Къде в Пловдив??? - 3

• 159 562
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Пловдив
Каспър ЧЕСТИТ НОВ ЦЕНТЪР!!! Много успех ти желая, градът ни има нужда от такива забавления за деца....а и спокойствие за родителите!!!

# 1 786
  • Пловдив
Честито на Каспър и всички дечица за новия център.С удоволствие ще го уважим! Hug
Аз съм била в магазина на Sprider в София,много неща ми харесаха,защото тогова имаха намаление 75 %,това беше в края на лятото.При това условие качеството се ядва. Wink

# 1 787
  • Пловдив
Честито и от мен за новия център на Каспър. Интересно ми е какви за забавленията като за нас дребните  (1,6 г.) Grinning ?

# 1 788
Момичета, помагайте.Къде има голямо разнообразие на PC игри(uefa champions league по-специално търся,новите версии).
Каспър успех на новия център   bouquet

# 1 789
Момичета, помагайте.Къде има голямо разнообразие на PC игри(uefa champions league по-специално търся,новите версии).
Ми в Пулсар. Намира се в Капана, като тръгнеш по уличката отстрани на Халите стигаш до 2 фризьорски салона и завиваш наляво и ще видиш магазина. В Гранда също има - долу при Санито.

# 1 790
  • Пловдив
И от мен честито ! Каспър   bouquet
успех и много детски усмивки в него:)
И аз чакам инфо за бейби зоната,макар че и да не става да го оставим пак ще ви посетим  Mr. Green

# 1 791
Във Форума в Тракия на 2-я етаж има специален магазин за игри, доставят и по каталог.

# 1 792
Помагайте, търся хубави детски чорапогащници, и по-точно ми трябва черен.Бях купувала от Вис Виталис, един много хубав, с много ликра , но вече няма от тях.  Ако някой е видял някъде да сподели

# 1 793
  • Пловдив

Мисля че и в 2-те Санита също има. Магазините са си отделно - в това на центъра е преди да влезнеш в Сани отдясно, а в Тракия е към касите на редицата с външни магазини Wink

# 1 794
Благодаря ви много за бързите отговори   bouquet

# 1 795
  • Пловдив
Пулсар и Мултирама  Peace

# 1 796
  • София
Бях обищала да срожа снимки от детските сладки, които поръчах в сладкарница "Амброзия" за коледното ни тържество. Цената е 6.80лв. за килограм. Ето и снимките, може би са малко размазани, тъй като ги снимах през фолиото.

# 1 797
  • Пловдив
mamasvetla, не са лоши, но аз предпочитам сама да си ги направя. Ето ги част от моите, които бяха за детски дом в Пазарджик заедно с една торта Wink Ако не бях толкова заета, когато питаше, щях да поема и твоите  Simple Smile

За мен детски означава ярки  Mr. Green

# 1 798
Каспър успех на новия център    bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 1 799
Пепи супер са. И аз се радвам на шаренко Grinning От къде купуваш такива звездички и перлички?

Общи условия

Активация на акаунт