Къде в Пловдив??? - 3

• 159 589
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 720
Силвето85 след малко ще ти кажа за цените, отивам да ги давам.
murvet77    bouquet ще чакам да ми пишеш може и на лични както прецениш.Благодаря предварително Simple Smile

# 721
Силвето_85 , аз скоро вадих във фотото на Капитан Райчо. Размер 9 на 13, от диск, цената беше 20ст. на снимка.
мале тук в бургас снимките са супер скъпи и понеже  ще идвам до пловдив и затова питам за цените как са.А за 10/15 никой ли няма инфо каква е цената на снимката?
Около 30-35 ст, зависи къде ги вадиш. Аз ходя само във фото Пинк на главната, там са 35 ст.

# 722
Силвето_85 , аз скоро вадих във фотото на Капитан Райчо. Размер 9 на 13, от диск, цената беше 20ст. на снимка.
мале тук в бургас снимките са супер скъпи и понеже  ще идвам до пловдив и затова питам за цените как са.А за 10/15 никой ли няма инфо каква е цената на снимката?
Около 30-35 ст, зависи къде ги вадиш. Аз ходя само във фото Пинк на главната, там са 35 ст.
30-35 ст. за 10/15 нали?Ако са толкова определено другата седмица като дойда в Пловдив ще си изкарам снимките там че в Бургас 10/15 са 50 ст., а имам доста снимки да вадя  Grinning

# 723
Силвето85, 30 ст е при нас 10х15см.

# 724
Силвето85, 30 ст е при нас 10х15см.
къде при вас?Къде се намира това фото на което ти вадиш снимки,за колко време ти ги вадят и дали е хубава хартията на която ги вадят , че цената страшно много ме устройва

# 725
НАмира се в Кършияка, точно срещу Пощата, фото Дъга, хубави снимки изккарват, това е цена за другия ден, на мен не са ми спешни.

# 726
НАмира се в Кършияка, точно срещу Пощата, фото Дъга.
това близо ли е до центъра? Blush

# 727
Новотел Пловдив говори ли ти нещо, по принцип по пешеходния мост се стига бързо от центъра, то си една дълга пешеходна алея от центъра до самата наша Поща.

# 728
Новотел Пловдив говори ли ти нещо, по принцип по пешеходния мост се стига бързо от центъра, то си една дълга пешеходна алея от центъра до самата наша Поща.
ами ще го намеря Simple Smile ние ще ходим на гости в Пловдив и като се разхождаме ако в крайна сметка не открия фотото на което ти вадиш снимки то в центъра все ще има и други и пак цените ще са такива предполагам,тук в Бургас всичко е супер скъпо  ooooh!

# 729
Със сигурност ще намериш евтино фото и покрай центъра, особено ако ги дадеш от днес за утре, и аз бях събрала снимки още от 2-я рожден ден на детето, и сега като имам време реших да ги пооправя. Peace

# 730
Със сигурност ще намериш евтино фото и покрай центъра, особено ако ги дадеш от днес за утре, и аз бях събрала снимки още от 2-я рожден ден на детето, и сега като имам време реших да ги пооправя. Peace
да така ще направя ще ги дам от днес за утре ще бъдем там 3-4 дни така че няма да имма проблем да изчакам един ден
murvet77 огромни благодарности   bouquet

# 731
murvet77 9/13 видя ли каква им е и на тях цената?

# 732
Някой знае ли къде могат да се намерят дамски чанти от естествена кожа на по- прилични цени? Трябва ми нещо по- класическо и изчистено, подарък ще е за възрастна дама.

# 733
  • Пловдив
По добре си ги извади тук www.snimkitevi.com, po 0.15лв са и над 30 лв има отстъпка.
да но тук в Бургас няма от къде да си ги взема и трябва да плащам за доставка 4.50 и не ми излиза изгодно
не е изгодно ако вадиш малко снимки.
Ние събираме за няколко месеца, като изкараме и за бабите..
Бях изчислила, че трябва да изкарваме по минимум  35-40 снимки за да има изгода този сайт.

# 734
По добре си ги извади тук www.snimkitevi.com, po 0.15лв са и над 30 лв има отстъпка.
да но тук в Бургас няма от къде да си ги взема и трябва да плащам за доставка 4.50 и не ми излиза изгодно
не е изгодно ако вадиш малко снимки.
Ние събираме за няколко месеца, като изкараме и за бабите..
Бях изчислила, че трябва да изкарваме по минимум  35-40 снимки за да има изгода този сайт.

а доволна ли си от снимките които си вадилатам?Хартията хубава ли е?А също така да ми кажеш да не ги изрязват много снимките ,защото на някои фото ателиета доста изрязват от самата снимка

Общи условия

Активация на акаунт