Къде в Пловдив??? - 3

• 159 899
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 270
И аз ще съм благодарна , ако може да ми дадеш фирмата Simple Smile

# 271
  • София / Пловдив

В Пловдив има ли магазин за обувки на фирма "Брайт"?
От каталога им в Нет-а си харесах разни неща, но не смея да поръчвам без да пробвам.

# 272

В Пловдив има ли магазин за обувки на фирма "Брайт"?
От каталога им в Нет-а си харесах разни неща, но не смея да поръчвам без да пробвам.
Не, няма за съжаление  Confused

# 273
  • София / Пловдив
Ей, така се надявах да има, но да не го знам.
Отделни модели съм виждала тук - таме из магазините по "Ив.Вазов", но точно тези, които си харесах в сайта, не съм ги виждала.

# 274
Къде правят фото чаши /снимка върху чаша/? Проверих във фото Пинк, но там неправят такива неща.

Във фотото в подлеза на Тримонциум и в едно фото на бул. Христо Ботев (ако ти е удобно ще ти обясня къде точно  Wink)

А също и във фотото на колелото на гарата  - 12 лв. Става за 15 минути

# 275
фирмата е Валенти 66,утре ще проверя за всеки случай.

# 276
# 277
фирмата е Валенти 66,утре ще проверя за всеки случай.
А може ли адреса, че в гоогле ми излиза само някаква компютърна фирма с това име? Simple Smile

# 278
И аз пак с един въпрос.
Тоалета го оправих вече, ама обувки от къде  newsm78
В Паоло Ботичели имало някакво намаление, ама дали е свършило?
И къде другаде мога да поверя за по-официални, отворени обувки- черни?
 Hug

# 279
  • София
Виж за обувки във Флавия, във Гранда мгазина, имаше симпатични елегантни неща.

За бански на Делфина някой беше питал - вчера бях в ТЦ Сани, като се влез откъм хранителния магазин второто магазинче вляво се пада. Продават и бельо и банските ми се видяха само на Делфина. Като има разгледах цените, не са от най-евтините, кажете ми поне стреват ли си парите?

# 280
  • Пловдив
Сега е лято и по-отворени, черни обувки можеш да намериш във всеки магазин - аз харесвам тези на Аrise, срещу Паоло Ботичели се намира, а преди си купувах от Фадо, но напоследък развалиха дизайна и не мога да си харесам модел.

Аз питах за Делфина....установих, че във всеки втори магазин за бански има и такива на Делфина. Цените са каталожните, които са публикувани в интернет, на някои места са завишени с 2-3 лв, но е оправдано, като се има предвид, че ще ги пробваш на място. Предимство е, че горнището и долнището не са комплект, т.е. продават се отделно. Така можеш да си вземеш по-голямо горнище и по-малко долнище и обратно. Цените дали са оправдани незнам. Аз лично си харесах едни с 10-15 лв отгоре, продавачките ми казаха, че са "с класи" над Делфина (марката не помня как беше Embarassed)

# 281
  • София
Мерси много за инфото. Ще се поогледам, пък ще меря и ще видим какво ще взема. Имам време до морето.

# 282
И аз пак с един въпрос.
Тоалета го оправих вече, ама обувки от къде  newsm78
В Паоло Ботичели имало някакво намаление, ама дали е свършило?
И къде другаде мога да поверя за по-официални, отворени обувки- черни?
 Hug

Мерих страхотни такива вьв аутлета на Сара пен.

# 283
  • Някъде там...
kremena какви с цените на обувките в Сара пен аутлета? само ботуши съм виждала там , но зимата Simple Smile

# 284
Тези,които аз мерих бяха 40 лв. За други цени не помня,но нямаше нещо над 70 лв сьс сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт