Къде в Пловдив??? - 3

• 161 363
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 315
Във Гранд има разпродажба на обувките Примиджи поради ликвидация. Магазинът е на 3-я етаж. Момичето каза, че не знае кога ще работи. Каза ми между 13.00 и 15.00 ч. От малките номерации има останали. Аз доста пъти ходих до там, докато хвана отворен магазина, но днес най-накрая купих сандали на малката.

А какви са цените на тази разпродажба?

И аз купих оттам два чифта сандалки,цените са между 7-10 лв.надолу  Laughing,на мен ми каза,че ще отваря във вторник и в събота от 11.30 до 13.30  Rolling Eyes и ще има и зимни обувки и ботуши на разпродажба  Peace
Но лично аз като бях сандалки и обувки за момиченца имаше доста,но от № 23 нагоре,от № 21 и № 22 бяха останали по 1 чифт  Simple Smile,майче за момченца имаше повече  Laughing

# 316
Търся цял бански за 2 годинки,яко сте виждали къде има,моля да ми кажете  Laughing,че аз бях в доста магазини и все бикини и горнище има  Rolling Eyes

# 317
  • No Line On The Horizon
Във Гранд има разпродажба на обувките Примиджи поради ликвидация. Магазинът е на 3-я етаж. Момичето каза, че не знае кога ще работи. Каза ми между 13.00 и 15.00 ч. От малките номерации има останали. Аз доста пъти ходих до там, докато хвана отворен магазина, но днес най-накрая купих сандали на малката.

А какви са цените на тази разпродажба?

Какво да ти кажа - има сандали по 20 лв., но тези които взех бяха намалени на 45 лв.  Rolling Eyes Може би са от тазгодишната колекция и затова са на тази цена. Същият този модел в Касида е 55 лв.

# 318
  • Пловдив
fros- благодаря за инфото  Hug

# 319
  • София
Колички Джордани съм виждала и в детския магазин вътре в Сани в Тракия.

# 320
  • Пловдив
Днес ходих до магазина за детски обувки на "Колев и Колев" в Кючука - "Мечо Пух": до края на месеца има разпродажба на всички модели пролетно- есенни и летни обувки и сандали на "Колев и Колев", всички са от естествена кожа и са на цена - 20 лв за разпродажбата. Имаше много майки и деца.  Ако някой се интересува... Peace

# 321
  • Пловдив
Търся цял бански за 2 годинки,яко сте виждали къде има,моля да ми кажете  Laughing,че аз бях в доста магазини и все бикини и горнище има  Rolling Eyes
В Хиполенд погледна ли? Там видях цели бански, но не можах да преценя дали ще станат на 2 годишни, та предпочетох само долнище да взема на моята госпожица.
Между другото размерите са доста объркващи - ние сме 98 см, а носим бански за 86 см и като гледам, може и догодина да го носи. Имаме един за 104 см - е той направо й пада, а пък съм затегнала връзките острани докрай newsm78

# 322

Количка Джордани Чинкуе си купих преди две седмици от магазин Штъркел /до Руски клуб/. Зареждат с тях, но тази която взех беше последна оранжева

# 323
Благодаря ви момичета, ще проверя в Штъркела и Пинокио дано да има пробвах в Сани в тракия но нямаше изобщо колички на Джордани
а знае ли някой до колко часа работят  Embarassed

# 324
В Хиполенд погледна ли? Там видях цели бански, но не можах да преценя дали ще станат на 2 годишни, та предпочетох само долнище да взема на моята госпожица.
Между другото размерите са доста объркващи - ние сме 98 см, а носим бански за 86 см и като гледам, може и догодина да го носи. Имаме един за 104 см - е той направо й пада, а пък съм затегнала връзките острани докрай newsm78

Кате,благодаря ти    bouquet
В Хипото не съм проверила,в събота съм там  Mr. Green

# 325

Кате,благодаря ти    bouquet
В Хипото не съм проверила,в събота съм там  Mr. Green
Голям избор на цели бански има и в Денди до Вис Виталис Peace А в самия Вис Виталис бяха получили в неделя, но още не бяха изложени...

# 326
Момичета, моля ви помогнете ми пак. На тема колички съм защото се очаква да раждам тези дни. Харесах си тази http://www.kasidabg.com/zooper-boogie-pink-cpath-181_381.html

но незнам къде в Пловдив продават Zooper BOOGIE ???? Моля някоя от вас ако е виждала да ми каже.  bouquet

# 327
Здравейте,незнам дали тук е мястото да попитам,някой знае ли къде се провеждат професионални курсове по готварство в Пловдив.Всяка информация ще ми е от полза.Предварително благодаря:)

# 328
Момичета, моля ви помогнете ми пак. На тема колички съм защото се очаква да раждам тези дни. Харесах си тази http://www.kasidabg.com/zooper-boogie-pink-cpath-181_381.html

но незнам къде в Пловдив продават Zooper BOOGIE ???? Моля някоя от вас ако е виждала да ми каже.  bouquet

Не знам дали я има изложена, но този онлайн магазин имат зад кино Космос магазин-казва се по същия начин КАСИДА-аз от онлайн магазина си харесах количка X-LANDER и си я купих от въпросното магазинче, а продавачката ми обясни, че повечето им стоки се продавали онлайн, но ти отиди и питай, улицата се казва Никола Козлев 2, това е като застанеш на спирката на Кино Космос-дясната уличка, която е без изход на Гладстон, отпред има един тото пункт, тръгваш по нея и в края на ъгъла от дясната страна се намира магазина, но само да ти кажа, че до 05 юни са в почивка, аз вчера минах от там, та видях табелката! Peace

# 329

Не знам дали я има изложена, но този онлайн магазин имат зад кино Космос магазин-казва се по същия начин КАСИДА-аз от онлайн магазина си харесах количка X-LANDER и си я купих от въпросното магазинче, а продавачката ми обясни, че повечето им стоки се продавали онлайн, но ти отиди и питай, улицата се казва Никола Козлев 2, това е като застанеш на спирката на Кино Космос-дясната уличка, която е без изход на Гладстон, отпред има един тото пункт, тръгваш по нея и в края на ъгъла от дясната страна се намира магазина, но само да ти кажа, че до 05 юни са в почивка, аз вчера минах от там, та видях табелката! Peace

Много ти благодаря, ще проверя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт