Къде в Пловдив??? - 3

• 159 895
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 240
Аз да се отчета за бельото- Рамбо беше затворен вече като тръгнах да купувам, та съвсем случайно по пътя видях магазинче на Гладстон, срещу Палмите. Много хубава нощничка купих от там, сатенена, класика- черно и червено. Снощи го подарих и много я хареса   bouquet

# 241
 Здравейте момичета! Съвсем случайно чух за концерта на Георги Христов, но нищо повече не разбрах. Може ли да ми кажете кога, къде ще бъде концерта и къде продават билети! Предварително много благодаря   bouquet

# 242
  • гр. Пловдив
Здравейте момичета! Съвсем случайно чух за концерта на Георги Христов, но нищо повече не разбрах. Може ли да ми кажете кога, къде ще бъде концерта и къде продават билети! Предварително много благодаря   bouquet
Чичко Гугъл всичко знае: http://www.kafene.bg/index.php?p=article&aid=2945  Peace

А аз да попитам, от къде да купя памперс бански на моята принцеса? Май някой беше попитал, но така и непрочетох отговора.

# 243
Здравейте момичета! Съвсем случайно чух за концерта на Георги Христов, но нищо повече не разбрах. Може ли да ми кажете кога, къде ще бъде концерта и къде продават билети! Предварително много благодаря   bouquet

Концерта ще е на 29 май в Античния театър,билети продават на главната-близо до Дриймса,цената е 10 лева  Peace

# 244
Аз да попитам къде има тънки анцузи за 2-3 годишни госпожици  Laughing,обиколих на много места и има само дебели  Sad
Ако някой е видял някъде да казва  Joy Joy

Памперс гащи има във Вис Виталис  Peace

# 245
  • Пловдив
Аз да попитам къде има тънки анцузи за 2-3 годишни госпожици  Laughing,обиколих на много места и има само дебели  Sad
Ако някой е видял някъде да казва  Joy Joy
....
Тънки анцузи, не-ватирани, трикотажни, евтини са /4 лв./, идеални за игра, имаше различни цветове и размери, на дъщеря ми /еее тя е голяма вече, ама имаше и много малки/ взех едно цикламено, тя много го хареса, от едно магазинче, фирмено, производители са...
Сега ще се опитам да обясня къде се намира: по бул."6-ти септември" вървиш от площад "Съединение" към ресторант "Стадиона", от страната на площад "Съединение" е, на един ъгъл...ще пусна линк с местоположението, не съм сигурна за номера, но там някъде е:

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=5ace7e8997c9a28bae4b6a7e9e133f … &strcomplid=3

# 246
bendji2710,страхотна си  Hug,точно утре имам работа към Ресторант Стадиона и непременно ще проверя  Grinning
Благодаря ти  Heart Eyes

# 247

Концерта ще е на 29 май в Античния театър,билети продават на главната-близо до Дриймса,цената е 10 лева  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 248
Здравейте мами от Пловдив!Искам да питам някоя от вас знае ли къде се намира магазин Premaman в Пловдив?Имам точния адрес от едно бебешко списание,ама този квартал Тракия ми е "тъмна Индия" Wink ,а и с ориентацията не съм особено добре Embarassed.За улеснение мога да цитирам:жк.Тракия,ул.'Димитър Ризов"1,бл.194 Thinking

# 249
Момичета кажете знаете ли кьде и каква организация ще има за 1 юни?

# 250
  • София / Пловдив
Креми, копирам ти от една друга пловдивска тема:

При мен в Тон Бонбон ще има програма
Първата от 10:30 до 13:00 и втората от 16:00 до 19:00  - игри в центъра, клоуни, рисунки по лице, скачане на батута, балони...
Игрите са подходящи за деца над 3 години, за тези под 3 години - обща игра.
Цената е 5,99 лв на час, само за този ден. Без предварителни записвания.

# 251
  • Пловдив
Помагайте мами!
Колата ни има нужда от ремонт, Нисан Примера комби 2000г. е, не можем да намерим никъде авточасти. В специализирания сервиз на Нисан ни казаха, че не ремонтирали толкова "стари" коли... newsm78
Ако някой може да помогне с инфо...Ако се е сблъсквал някой с подобен проблем.
Може и да не е в Пловдив, единствения ни вариант засега е да ни ги донесат от Солун, Гърция.
Благодаря!    bouquet

# 252
  • гр. Пловдив
...
А аз да попитам, от къде да купя памперс бански на моята принцеса? Май някой беше попитал, но така и непрочетох отговора.

...
Памперс гащи има във Вис Виталис  Peace
Знам ги тези, но на мен за вода ми трябват. В смисъл като бански. Знам, че има такива , но къде да ги намеря? newsm78
И друго да попитам:
Къде правят фото чаши /снимка върху чаша/? Проверих във фото Пинк, но там неправят такива неща.

# 253
Точно вьв Вис Виталис има папмерс бански.

# 254
И друго да попитам:
Къде правят фото чаши /снимка върху чаша/? Проверих във фото Пинк, но там неправят такива неща.

Имало някакво фото на бул Христо Ботев до военна болница. Там знам, че са правили чаши със снимка.

Здравейте мами от Пловдив!Искам да питам някоя от вас знае ли къде се намира магазин Premaman в Пловдив?Имам точния адрес от едно бебешко списание,ама този квартал Тракия ми е "тъмна Индия" Wink ,а и с ориентацията не съм особено добре Embarassed.За улеснение мога да цитирам:жк.Тракия,ул.'Димитър Ризов"1,бл.194 Thinking

Виж в Бгмапс-а. Улицата е зад стадион Локомотив точно, но номера на блока не ми излиза. Тя продължава и през Асеновградско шосе, към новия надлез, но видях, че номер 1 е зад стадиона. Ако го намериш пиши добре ли е зареден, има ли интересни неща...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт