Къде в Пловдив??? - 3

• 159 585
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 705
iliqna аз съм чувала от наши приятели, чието дете е към 3 годишно, че са много доволни от Сентрал Парк, който се намира на младежкия хълм. Имало детски кът и аниматор, който доста добре забавлявал децата. Аз не мога да ти кажа от опит, но доколкото ги познавам предполагам, че ще е хубаво, та може да попиташ и там ако все още не си взела окончателно решение.

# 706
  • София / Пловдив
...от Сентрал Парк, който се намира на младежкия хълм. Имало детски кът и аниматор...

Ходили сме там, но нямаше аниматор, може би се ангажира допълнително. Площадката за децата е прилична, но не можеш да ги оставиш сами там, ако няма поне двама възрастни.

# 707
Искам да ви кажа че в магазинчето зад Пощата в Кършияка където се продават Примиджи има намаление на летните модели и са дошли някои есенни, за проходилите има много хубави обувчици, номерата са до 32.

# 708
Ако говориш за същото магазинче - едно такова ламаринено, зад дългия бял блок до училище Яворов, собственикът ми беше казал, че след август ще го затварят, знаеш ли нещо такова?

# 709
Май е същият, то си една барака, още днес говорих май със собственика и каза че края на август щели да имат още модели, и не ми е споменавал нещо за затваряне.

# 710
Супер! Ако на теб дължа информацията за магазинчето /тук прочетох/, сърдечни благодарности!!!  bouquet Дъщеря ми в момента е с чудесни сандалки от естествена кожа, които струваха 20 лв. Даже си мислех, ако го затварят, да се пробвам да им улуча на моите размерите и за догодина, че обувки от същата марка бяхме купили на каката за 70 лв, а на такива цени няма да насмогна.

# 711
честно и аз от бях рабрала за магазина, макар че е точно под носа ми.
сега есенните са по 38лв, а летните 15лв, 17,50лв. зависи от модела май. Но за момичета имаше много сладки есенни модели.
И аз много му се радвам на магазина, още повече на цените, защото на моя син купувах предимно на тази марка обувки и сандали, но под 50лв покупка съм нямала.Поздрави

# 712
  • Пловдив
Помагайте - къде в Пловдив се боядисват дрехи?
И допълнително да питам - ако са боядисани дънки или сако в черно да речем, много ли пускат боя след това, цапат ли другите дрехи?

В Тракия зад пощата,ако не се лъжа в 52-ри блок.Ако решиш да отидеш там ще се опитам да ти обясня по-подробно.
 Преди около година си боядисах едни черни джинси там и съм доволна.Не са избеляли ,не ми боядисват бельото,пера ги в пералнята , но ги пускам само с черни дрехи.

Някой знае ли дали има още намаление във FOX-a?

# 713
Някой знае ли дали има още намаление във FOX-a?
Да, има  Peace Вчера минах от там.

А за ресторанта, ходих до Гладиатори, бившата Бяла воденица. Много ми хареса като обстановка, красива градина, малък детски кът, с течаща вода. Та май там ще е купона. Ще пиша след събитието.

# 714
здравейте момичета  Hug
искам да попитам тези от вас които скоро са си вадили снимки какви са цените на снимките размер 9/13 и 10/15 в Пловдив?
предварително благодаря за отговорите

# 715
  • Пловдив
Силвето_85 , аз скоро вадих във фотото на Капитан Райчо. Размер 9 на 13, от диск, цената беше 20ст. на снимка.

# 716
  • Някъде там...
По добре си ги извади тук www.snimkitevi.com, po 0.15лв са и над 30 лв има отстъпка.

# 717
По добре си ги извади тук www.snimkitevi.com, po 0.15лв са и над 30 лв има отстъпка.
да но тук в Бургас няма от къде да си ги взема и трябва да плащам за доставка 4.50 и не ми излиза изгодно

# 718
Силвето_85 , аз скоро вадих във фотото на Капитан Райчо. Размер 9 на 13, от диск, цената беше 20ст. на снимка.
мале тук в бургас снимките са супер скъпи и понеже  ще идвам до пловдив и затова питам за цените как са.А за 10/15 никой ли няма инфо каква е цената на снимката?

# 719
Силвето85 след малко ще ти кажа за цените, отивам да ги давам.

Общи условия

Активация на акаунт