Къде в Пловдив??? - 3

• 159 651
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 735
За по-малкия размер цена едва утре мога да кажа.
А иначе кожени чанти има на ул.Данаил Николаев до Офис 1 Суперстор, малко след него има фурна, аптека и въпросния магазин, където се продават предимно дрехи но имат кожени чанти и портмонета за по 60-70лв.

# 736
  • Пловдив
По добре си ги извади тук www.snimkitevi.com, po 0.15лв са и над 30 лв има отстъпка.
да но тук в Бургас няма от къде да си ги взема и трябва да плащам за доставка 4.50 и не ми излиза изгодно
не е изгодно ако вадиш малко снимки.
Ние събираме за няколко месеца, като изкараме и за бабите..
Бях изчислила, че трябва да изкарваме по минимум  35-40 снимки за да има изгода този сайт.

а доволна ли си от снимките които си вадилатам?Хартията хубава ли е?А също така да ми кажеш да не ги изрязват много снимките ,защото на някои фото ателиета доста изрязват от самата снимка
Доволна съм  Peace По принцип мъжа ми се занимава с пускането на снимките и не съм правила аз процедурата, но знам, че има една опции да избереш мат или гланц, а също и дали да е реален р-р или да я разпънат по цялата хартия.
Май р-ра на снимките като излизат от апаратите не отговаря точно на р-ра на хартиите (и все се чудя защо ли е така). Та пробвахме и в реален р-р как е - остават 2 бели ивици околи 1-2мм на двете къси страни. На мен така определено не ми харесват. Разпънати са по-добре  Peace
Може накой който е правил сам упражнението да ти бъде по-полезен, че аз не знам как го обясних  Embarassed

# 737
По добре си ги извади тук www.snimkitevi.com, po 0.15лв са и над 30 лв има отстъпка.
да но тук в Бургас няма от къде да си ги взема и трябва да плащам за доставка 4.50 и не ми излиза изгодно
не е изгодно ако вадиш малко снимки.
Ние събираме за няколко месеца, като изкараме и за бабите..
Бях изчислила, че трябва да изкарваме по минимум  35-40 снимки за да има изгода този сайт.

а доволна ли си от снимките които си вадилатам?Хартията хубава ли е?А също така да ми кажеш да не ги изрязват много снимките ,защото на някои фото ателиета доста изрязват от самата снимка
Доволна съм  Peace По принцип мъжа ми се занимава с пускането на снимките и не съм правила аз процедурата, но знам, че има една опции да избереш мат или гланц, а също и дали да е реален р-р или да я разпънат по цялата хартия.
Май р-ра на снимките като излизат от апаратите не отговаря точно на р-ра на хартиите (и все се чудя защо ли е така). Та пробвахме и в реален р-р как е - остават 2 бели ивици околи 1-2мм на двете къси страни. На мен така определено не ми харесват. Разпънати са по-добре  Peace
Може накой който е правил сам упражнението да ти бъде по-полезен, че аз не знам как го обясних  Embarassed
аз работя с фотошоп без никакъв проблем и освен че украсявам снимките,добавям картинки ,правя корекции и правя снимките във формата в който искам да ги вадя.А също така сега влезнах в сайта и не мога да кача снимки не мога да разбера какъв е проблема

# 738
А иначе кожени чанти има на ул.Данаил Николаев до Офис 1 Суперстор, малко след него има фурна, аптека и въпросния магазин, където се продават предимно дрехи но имат кожени чанти и портмонета за по 60-70лв.

murvet77, мерси  bouquet

# 739
  • Някъде там...
аз съм доволна от сайта със снимките. Направиха ми отстъпка от 10% и ми ги доставиха в къщи, а не да се разкарвам само. И с отстъпката ми излезна доставката без пари все едно.
Преди имаха фото във Пловдив, но вече не работят с тях или май фотото не работи. Не съм обърнала внимание.

# 740
За тези от вас на които им е интересно вече в Пловдив предлагат нещата на http://www.babyart.be/v2/home2.php.
Аз се сдобих от Вис Виталис с това http://www.babyart.be/v2/home2.php?page=catalogus&detail=475 … 20Art&subcat=

# 741
  • Пловдив
За тези от вас на които им е интересно вече в Пловдив предлагат нещата на http://www.babyart.be/v2/home2.php.
Аз се сдобих от Вис Виталис с това http://www.babyart.be/v2/home2.php?page=catalogus&detail=475 … 20Art&subcat=
на каква цена е?

# 742
Моята рамка е за 50 лв. Имаше и неща за около 205-30. Също такива за 80. Сайта има опция за български. Grinning

# 743
  • Пловдив
Подобни рамки, не на същата фирма, но пак с глина за взимане на отпечатък гледах миналата седмица в Юск до Метро за 15-20 лв  Peace

# 744
Подобни рамки, не на същата фирма, но пак с глина за взимане на отпечатък гледах миналата седмица в Юск до Метро за 15-20 лв  Peace
И аз ги гледах(по 10лв).Но ми се сториха грознички и  се въздържах.А тези от Вис Виталис изглеждат далеч по-добре.

# 745
А на тях пише ли, че може да се ползват за толкова малки деца?

# 746
Къде мога да намеря от тези книжки цветните гумираните или по точно  тези  дето са само с накрайници за дъвчене

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3749 такова имам в предвид

# 747
Може ли да ми препоръчате аниматор за детски рожден ден,от който сте останали доволни.Търся за третия рожден ден на дъщеря ми,който мисля да празнуваме в заведение в Пловдив и да наема аниматор.Благодаря ви  bouquet

# 748
Къде предлагат бански на Делфина  Praynig

# 749
  • София / Пловдив
В края на юни имаше в Гранд-а, на първия етаж, в единия от магазините за бельо. Но сега не знам какво е останало. Цените обаче бяха по - високи от тези в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт