Къде в Пловдив??? - 3

• 160 028
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 285
  • София / Пловдив
В аутлета на Сара пен често няма номерация. Каквото и да съм харесала до сега, все няма моя номер  Confused Иначе цените са супер, особено сравнени с тези в нормалния им магазин Wink

# 286
Къде се намира този аутлет?

# 287
Привет момичета!Искам да попитам къде се намира Хари Потър-детски център?

# 288
Здравейте момичета, искам да попитам къде в Пловдив продават продукти на Кенгору освен в Бейбиленд?
Благодаря предварително   bouquet

# 289
  • Някъде там...
Къде се намира този аутлет?
Точно срещу гробищата има една пресечка със стълбички и там малко по-надолу , в една нова кооперация. 

Здравейте момичета, искам да попитам къде в Пловдив продават продукти на Кенгору освен в Бейбиленд?
Благодаря предварително   bouquet

Аз съм виждала почти навсякаде- Хиполенд, Вис виталис, на илиенци, в един склад на Малката търговия.

# 290
mamasvetla   bouquet ще ги разгледам днес.

kremena ще се постарая да го открия по обясненията на MimSss Мисля че се сещам къде се намира
  bouquet

# 291

[....Точно срещу гробищата има една пресечка със стълбички и там малко по-надолу , в една нова кооперация. 
От коя страна горе-долу,че е обширен района срещу гробищата,някъде по "Мария Луиза " ли?Благодаря предварително Simple Smile

До Втора Поликлиника (кръстовището на "6.септември" и "В. Априлов").Там го гледах май в някаква кооперация  Thinking

Да споделя- сенник за кола(заден прозорец) - на Чико (колелото на панаира) -6 лв. за 2 бр.  44х36 см. Биват Simple Smile

# 292
  • гр. Пловдив
Ами аз за Хитър Перът съм чувала...  newsm78

# 293

Хитьр Петьр е крьчма  Joy

# 294
  • гр. Пловдив

Хитьр Петьр е крьчма  Joy
Да бе верно.  Mr. Green
Иначе този детски център е нов и се намира до Втора поликлиника.  Peace

# 295
  • Някъде там...

От коя страна горе-долу,че е обширен района срещу гробищата,някъде по "Мария Луиза " ли?Благодаря предварително Simple Smile
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ee0a4cee12a0154e58e92c1391a0c7 … mp;Map36_28.y=176
Ето тук май беше, ако не предишната, търси тая уличката със стълбите от към улицата Simple Smile

# 296
  • София
Момичета, помагайте, търся детски сандалки за малкия. Къде ли не съм ходила, цялата главна, Форума, Хиполенда, магазинчето в Кючука, КиК и двата, Геокс - никъде няма 22 номер сандалки. Кажете какво да направя, къде още да проверя?
В КиК ми казаха, че вече нямали да получават 22 номер, изчерпан бил. Но как е възможно това-лятото те първа предстои. И скъпи, и евтини марки гледах - е, няма.
Подсетете ме- къде съм пропуснала да видя?

# 297
  • Някъде там...
 Shocked Е как няма бре, ти сега ме уплаши, че няма да мога да намеря и на моя малкия  Sick

# 298
Момичета, помагайте, търся детски сандалки за малкия. ...
Видя ли магазина за обувки в пресечката на главната след халите,посока Марица.На ъгъла е Паоло Ботичели(не в него),а в пресечката към  МВР ,вляво.(преди беше магазин за фаянс).Там имаше хубави сандалки,мисля и 22 също Simple Smile

P.S.МИНалата седмица ги видях  Peace

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 21:58 от Туранага_Санka

# 299
  • София
Ами аз се оглеждах тамо по пресечките, преди тям някъде продаваха Примиджи, обаче явно магазина вече го няма. А за този, не знаех, че има там такъв.

Аз направо съм си уплашена, миналия ден обикалях и днес преди обяд. Има тук-таме 22, но толкова грозни, че и да ми ги подаряват, няма да ги взема.

А някой от вас купувал ли е от Хипото Бенетон? Дали е фалшив Бенетон?

Общи условия

Активация на акаунт