мен и мъжа ми. Ние винаги си вземаме на Панагюрище, защото най-ни харесват. От тях има големи размери, и мъжки, и дамски. Дори предлагат размер гигант за наистина големи хора. Цените са към 35-40 лв. Аз съм от Кичука и тук се намират на няколко места, така че ако проявяваш интерес, ще ти обясня по-подробно.

# 1 784
Каспър, и от мен честито за новия център и успех в забавляването на малчуганите!  bouquet

И аз исках да питам за Бейби зоната ... децата може ли да са с родителите или става само за почасово забавление докато мама и тати пазаруват?
Сори за глупавия въпрос, но досега не сме били в подобен център и тепърва се ориентираме в нещата... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт