Къде в Пловдив??? - 3

• 159 575
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да ви питам, къде се плаща данъка на МПС? В НАП на ул. Скопие или има някакви подразделения по райони?
Благодаря предварително!
Освен на Радецки, може да си го платиш и в квартала където живееш. Поне в Кичука е така, защото аз си го платих в бараките на Кукуш
Благодаря ви, наистина е на Радецки. Но освен да ми скъсат нервите, друго не можаха да свършат.

# 676
Да ви питам, къде се плаща данъка на МПС? В НАП на ул. Скопие или има някакви подразделения по райони?
Благодаря предварително!

Nie go pla6tame v dana4noto, kadeto se pla6ta i danaka za jili6teto-do hotel Laipzig
Креми, за нашия квартал вече може и в сградата на кметството.

# 677
Момичета,спешно ми трябват координатите на фирма или на някой,който прави мебели по поръчка.Взехме си по-голям фризер,което наложи да махнем няколко шкафчета в кухнята и сега имам едно грозно оголено място вместо тях.Питах на едно място,но те ми казаха,че шкафа ще е готов чак в началото на септември,щели да излизат в отпуск,обаче не мога да чакам толкова време,мн грозно ми седи това  вкухнята.
аз съм много доволна от тези,които ми правеха кухненското. Фирмата се намира с/у аптека Марица (като излезеш от подлеза на центъра посока пешеходния мост, вляво) ще потърся телефон на документите, ако проявяваш интерес  Peace

# 678
Момичета,извинете ме за спама, ама моля SAVENA ако чете,да си изчисти кутията с ЛС

# 679
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря найлонови опаковки, на едро или на дребно?

# 680
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря найлонови опаковки, на едро или на дребно?
Метро-ако става въпрос за торбички

# 681
Момичета кажете някакъвв магазин/и, където да намеря хубави тениски и потници.
Не мога да си намеря нещо цветно и семпло. Масово са напускали тениски с камъчета, искращи надписи и прочие.
П.П: Имате ли си на идея дали дрехите в Ориндж на В. Априлов не са втора ръка. Вече доста пъти попадам на скъсани и изцапани дрехи  Rolling Eyes

# 682
  • Пловдив
Не мога да си намеря нещо цветно и семпло. Масово са напускали тениски с камъчета, искращи надписи и прочие.
П.П: Имате ли си на идея дали дрехите в Ориндж на В. Априлов не са втора ръка. Вече доста пъти попадам на скъсани и изцапани дрехи  Rolling Eyes

Доколкото знам, са нови, но с някакви дефекти...

# 683
  • Пловдив

На Капитан Райчо, точно на кръстовището с Петко Де Петков на гърба на първата кооперация има малко павилионче, където продават всякакви размери пликчета, торбички и всякакви найлонови неща на едро и дребно.

# 684
Момичета , имате ли представа дали в Съдийския квартал има солариум И къде ???

# 685
  • Пловдив
Момичета,спешно ми трябват координатите на фирма или на някой,който прави мебели по поръчка.Взехме си по-голям фризер,което наложи да махнем няколко шкафчета в кухнята и сега имам едно грозно оголено място вместо тях.Питах на едно място,но те ми казаха,че шкафа ще е готов чак в началото на септември,щели да излизат в отпуск,обаче не мога да чакам толкова време,мн грозно ми седи това  вкухнята.
аз съм много доволна от тези,които ми правеха кухненското. Фирмата се намира с/у аптека Марица (като излезеш от подлеза на центъра посока пешеходния мост, вляво) ще потърся телефон на документите, ако проявяваш интерес  Peace
И аз съм доволна от тях - правих си гардеробите и детската при тях. Качеството не е от най-доброто, но цените са двойно по-ниски, така че го преглътнах. Пък и като им скръцнеш малко със зъби оправят дефектите  Wink

# 686
  • Пловдив
Такива са тениските и потниците на фирма ДЕКАДЕ. Има от тях в МЕТРО. Даже бяха на промоция по 2-3 в пакет, излизаха по 5-6 лв. Намерих и сайта на фирмата http://www.t-shirt-bg.com/en/index.php

# 687

Много благодаря на всички,които ми отговориха!Също и на момичетата,които ми писаха на лични!Поръчах шкафа,обещаха да стане до 20-ти,да видим thumbsup
Сега търся нещо такова ,моят дребосък започна да пълзи от два дни и искам да огранича достъпа до кухнята.В един онлайн магазин за стоки ТСМ видях такова,но все още никой не ми е отговорил на запитването.Дали в Пв мога да намеря такава решетка?

# 688
  • Пловдив

Много благодаря на всички,които ми отговориха!Също и на момичетата,които ми писаха на лични!Поръчах шкафа,обещаха да стане до 20-ти,да видим thumbsup
Сега търся нещо такова ,моят дребосък започна да пълзи от два дни и искам да огранича достъпа до кухнята.В един онлайн магазин за стоки ТСМ видях такова,но все още никой не ми е отговорил на запитването.Дали в Пв мога да намеря такава решетка?

Виждала съм такава точно в магазин на ТСМ, беше в "Сани"-Тракия. Но за съжаление преместиха магазина, незнам къде....  Виж по другите техни магазини  Peace

# 689

[/quote]

Виждала съм такава точно в магазин на ТСМ, беше в "Сани"-Тракия. Но за съжаление преместиха магазина, незнам къде....  Виж по другите техни магазини  Peace
[/quote]

Днес исках да проверя в един магазин на площад"Съединение",но не го намерих/там сега има банки на това място/и никой не знае къде се е преместил,за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт