Къде в Пловдив??? - 3

• 159 384
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 845
Търся лаптоп костенурките нинджа, направо вече се побърквам. Дали сте виждали някъде ?

# 1 846
  • Пловдив
Търся лаптоп костенурките нинджа, направо вече се побърквам. Дали сте виждали някъде ?
Провери ли в Метро ?Има го в каталога.Мисля ,че има и в Хополенд.

# 1 847
  • на майната си
Някой да знае къде мога да намеря ученически пособия на WinX/Уинкс/ - двуетажен моливник специално търся Simple Smile и аксесоари за бебе бебе - Chou chou

# 1 848
Някой да знае къде мога да намеря ученически пособия на WinX/Уинкс/ - двуетажен моливник специално търся Simple Smile и аксесоари за бебе бебе - Chou chou
В Хипото има WinX аксесоари.

# 1 849
  • Майничка
В Гранда, на І и ІІ етаж също има магазини със сума Уинкс-ки неща.

# 1 850
Опитвам се да намеря на сина ми(6 год.) термо дънки или панталон.Обиколих доста магазини,но ако изобщо имат нещо по-дебело,то това са няколко модела китайски ,които изобщо не ми харесват.Не знам с какво ще го обувам като стане още по-студено

# 1 851
  • София / Пловдив
Термо панталони има във Вис Виталис. Не знам колко са хубави, но поне не са китайски  Wink

# 1 852
Опитвам се да намеря на сина ми(6 год.) термо дънки или панталон.Обиколих доста магазини,но ако изобщо имат нещо по-дебело,то това са няколко модела китайски ,които изобщо не ми харесват.Не знам с какво ще го обувам като стане още по-студено
И аз търся същите панталони, но за момиченце на 2г. и 3м. Досега попадам само на китайки или турски,с по-тънка подплата,ама не ми харесват изобщо  Sad
Последно ми казаха,че сега от понеделник щяло да има зареждане,дано да е вярно,че за по-голям студ и ние си нямаме панталони Rolling Eyes
Ако някои е купил вече от някъде,моля да сподели  Praynig

# 1 853
Взех миналата седмица термопанталон от ТЦ до Санито на втория етаж.

# 1 854
 newsm78 Къде ги водите с тия термопанталони?
В Пловдив такъв голям студ не съм видяла Simple Smile Слагам чорапогащник ако падне под 0 и толкова Simple Smile

Иначе в Гранд-а горе съм виждала, ама мисля че бяха по 25-35 лв  Thinking

# 1 855
duhi_puhi,то и аз не съм виждала такъв голям студ (и изключение на януари 2006г.,когато беше адски студ),но ми се иска да взема поне един термопанталон да има за всеки случай  Laughing
В сряда живот и здраве съм в Гранда  Hug Peace

# 1 856
Оооо, този студ го помня Simple Smile Тогава точно бременеех.. и беше уууужас  ooooh!

# 1 857
  • Пловдив
Оооо, този студ го помня Simple Smile Тогава точно бременеех.. и беше уууужас  ooooh!
Даааа, 20 дни бях затворник в нас заради студа  Sad

# 1 858
Във Вис Виталис има. От там купих на малката, но имаше и по-големи номера.

Има го в каталога на Хиполенд, но не съм обръщала внимание в магазина  Peace

# 1 859
Момичета, от доста време търся кош за играчки Мечо Пух. Някой виждал ли е случайно някъде? Цялата ни стая е с Пуховски неща, но коша ни се опъва и не откривам никъде

Общи условия

Активация на акаунт