Къде в Пловдив??? - 3

• 159 577
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 660
Вис виталис имат сайт Ето го и него,за кухня незнам точно каква имат,но за пюрета със сигурност на Ганчев,Хип,Нестле и още някалко марки имаше

# 661
Благодаря, имам предвид кухня-играчка Grinning и ако някой знае цени на същите ще ми е много полезно Hug

# 662
Moмичета ,някой знае ли къде мога да намеря Адаптирано мляко CELIA 3

# 663
По телефона получих информация, за това какво предлагат в момента във Вис Виталис Grinning

# 664
Някой да знае къде мога да купя наколенки за прохождане???

Много ще съм ви благодарна за инфото  Praynig
че с това падане колената ни станаха рана върху рана  Sad
а в района, и по главната питах в 4-5 детски магазина но нямаха и представа че има такова нещо  Shocked

благодаря предварително

# 665
  • Пловдив
Някой беше казал, че в Щъркел има такива наколенки, можеш да провериш и във Вис Виталис  Rolling Eyes

# 666
Благодаря, имам предвид кухня-играчка Grinning и ако някой знае цени на същите ще ми е много полезно Hug

Търсих по магазините,но не намерих нищо интересно. Има във Вис виталис, има и в Хиполенд. Накрая поръчах тази: http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1218. Но не сме я подарили още,съответно не мога да ти дам отзиви,но изглежда много добре.

# 667
Някой беше казал, че в Щъркел има такива наколенки, можеш да провериш и във Вис Виталис  Rolling Eyes

Благодаря!
Ще видя и в двата... ако намеря ще ви кажа от къде... ако някой се интересува  Heart Eyes

# 668
  • София
Да ви питам, къде се плаща данъка на МПС? В НАП на ул. Скопие или има някакви подразделения по райони?
Благодаря предварително!

# 669

Търсих по магазините,но не намерих нищо интересно. Има във Вис виталис, има и в Хиполенд. Накрая поръчах тази: http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1218. Но не сме я подарили още,съответно не мога да ти дам отзиви,но изглежда много добре.

Весела, кухнята ви изглежда много хубава, аз в крайна сметка се отказах да търся повече и взех една, която намерих в един магазин в Хасково, струва 40лв., ЕТО Я Grinning

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 16:24 от Toni4ka

# 670
Някой да знае къде мога да купя наколенки за прохождане???

Много ще съм ви благодарна за инфото  Praynig
че с това падане колената ни станаха рана върху рана  Sad
а в района, и по главната питах в 4-5 детски магазина но нямаха и представа че има такова нещо  Shocked

благодаря предварително

Ima waw Wis Witalis-na Camera sa i sa eftini-3-4 lw

# 671
Да ви питам, къде се плаща данъка на МПС? В НАП на ул. Скопие или има някакви подразделения по райони?
Благодаря предварително!

Nie go pla6tame v dana4noto, kadeto se pla6ta i danaka za jili6teto-do hotel Laipzig

# 672
  • Пловдив
Благодаря предварително!

Nie go pla6tame v dana4noto, kadeto se pla6ta i danaka za jili6teto-do hotel Laipzig
Да, точно там, на "Радецки". 

# 673
Благодаря предварително!
Освен на Радецки, може да си го платиш и в квартала където живееш. Поне в Кичука е така, защото аз си го платих в бараките на Кукуш

# 674
Момичета,спешно ми трябват координатите на фирма или на някой,който прави мебели по поръчка.Взехме си по-голям фризер,което наложи да махнем няколко шкафчета в кухнята и сега имам едно грозно оголено място вместо тях.Питах на едно място,но те ми казаха,че шкафа ще е готов чак в началото на септември,щели да излизат в отпуск,обаче не мога да чакам толкова време,мн грозно ми седи това  вкухнята.
Мерси много на всички,които ще ми дадат някаква идея и весел и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт